ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ένα στα γρήγορα | 7 στάσεις που κάνουν το γρήγορο σεξ, τέρμα απολαυστικό!

Είναι πολλές φορές που σε πιάνει η σεξουαλική επιθυμία εκεί που δεν το περιμένεις και είσαι σε φάση: «Άντρα θέλω, τώρα τόνε θέλω». Για αυτές τις επείγουσες καταστάσεις υπάρχουν λοιπόν και συγκεκριμένες «επείγουσες» στάσεις. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε 7 στάσεις που είναι ιδανικές για …ένα στα γρήγορα κι είναι σίγουρο ότι μόλις τις δοκιμάσετε, θα […]

Default avatar

Guest Author

18 Μαΐου, 2017

Είναι πολλές φορές που σε πιάνει η σεξουαλική επιθυμία εκεί που δεν το περιμένεις και είσαι σε φάση: «Άντρα θέλω, τώρα τόνε θέλω». Για αυτές τις επείγουσες καταστάσεις υπάρχουν λοιπόν και συγκεκριμένες «επείγουσες» στάσεις.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε 7 στάσεις που είναι ιδανικές για …ένα στα γρήγορα κι είναι σίγουρο ότι μόλις τις δοκιμάσετε, θα καταλάβετε πως και το γρήγορο σεξ έχει τη χάρη του!

1. Εναλλακτική ιεραποστολική

Αυτή η στάση είναι ιδανική για ένα γρήγορο σεξ, καθώς επιτυγχάνεται η βαθιά διείσδυση που επιθυμείς τόσο εσύ όσο κι ο σύντροφος σου, ενώ παράλληλα του δίνεται η δυνατότητα να τελειώσει πιο γρήγορα κι εύκολα. Έτσι, θα μπορέσετε να συνεχίσετε και την ταινία που βλέπατε χωρίς να κάνετε μεγάλη διακοπή…


2. Στην καρέκλα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία καρέκλα και έναν πρόθυμο σύντροφο για στοματικό. Το καλύτερο αυτής της στάσης είναι ότι μπορεί να συμβεί παντού, είτε κάθεσαι στο κρεβάτι, είτε διαβάζεις, είτε κι όταν τρως! Απλά ο σύντροφος σου κατεβαίνει χαμηλά και σ’ ακούει να το απολαμβάνεις…


3. Σκαλί σκαλί

Αν δεν έχετε χρόνο να φτάσετε μέχρι την κρεβατοκάμαρα, η σκάλα είναι μία καλή κι άμεση λύση. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε στην σκάλα, αλλά αυτή που ενδείκνυται για μία γρήγορη απόλαυση είναι με τη γυναίκα από πάνω. Προσοχή όμως, μην πέσετε!


4. Στο ντουζ

Αν δεν έχετε πολύ χρόνο για σεξ ή δεν είστε μόνοι σας εκείνη την ώρα στο σπίτι, το σεξ στο μπάνιο είναι η βέλτιστη λύση. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να καθίσετε όλη τη μέρα στο μπάνιο και με τις εξαιρετικές συνθήκες καθαριότητας που επικρατούν κατά τη διάρκεια της επαφής, θα απολαύσετε ένα γρήγορο κι αισθησιακό σεξ.


5. Στον πάγκο

Αυτή κι αν είναι ιδανική στάση για γρήγορο σεξ και φαντασίωση των περισσότερων. Για να το κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό, βάλτε το φαγητό στο φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθεί και προσπαθήστε να κάνετε ένα απολαυστικό σεξ προτού ακουστεί ο ήχος ότι είναι έτοιμο.


6. Η γυναίκα από πάνω

Η στάση αυτή με τον σύντροφο σου από κάτω, προσφέρεται εκτός από την έξαρση της απόλαυσης και για μία γρήγορη σεξουαλική επαφή. Η βαθιά διείσδυση και η κίνηση των γοφών σου μπορεί να τον οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην κορύφωση.


7. Στην άκρη του κρεβατιού

Άλλη μία κλασική στάση που ενδείκνυται για γρήγορο σεξ. Η γυναίκα ξαπλώνει στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια της να κρέμονται, ενώ ο σύντροφος της της τα κρατάει. Μια διασκεδαστική κι εύκολη στάση, που θα την απολαύσετε εξίσου κι οι δύο.


Δοκιμάστε τις λοιπόν και δεν θα χάσετε! 

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET