Υπενθύμιση | Στάσεις εργασίας αύριο Πέμπτη, σε ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ!


Δύσκολη η αυριανή μέρα για την μετακίνησή μας. Ποτέ δεν θα είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για να διαχειριστούμε το στρίμωγμα στα μέσα μεταφοράς, αλλά ούτε έχουμε και την υπομονή για να ανταπεξέλθουμε στην κίνηση που προκαλείται κάθε φορά στους δρόμους.

Όπως και να ‘χει όμως, μία ημέρα είναι πάλι. Θα περάσει.

Στάσεις εργασίας λοιπόν θα πραγματοποιήσουν μετρό, ΗΣΑΠ , λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ. Ο προαστιακός θα είναι ακινητοποιημένος όλη την ημέρα.

Πιο αναλυτικά:

  • Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.
  • Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 16:00 λόγω στάσεων εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών. Τα δρομολόγια ΔΕΝ θα εκτελούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3.
  • Το τραμ θα κινείται μεταξύ 9:00 – 16:00 λόγω στάσεων εργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων Τραμ.
  • Ο ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ.
  • Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν όλοι οι συρμοί του Προαστιακού της Αθήνας και των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET