fbpx

Σπίτι τρόμου δίνει 20.000 δολάρια σε όποιον ήρωα καταφέρει να βγει χωρίς να τα κακαρώσει!


Είναι πολλά τα γκαφρά, αδέρφια! Και στην τελική, τι έχεις να κάνεις; Να μπεις σ’ ένα τρομακτικό σπιτάκι, να κάνεις ένα γύρο και να βρεθείς με 20.000 δολάρια στην τσέπη.

Όλα αυτά βέβαια, σε περίπτωση που δε βρέχεις το βρακάκι σου εύκολα, διαφορετικά, neeext!

Έχουμε και λέμε λοιπόν για τα «εύκολα λεφτάκια» (πολύ λανθασμένη εντύπωση) που μόλις προέκυψαν. Διότι εκεί που λες, οκ, θα βγάλω το budget κάτι χρόνων μπαίνοντας απλώς σ’ ένα escape room λίγο πιο χεσμεντέν από τα συνηθισμένα, συνειδητοποιείς ότι δεν έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Το εν λόγω escape room είναι ένα ολόκληρο σπίτι, ή πιο σωστά, η στοιχειωμένη έπαυλη McKamey στο Τενεσί της Αμερικής.

Βέβαια, η λέξη «στοιχειωμένη» μπορεί να φανεί λίγο παραπλανητική, καθώς πιο πολύ σαν αστείο την παίρνεις, πράγμα που δεν ταιριάζει καθόλου στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και θεωρείται το πιο τρομακτικό horror house. Για να σε προλάβω προτού το παίξεις μάγκας στην παρέα του στυλ «εγώ δε φοβάμαι τίποτα» και πως το ‘κανες άνεταο ιδιοκτήτης της έπαυλης, βάζει τους επισκέπτες να υπογράψουν ένα συμφωνητικό 40 σελίδων, να προσκομίσουν πλήρη εξέταση από γιατρό και τέλος, να ορίσουν μια λέξη ασφαλείας.

Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν, ότι η κατάσταση στο εσωτερικό του σπιτιού είναι πραγματικά ακραία… 

Όπως παραδέχεται κι ο ίδιος ο Russ McKaney:

Προς το παρόν, κανείς δεν έχει καταφέρει να βγει… πλούσιος, καθώς όλοι, όχι απλά λένε ή έστω φωνάζουν τη λέξη ασφαλείας, αλλά… ουρλιάζουν!

Σου κόπηκε τώρα η όρεξη για περιπέτειες ή θες ακόμα; Οκ λοιπόν, τότε προχωράμε στις μαρτυρίες ανθρώπων που το έχουν τολμήσει. Ορισμένοι από αυτούς, έχουν κατηγορήσει τον ιδιοκτήτη για μαρτύρια, με ορισμένες εικόνες και βίντεο να επιβεβαιώνουν πως πρόκειται όντως για πολύ hardcore φασούλα.

Εφόσον επιμένεις να δοκιμαστείς ωστόσο, πρέπει να είσαι τουλάχιστον 21 ετών – από 18 έως 20 θα πρέπει να πείσεις τους γονείς σου να υπογράψουν κάτι χαρτιά ότι σ’ αφήνουν – να έχεις ιατρική ασφάλιση και να υπογράψεις το συμφωνητικό που ανέφερα πριν.

Btw, σε αυτά τα ψιλά γράμματα που ποτέ δε διαβάζεις ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ αποδέχεσαι, αναφέρεται κι ότι ο ιδιοκτήτης δε φέρει ουδεμία ευθύνη αν… τα κακαρώσεις από το φόβο σου. Που σημαίνει ότι υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο! 

Αν λοιπόν πληροίς όλα τα παραπάνω, τότε δήλωσε συμμετοχή και… περίμενε, γιατί από το 2015 έχουν κάνει αίτηση γύρω στα 27.500 άτομα. Και καθώς είσαι στην αναμονή, τσέκαρε το σχεδόν δίωρο βιντεάκι «And Then There Were None», το οποίο δείχνει όλους αυτούς τους τολμηρούς που έχουν μπει και φυσικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ποσό. Κι όλα αυτά ενώ προηγουμένως τους έχουν προειδοποιήσει οι ίδιοι οι συντελεστές του παιχνιδιού ότι:

Δεν θέλετε, πραγματικά, να το κάνετε αυτό! 

Sounds funny, ε; Ρίξε και μια ματιά στη σελίδα του McKamey αν είσαι τόσο τολμηρός/ή και αν ψάχνεις άτομο να σε συνοδεύσει, περιμένω μήνυμά σου!

Υ.Γ.1 Α, υπάρχει και ένα τεστ για ναρκωτικά που θα γίνει τη μέρα που θα μπεις, οπότε σε περίπτωση που είσαι τόσο εναλλακτικός/ή, την πόρτα δε τη γλιτώνεις!

Υ.Γ.2 Η όλη φάση μπορεί να κρατήσει γύρω στο 10ωρο, όποτε κοίτα να μην έχεις κανονίσει ραντεβουδάκι στα καπάκια. Πρώτον, μπορεί και να μην προλάβεις μωρέ, και δεύτερον, ίσως χρειαστείς ένα μπανάκι προτού πας…

Υ.Γ. 3 Για τη δημιουργία όλου αυτού του σκηνικού και για να μοιάζει απίστευτα πολύ με κορυφαίες ταινίες τρόμου, έχουν ξοδευτεί πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET