fbpx

Σόρρυ κιόλας, αλλά σεξ που διαρκεί παραπάνω από 15 λεπτά είναι… κακό σεξ!


Προτού πέσετε πάνω μου να με φάτε, αφήκετε με να εξηγηθώ.

Σεξ. Το σεξ. Μία από τις χαρές της ζωής μας. Η πράξη εκείνη που μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να μας προσφέρει την υπέρτατη απόλαυση και χαλάρωση και να μας ανεβάσει στα ουράνια, ακόμα κι όταν η μέρα μας ήταν πιο σκατένια πεθαίνεις.

Ωστόσο, πόσο μπορεί να κρατάει άραγε αυτή η απόλαυση; Ποια είναι η ιδανική διάρκεια για γυναίκες και άνδρες αμφότερους;

Έρευνες έχουν δείξει ότι η ιδανική διάρκεια του σεξ είναι τα 15 λεπτά. Μάλιστα. Τόσο οι ερωτηθέντες άντρες όσο και οι γυναίκες απάντησαν ότι σεξ πρέπει να κρατάει γύρω στο τεταρτάκι. Εσείς τα λέτε λοιπόν, όχι εγώ. Εδώ που τα λέμε, είναι και η πραγματικότητα. Δε με πιστεύεις ή ακόμη χειρότερα () διαφωνείς; Τα παρακάτω θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις, για ρίξε μια ματιά…

Γιατί το σεξ που διαρκεί κάτι παραπάνω από 15 λεπτά είναι κακό…

1 | Όλα τα φταίει το άτιμο το πορνό

Μη με παρεξηγήσεις. Το πονάω και το σέβομαι το πορνό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ικανοποιεί τις ορέξεις του με όποιον τρόπο θέλει, αλλά από την άλλη οι τσόντες μας έχουν καταστρέψει, ρε παιδάκι μου. Κι αυτό γιατί άντρες και γυναίκες σχηματίζουν απίστευτα λανθασμένη άποψη για το πώς είναι το σεξ, μέσω αυτού. Οι μεν άντρες έχουν την απαίτηση όλες οι γκόμενες να είναι υπερθεάρες με μεγάλα οπίσθια και βυζγιά, χωρίς καμία ατέλεια και οι δε γυναίκες ψάχνουν για άντρες με μεγάλα προσόντα. Θα σου πω κάτι που θα σε συγκλονίσει. Είναι όλα φτιαχτά! Ακόμη και η διάρκεια του σεξ είναι για τα πανηγύρια. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις σεξ συνεχόμενα για 45 λεπτά με 1 ώρα όπως βλέπουμε στις τσόντες, δοκιμάζοντας κάθε στάση που υπάρχει. Οι τσόντες λοιπόν δεν αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

2 | Λέμε ναι στη σούπερ στύση, αλλά έχει κι αυτή τα όριά της

Γλυκιά μου φίλη που διαβάζεις αυτό το άρθρο, καλά κάνεις και πιστεύεις ότι το αγόρι σου είναι ο Σούπερμαν κι όλα τα μπορεί, αλλά μερικές φορές είναι ανήμπορος μπροστά στη φύση του. Είναι απίστευτα δύσκολο για έναν άντρα να κρατήσει την στύση του ακμαία για πολλή ώρα. Δεν αμφιβάλλω ότι θα το καταφέρει, αλλά 9 στις 10 φορές να ξέρεις ότι το κάνεις μόνο για σένα. Έχει θελήσει ήδη να τελειώσει από τα πρώτα λεπτά, αλλά πιέζεται και κρατιέται ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις κι εσύ. Τόσο απλά. Κάπου εκεί στα 15 λεπτά είναι στα όριά του.

3 | Το καλό το σεξ μπορεί να είναι θεϊκό ακόμη κι αν διαρκεί ελάχιστα λεπτά

Άνετα. Όταν έχεις πλάι σου έναν άντρα που μπορεί να σε διαχειριστεί σωστά, που γνωρίζει τα κουμπιά σου και μπορεί να σε ξεκλειδώσει, τότε με τις σωστές κινήσεις μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να τελειώσεις. Να το βράσω αν ένας άντρας έχεις προσόντα, αλλά δεν ξέρει πώς να «ξυπνήσει» την κοπέλα του. Παιδιά, ξεκολλάτε επιτέλους. Το μικρής διάρκειας σεξ, δεν είναι κακό σεξ. Είναι σεξ on the point. Κάτι πρέπει να έχει κάνει πάρα πολύ καλά ένας άντρας για να κάνει μία γυναίκα να τελειώσει μέσα σε λίγα λεπτά.

4 | Η πχιότητα μετράει πολύ

Όπως και σε άλλες ποικίλες περιπτώσεις, έτσι και στο σεξ ισχύει ότι η ποιότητα υπερτερεί της ποσότητας. Δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα η ιδέα της ατέλειωτης διείσδυσης χωρίς ο άλλος να με έχει φέρει ούτε μία φορά κοντά σε οργασμό, φαντάζει εφιαλτική. Να μου λείπει το μιας ώρας έρωτα λοιπόν αν ο άλλος δεν μπορεί να με τελειώσει. Πού είναι η έμφαση στον οργασμό; Έκανε περίπατο μαζί με την άποψη ότι η ποσότητα ξεπερνάει την ποιότητα.

5 | Και στην τελική κάποια στιγμή θα βαρεθείς ρε παιδί μου

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και βάζω και τζίφρα. Σε όλους μας έχει συμβεί έστω και μία φορά την ώρα που κάνουμε σεξ το μυαλό μας να ταξιδέψει και να σκεφτούμε κάτι εντελώς άσχετο με την πράξη. «Τον έκλεισα τον θερμοσίφωνα ή όχι;» Τέτοιες σκέψεις είναι λογικές, ειδικά άμα το σεξ συνεχίζει και δεν τελειώνει με τίποτα. Αν το μυαλό σου ξεφύγει εκείνη την ώρα, πάει να πει ότι είτε δεν το ευχαριστιέσαι/δεν είναι καλό είτε ότι κρατάει υπερβολικά πολύ, είτε ακόμη χειρότερα είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Ακόμη μία απόδειξη λοιπόν ότι η μεγάλη διάρκεια μπορεί να έχει κακές συνέπειες.

6 | Ούτε και το σώμα σου θέλει περισσότερο μάνα μου

Αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη από τα προηγούμενα σημεία, θα προσπαθήσω ακόμη μία φορά. Το θέμα είναι και βιολογικό. Το πολύ το φύκι – φύκι θα σε εξουθενώσει. Από μία στιγμή και μετά θα απλωθείς σαν αστερίας και θα περιμένεις να τελειώσει το μαρτύριο. Και με τη λίπανση τι θα γίνει; Ή μήπως νομίζεις ότι θα μπορέσεις να μείνεις υγρή καθ ‘όλη τη διάρκεια; Αυτό είναι κομματάκι απίθανο ειδικά αν δεν έχεις καταφέρει κιόλας να βιώσεις κι έναν οργασμό, τότε πολύ εύκολα θα στεγνώσεις μέσα σε λίγο χρόνο.

Μη διστασεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσυ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET