ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 σημάδια που μαρτυρούν ότι ο τύπος που βγαίνεις, έχει μάθει για το σεξ βλέποντας τσόντες!

Το πορνό δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα και κυρίως δε θα πρέπει να αποτελεί τον οδηγό για τη σεξουαλική ζωή κανενός. Παρόλο που κάτι τέτοιο θεωρείται αυτονόητο (ή μάλλον θα έπρεπε να θεωρείται), δυστυχώς, πολλοί άντρες στις μέρες μας (για να μην πούμε οι περισσότεροι), προσπαθούν να εφαρμόσουν στο κρεβάτι ό,τι ακριβώς βλέπουν […]

Mademoisex

20 Μαΐου, 2019

Το πορνό δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα και κυρίως δε θα πρέπει να αποτελεί τον οδηγό για τη σεξουαλική ζωή κανενός. Παρόλο που κάτι τέτοιο θεωρείται αυτονόητο (ή μάλλον θα έπρεπε να θεωρείται), δυστυχώς, πολλοί άντρες στις μέρες μας (για να μην πούμε οι περισσότεροι), προσπαθούν να εφαρμόσουν στο κρεβάτι ό,τι ακριβώς βλέπουν στις τσόντες.

Αυτά τα πράγματα δε γίνονται. Αγόρια πρέπει κάποια στιγμή να το συνειδητοποιήσει και να πάψετε να έχετε αυτές τις υπέρμετρες προσδοκίες και απαιτήσεις από τις γυναίκες, γιατί σόρρυ αλλά δεν επαγγέλλονται πορνοστάρ.

Ένας άντρας που είναι εθισμένος στις τσόντες ή ακόμη χειρότερα θέλει να μετατρέψει τη σεξουαλική του ζωή σε τσόντα, βγάζει μάτι. Πώς θα το καταλάβεις; Εύκολα, αρκεί να παρατηρήσεις τα παρακάτω σημάδια:

#1 Δίνει ελάχιστη σημασία στα προκαταρκτικά

Τα προκαταρκτικά είναι το παν. Πώς άλλωστε να μην είναι, όταν πρόκειται για τη διαδικασία που προετοιμάζει το έδαφος για το κυρίως πιάτο και που κάνει τη μεγάλη διαφορά στο κρεβάτι. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις κατευθείαν σεξ με κάποιον, αν δεν έχεις πρώτα βιώσει χάδια, φιλιά, αγγίγματα, γλυκόλογα και γενικότερα αν δεν έχεις μπει στο κατάλληλο mood. Οι τσόντες παρουσιάζουν το σεξ ως κάτι πανεύκολο και που μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή με απίστευτα κόλπα και ακροβατικά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, παραμερίζοντας εντελώς το κομμάτι των προκαταρκτικών. Ε, αν έχεις εντοπίσει κάτι τέτοιο στον παρτενέρ σου, τότε μάντεψε τι βλέπει κρυφά από εσένα τα βράδια.

#2 Απαιτεί να μην έχεις ίχνος τρίχας πάνω σου

Η εικόνα των πορνοστάρ είναι αυτή της ιδανικής, δίμετρης θεάς με τις τέλειες αναλογίες και χωρίς ίχνος τρίχας πάνω της. Ε, ας σοβαρευτούμε λίγο. Αυτά τα πράγματα δεν είναι φυσιολογικά. Κι επιπλέον, αυτό απαιτεί και η δουλειά των συγκεκριμένων κοριτσιών. Να κάνουν σεξ όλη μέρα και στον ελεύθερο χρόνο τους, να περιποιούνται φουλ τον εαυτό τους. Αν έχεις παρατηρήσει ότι το αγόρι σου σου δημιουργεί ανασφάλειες και συμβάλει στο δικό σου body shaming, απαιτώντας να είσαι άτριχη παντού, παντού όμως, τότε κάτι πάει στραβά με τα λογικά του.

#3 Θεωρεί δεδομένο ότι θα του κάνεις στοματικό

Ακόμη κι όταν δεν έχεις όρεξη και διάθεση. Όόόόχι, εκεί εσύ, θα τη βρεις για να ικανοποιήσεις τον «αφέντη». ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ; Επειδή δηλαδή βλέπει στις τσόντες, τις γκόμενες να τον τρώνε χωρίς δισταγμό, θα πρέπει κι εσύ να κάνεις το ίδιο; Όχι. Έχεις λόγο και άποψη και φυσικά μπορείς να αρνηθείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις κάτι που νιώθεις άβολα και πρωτίστως που ΔΕ θέλεις. Αν έχει την απαίτηση από εσένα να το κάνεις με το όποιο κόστος, θες δε θες, κάνε την με ελαφρά πηδηματάκια.

#4 Είναι «αλλεργικός» στο προφυλακτικό

Αυτό με το προφυλακτικό είναι ένα ψέμα που χρησιμοποιούν οι άντρες από καταβολής κόσμου για να περάσει το δικό τους. Θα σου πει ότι με το προφυλακτικό η αίσθηση δεν είναι η ίδια, ότι τον πιέζει, ότι του μυρίζει και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και θα είναι όλα μπαρούφες. Το προφυλακτικό να το αγαπάτε γενικά παιδιά, γιατί σας προστατεύει από τα χίλια μύρια, βλ. ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αν δεν του αρέσει το προφυλακτικό, είναι δικό του πρόβλημα. Εσύ δεν υποχρεούσαι να συμφωνήσεις με την άποψή του και να του κάνεις τη χάρη.

#5 Θέλει να αλλάζετε στάσεις κάθε 10″

Ε ναι, αφού βλέπει στις τσόντες να αλλάζουν κι από μία στάση ανά 5 δευτερόλεπτα, τι θα θέλει κι αυτός; Τόσο του κόβει. Δεν βάζει το μυαλό του να δουλέψει παραπέρα και να σκεφτεί τι μοντάζ και πόσες ώρες γυρίσματος έχουν χρειαστεί για να δει αυτό το 10λεπτο της τσόντας. Απαιτεί λοιπόν από εσένα να γίνεις υπερήρωας και κάθε φορά που κάνετε σεξ να είναι εφιαλτική μιας και πεθαίνεις από τις γρήγορες εναλλαγές και την υπερπροσπάθεια. Άντε μετά να του εξηγήσεις ότι όλα όσα βλέπει δεν είναι ρεαλιστικά. Χαμένος κόπος.

#6 Νομίζει ότι η διείσδυση είναι αρκετή για να σε φέρει σε οργασμό

Αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο και πιο χτυπητό σημάδι ότι δεν έχει καμία απολύτως ιδέα του τι κάνει και είναι παντελώς άσχετος με το σεξ. Οι τσόντες του έχουν περάσει το μήνυμα ότι το πέος του είναι τόσο σημαντικό που είναι αυτό το ένα και μοναδικό μέσο για να τελειώσει μία γυναίκα. Φοράει παρωπίδες και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ούτε έχει ασχοληθεί να δει αν είσαι κολπική ή κλειτοριδική και φυσικά δεν έχει βρει τα σημεία και τα πατήματά σου για να σου προσφέρει ηδονή. Ένα δράμα.

#7 Αφού εκείνος τελειώσει, εκεί τελειώνουν όλα

Το άλλο μήνυμα που περνάει πάντα μία τσόντα είναι ότι ο άντρας τελειώνει ό,τι κι αν συμβεί. Έτσι, γιατί μπορεί. Δίχως να νοιαστεί αν η κοπέλα το ευχαριστήθηκε ή πρόλαβε να το βιώσει και η ίδια. Έτσι είναι κι ο δικός σου. Με το που τελειώσει, δεν κάνει το παραμικρό για να ολοκληρώσεις εξίσου και εσύ, λες και δεν υπάρχεις. Ξέρει μόνο να παίρνει κι όχι να δίνει. Αν δε, έχεις πέσει σε περίπτωση που τελειώνει απελπιστικά γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να νιώσεις το παραμικρό, τι να σου πούμε κορίτσι μου, θα προσευχηθούμε για εσένα.

#8 Και μετά το σεξ, αγνοεί την ύπαρξή σου

Στις τσόντες, όταν τελειώνει το σεξ δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά. Ούτε αγκαλιά ούτε χάδια ούτε μικροσυζητήσεις για χαλάρωση. Ο καθένας παίρνει το δρόμο του. Αν σου κάνει τέτοια πράγματα μετά το σεξ, δηλαδή πηγαίνει αμέσως για μπάνιο ή φοράει τα ρούχα του ή γενικότερα εγκαταλείπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το δωμάτιο, η κατάσταση είναι σοβαρή (μη σου πω, τραγική). Δε σου αξίζει σε καμία περίπτωση μία τέτοια συμπεριφορά. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα αφού τελειώσει το σεξ και εκείνος σίγουρα δεν μπορεί να σου τα δώσει, οπότε φύγε μακριά του.

OUR20s

ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η Durex αναδεικνύει τα διαχρονικά ταμπού του σεξ στην Ελλάδα, μέσα από τη συμμετοχή της στο TedxAthens!

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET