Ξεκάθαρα σημάδια πως το αγόρι σου σκέφτεται να σε παντρευτεί κάποια στιγμή!


Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο και θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου, κάτι που σίγουρα σε απασχολεί είναι το πώς θα χτίσετε ένα μέλλον από κοινού.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι πολύ καιρό μαζί του ή να σκέφτεσαι παντρειές και κουμπαριλίκια νύχτα μέρα. Πολλές φορές κάνουμε τέτοιες αυθόρμητες σκέψεις γι’ αυτόν που έχουμε δίπλα μας, χωρίς να έχουμε μία σίγουρη δέσμευση κατά νου, μόνο και μόνο επειδή έχουμε εντοπίσει εκείνα τα στοιχεία που μαρτυρούν ότι αυτή η σχέση θα έχει διάρκεια, και γιατί όχι, μπορεί να οδηγήσει και στα σκαλοπάτια της εκκλησίας!

Ειδικότερα οι άντρες που είναι λιγότερο ενθουσιώδεις με την ιδέα του γάμου από ότι οι γυναίκες, μέχρι να είναι απόλυτα σίγουροι, δεν πρόκειται να παραδεχτούν ότι κάποια στιγμή θα γονατίσουν και θα προσφέρουν το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Έχουν όμως τον τρόπο τους να δείξουν ότι μακροπρόθεσμα πολύ ευχαρίστως θα την έβαζαν την κουλούρα στην κοπέλα τους.

Ποια είναι τα σημάδια λοιπόν, που μαρτυρούν ότι το αγόρι σου σκέφτεται να σε παντρευτεί κάποια στιγμή στο μέλλον;

1. Χρησιμοποιεί το «εμείς» για τα μελλοντικά σας σχέδια

Ναι, ναι, συγχαρητήρια. Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι αν σε διάφορες συζητήσεις, χρησιμοποιεί το συλλογικό «εμείς», τότε φυσικά ανήκεις στα σχέδιά του και σε βλέπει ως κάποια που υπάρχει και στο μέλλον του, όχι μόνο στο παρόν. Δε μιλάει εγωιστικά και μόνο για τον εαυτό του, αλλά συμπεριλαμβάνει κι εσένα σε κάθε του πρόταση. Αν δεν το έκανε, θα λέγαμε ότι ίσως και να μη σε βλέπει τόσο σοβαρά. Ωστόσο, το ότι κάνει σχέδια για δύο είναι πολύ ευχάριστη εξέλιξη! 

2. Σε έχει γνωρίσει σε ολόκληρη την οικογένειά του

Σε όλο το γενεαλογικό δέντρο για την ακρίβεια! Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι το αγόρι σου κάνει σχέδια ζωής για εσάς του δύο. Θέλει να γνωρίζεις τα μέλη της οικογένειάς του και τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, μιας και κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνεις κι εσύ μέρος αυτών. Ένας άντρας δύσκολα κάνει ένα βήμα σαν κι αυτό, αλλά όταν το κάνει θα είναι 100% σίγουρος για το ότι πήρε τη σωστή απόφαση.

3. Βρίσκεται συνέχεια δίπλα σου στα δύσκολα

Ο άντρας που σκέφτεται μόνο την πάρτη του και είναι δίπλα σου τις στιγμές που αυτός δεν είναι καλά, είναι ένας καιροσκόπος και σίγουρα δεν αξίζει να παραμείνεις λεπτό ακόμα δίπλα του. Εκείνος όμως που έχει μοιραστεί μαζί σου και καλές και κακές στιγμές, τόσο δικές του όσο και δικές σου, έχει σταθεί δίπλα σου, σε έχει ακούσει και σε έχει συμβουλέψει, καταλαβαίνεις ότι μελλοντικά θα μπορούσε να είναι ο άντρας της ζωής σου.

4. Συζητάτε στην πλάκα για τον γάμο και δε φρικάρει

Μην το γελάς. Πολλοί είναι οι άντρες που και μόνο στην ιδέα του γάμου, λένε «τρεχάτε ποδαράκια μου». Έτσι για την πλάκα της στιγμής, δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε αστειευτεί μεταξύ σας σχετικά με τον γάμο και όλα τα παρελκόμενα. Κι αν εκείνη την στιγμή, κανείς από τους δυο σας δε φρικάρει με την ιδέα, παρόλο που ξέρετε ότι μιλάτε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο, φιλενάδα!

5. Θέλει σαν τρελός να συγκατοικήσετε

Η συγκατοίκηση είναι μία κρίσιμη απόφαση για τη σχέση. Κάποιες φορές καταλήγει να είναι ένα μεγάλο λάθος μιας και σκοτώνει τον έρωτα και φέρνει στην επιφάνεια τη συνήθεια και την απομυθοποίηση, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι ένας πρόδρομος για κάτι πολύ πιο σοβαρό. Αν περάσει ένα ζευγάρι επιτυχώς τη δοκιμασία της συγκατοίκησης, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι οδεύει προς τα δεσμά του γάμου.

6. Θυμάται και δίνει προσοχή στην παραμική λεπτομέρεια

Ο άντρας που φιλοδοξεί κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνεις γυναίκα του, θα φροντίσει να μάθει την παραμικρή λεπτομέρεια για εσένα, ακόμη και πράγματα που εσύ η ίδια δεν ήξερες για τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει τα γενέθλιά σου ή την επέτειό σας, ενώ παρατηρεί πάνω σου την παραμικρή αλλαγή, από τα μαλλιά έως τα ρούχα σου. Σε θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή του και σου το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

7. Θέλει να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο μαζί

Αν το καλοσκεφτείς, η απόκτηση ενός κατοικιδίου δεν είναι μικρή υπόθεση. Απαιτεί ιδιαίτερη στοργή, αφοσίωση και συνέπεια. Είναι μία πρώτη προσπάθεια να ξεκινήσετε μία «οικογένεια» μαζί. Πρόκειται για ένα πλάσμα που θα φροντίζετε από κοινού και θα σας συνδέει για το υπόλοιπο της ζωής του. Επειδή τα κατοικίδια είναι μεγάλη ευθύνη, είναι και μία πρώτη καλή ευκαιρία να τεστάρετε πόσο καλοί είστε σ’ αυτό το κομμάτι.

8. Πάνω στον χαβαλέ, διαλέγετε ονόματα για τα μελλοντικά παιδιά σας

ΟΚ, αν δεν είναι αυτό σημάδι ότι το πάτε σοβαρά, τότε ποιο; Αυτά παιδιά μου ούτε για αστείο μην τα λέτε γενικά γιατί δεν ξέρεις ποτέ από που σου έρχεται και είναι κρίμα νέα παιδιά να τρέχετε με άλλα ακόμα πιο νέα παιδιά από εσάς, μωρά για την ακρίβεια. Anyway, τα ζευγάρια που έστω και πάνω στην πλάκα και στον χαβαλέ τσακώνονται για τα ονόματα που θα δώσουν στα παιδιά τους, έχουν μερικά πολύ σοβαρά wedding issues.

Καλά στέφανα λοιπόν και καλούς απογόνους!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET