fbpx

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο τύπος σε θέλει μόνο για σεξ και μετά… μην τον είδατε!


[cover photo]

Λένε ότι η πρώτη εντύπωση που σχηματίζουμε για κάποιον/α είναι πολύ σημαντική και αρκετή για να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα γι’ αυτόν/ή που έχουμε απέναντί μας. Εν μέρει συμφωνώ, αλλά πάντα πρέπει να δίνουμε λίγο χώρο και χρόνο για να μπορέσει ο άλλος να ξεδιπλώσει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Μέχρι τότε όμως, καλό θα ήταν να μη σφυρίζουμε αδιάφορα στα πρώτα κιόλας καμπανάκια ότι το άτομο που μόλις γνωρίσαμε είναι bad news και οφείλουμε να ακούσουμε το ένστικτό μας που μας φωνάζει τρεχάτε ποδαράκια μου.

Έλα όμως που άμα σ’ έχει φάει ο ενθουσιασμός, για κάποιο λόγο αρνείσαι να δεις τα σημάδια και προχωράς πρόσω ολοταχώς για τον γκρεμό. Είναι τρελό, αλλά 9 στις 10 φορές δε θα υποχωρήσεις σκεπτόμενη την καρδούλα σου που θα γίνει χίλια κομμάτια, αντιθέτως θα κάτσεις να πληγωθείς αναρωτώμενη πού τον βρήκες πάλι τον μαλ@κα. Ενώ καταλαβαίνεις ότι είναι σκάρτος χαρακτήρας και το μόνο που θέλει από εσένα είναι καλοπέραση και σεξ, την ίδια στιγμή που τα δικά σου «θέλω» είναι τελείως διαφορετικά, εσύ κάνεις του κεφαλιού σου.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το πράγμα και να αναγνωρίσεις τα σημάδια που φωνάζουν από μακριά ότι το άτομο έχει πολύ συγκεκριμένες προθέσεις κι όταν πάρει αυτό θέλει, θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

#1 Όλα γύρω από το σεξ γυρίζουν

Δεν ξέρω αν εσένα αυτό σου φαίνεται φυσιολογικό, αλλά μάντεψε, δεν είναι και τόσο. Ότι δηλαδή έχετε αναπτύξει τόσα άλλα θέματα, έχετε μιλήσει για την καθημερινότητά σας, τις αγαπημένες ασχολίες σας, έχετε κουβεντιάσει πάνω σε διάφορα ζητήματα, που το μόνο που σας έμεινε να πείτε είναι για το σεξ. Το αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου, ότι ο τύπος δεν ενδιαφέρεται να ανταλλάξετε απόψεις, να μοιραστείτε προβληματισμούς, να σε γνωρίσει καλύτερα ρε παιδί μου, απλά θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Αν δηλαδή κάθε φορά που σου στέλνει μήνυμα είναι για να κάνετε sexting, ή η συνάντησή σας από κοντά έχει στάνταρ κατάληξη στο κρεβάτι μέσα στην πρώτη μισή ώρα, ένα πράγμα θέλει από εσένα.

#2 Δεν είσαι η μοναδική που προσπαθεί να ρίξει

Αυτοί οι τύποι αντρών συνηθίζουν να φλερτάρουν και να μιλούν με πολλές κοπέλες ταυτόχρονα, γιατί θέλουν να έχουν εναλλακτικές. Αν δεν καταφέρουν να ρίξουν τη μία, σίγουρα θα βρεθεί μία άλλη που θα πέσει στο κρεβάτι τους. Εσύ λοιπόν, είσαι μέρος αυτής της στρατηγικής, οπότε είτε τα καταφέρει να σε ρίξει είτε όχι, το ίδιο του κάνει. Στην πρώτη περίπτωση θα ικανοποιήσει απλώς τις ορμές του, ενώ στη δεύτερη θα συνεχίσει το κυνήγι του μέχρι να χτυπήσει στόχο. Αν λοιπόν αισθανθείς ή και εξακριβώσεις ότι μιλάει ταυτόχρονα και με άλλες, φύγε και πίσω μη γυρίσεις!

#3 Σου έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει σχέση

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Είναι ίσως και ο πιο τίμιος τρόπος εκ μέρους του να σου πει ότι αυτό που ζητάει είναι μόνο το σεξ. Όταν κάποιος σου ξεκαθαρίζει εξαρχής ότι δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό, είναι προφανές ότι θέλει απλά σεξ. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα το πώς θα ανταποκριθείς. Πάντως, μην σκεφτείς ούτε στιγμή να ενδώσεις με την ελπίδα ότι θα τον αλλάξεις στη συνέχεια. Άπειρες κοπέλες έχουν φάει τα μούτρα τους έχοντας αυτή τη λανθασμένη πεποίθηση. Εάν δεν αποφασίσει ο ίδιος να αλλάξει, εσύ δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.

#4 He is a bad guy, duuh

Ρώτησες και έμαθες ότι δεν είναι κι από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν εκεί έξω. Έχει ταλαιπωρήσει και πληγώσει πολλές κοπέλες στο παρελθόν κερδίζοντας επάξια τη φήμη του γ@μι@. Τι σε κάνει λοιπόν να πιστεύεις ότι μαζί σου θα είναι διαφορετικός, ειδικά από τη στιγμή που δε σου έχει δώσει κανένα καλό δείγμα συμπεριφοράς; Μην κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί δε σου αξίζει. Ρε κορίτσια, σταματήστε πια να συμπεριφέρεστε λες και στερέψαμε από άντρες. Υπάρχουν παλικάρια εκεί έξω που αξίζουν άπειρα, αλλά εσείς τυφλώνεστε με τους βλάκες.

#5 Δεν ξέρεις τίποτα ουσιαστικό για εκείνον

Και πώς να ξέρεις, αφού η συζήτησή σας σχετίζεται πάντα και μόνο με το σεξ (βλ. #1);;; Αλήθεια, δε σε παραξενεύει που ξέρεις ελάχιστα πράγματα για εκείνον, κι εκείνος αντίστοιχα δεν ενδιαφέρεται να ρωτήσει το παραμικρό για σένα; Μα πόσο πιο ξεκάθαρο να στο κάνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η προσωπικότητά σου, αλλά ο σκοπός του είναι ένας και μόνος κι αυτός είναι να σε ρίξει στο κρεβάτι; Πώς μπορείς να παίρνεις σοβαρά μια «σχέση» χωρίς να γνωρίζεις τα βασικά για τον άλλον; Τι δουλειά κάνει; Έχει αδέρφια; Πού μεγάλωσε; Τι σχέση έχει με τους γονείς του; Αν δε μπορείς να απαντήσεις σε καμία από αυτές τις ερωτήσεις, τότε βγάλε μόνη σου το συμπέρασμα.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET