fbpx

5 σημάδια ότι το αγόρι σου σε χρησιμοποιεί για να ξεπεράσει την πρώην του!


Υπάρχουν λόγοι και λόγοι που οι άνθρωποι προχωρούν σε μία σχέση. Δε θα καθίσω να τους απαριθμήσω έναν έναν, αλλά πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε ότι ο χειρότερος μακράν είναι όταν «τα φτιάχνεις» με κάποιον για να ξεπεράσεις τον/την προηγούμενο/η. Συμπαθάτε με, αλλά θα έπρεπε να διώκεται ποινικά ως κακούργημα η συγκεκριμένη πράξη.

Λυπούμαστε βαθύτατα φίλε μου που χώρισες. Κλάψε, χτυπήσου, βγες έξω με φίλους να τα πιεις, φλέρταρε, κάνε ons, αλλά μέχρι εκεί. Τη σχέση τι τη θέλεις; Να πάρεις μια κοπέλα στο λαιμό σου μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να ξεπεράσεις την στεναχώρια σου;

Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω τους ανθρώπους που δεν αντέχουν στην ιδέα να μείνουν μόνοι τους. Είναι ωραία και η single ζωή παιδιά και σίγουρα προτιμότερη από το να πληγώσεις έναν άνθρωπο, χρησιμοποιώντας τον για να απαλύνεις τις πληγές σου. Ρε, βάλτε ένα φρένο στον εγωισμό σας!

‘Οσο για σένα φίλη μου, που έχεις υποψίες ότι το αγόρι σου είναι μαζί σου γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ιδού τα σημάδια που (δυστυχώς) το επιβεβαιώνουν:

#1 Σε κάθε ευκαιρία μιλάει για εκείνη

Say what?! Και δεν τον έχεις χωρίσει ακόμα τον αχρείο; Σίγουρα σε μία σχέση θα συζητήσεις κάποια βασικά πράγματα με το σύντροφό σου για τις προηγούμενες, αλλά από εκεί και πέρα το ν’ ακούς μέρα παρά μέρα για τα κατορθώματα της πρώην του, δεν είναι κι ό,τι πιο φυσιολογικό. Είτε του βγαίνει αυθόρμητα, είτε απλώς την έχει καταβρεί που έχει απέναντί του έναν άνθρωπο να ακούει τα τραύματα που του δημιούργησε ο τελευταίος χωρισμός, μιλάμε για απαράδεκτη συμπεριφορά που δε δικαιολογείται. Δεν είσαι ψυχολόγος του και καμία υποχρέωση δεν έχεις να ακούς τον πόνο του. Κοπέλα του είσαι και έτσι ακριβώς θες να νιώθεις.

#2 Δεν έχει ξεκόψει εντελώς μαζί της

Προσωπικά, δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που διατηρούν καλές σχέσεις με τους πρώην τους. Από τη στιγμή που έχεις κάνει σεξ με αυτό τον άνθρωπο, πώς μπορείς μετά να τον βλέπεις σαν φίλο; Anyways, αν βλέπεις ότι ανταλλάζει μηνύματα μαζί της ή μιλάνε στο τηλέφωνο ή ακόμα χειρότερα βγαίνουν έξω χωρίς εσένα (ΠΑΝΑΓΙΑΜΟΥ), πρέπει να αναλάβεις δράση. Εάν το κάνεις κι εσύ με τους πρώην σου, καλώς. Εάν όχι όμως, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα ανεχτείς μία τέτοια συμπεριφορά ή όχι.

#3 Είναι φρεσκοχωρισμένος

Δεν έχει ούτε εβδομάδα που λέει ο λόγος. Ο καθένας μπορεί να βιώνει το χωρισμό διαφορετικά, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που μόλις χωρίσουν, είναι μέσα στην τρελή χαρά και κάνουν τη ζωή τους σαν να μην τρέχει τίποτα. Μέσα στο δίμηνο ή τρίμηνο όμως, καταλαβαίνουν τη διαφορά και αρχίζουν να βιώνουν τις επιπτώσεις του χωρισμού. Εάν όμως πάνε αμέσως σε επόμενη σχέση, δεν περνάνε αυτό το σημαντικό στάδιο της συνειδητοποίησης, γεγονός που τους καθιστά επικίνδυνους. Γιατί μπορεί να ξυπνήσεις μία μέρα και να μην τον έχεις δίπλα σου, γιατί ξαφνικά θέλησε να πάρει το χρόνο του.

#4 Ε όχι και να σε συγκρίνει με την πρώην του

Ό,τι χειρότερο. Η διαδικασία της σύγκρισης είναι απίστευτα ψυχοφθόρα για όλους τους ανθρώπους. Όπως είναι άσχημο οι γονείς να συγκρίνουν τα παιδιά τους μεταξύ τους για παράδειγμα, το ίδιο άσχημο είναι και οι πρώην να συγκρίνονται με τους νυν. Το γεγονός ότι ο νυν σου σε φέρνει σε αυτή τη δύσκολη θέση, πέρα από το ότι θα έπρεπε να σε εξοργίζει, είναι καθαρά σημάδι ότι δεν είναι και τόσο αδιάφορος για το παρελθόν και τους ανθρώπους του. Αυτές οι συμπεριφορές απαγορεύονται ανάμεσα στα ζευγάρια και είναι πολύ μεγάλο red flag η σύκριση με τους πρώην.

#5 Γνωριμία με τους κολλητούς του: still pending

Η γνωριμία με τους φίλους είναι ένα πολύ καλό πρώτο σημάδι ότι ο άλλος σε βλέπει σοβαρά. Οι άντρες δε γνωρίζουν στην αντροπαρέα τους, κοπέλες με τις οποίες θέλουν απλά να περάσουν καλά και να τα βρίσκουν μόνο στο κρεβάτι. Όταν βλέπουν σοβαρά μία σχέση, μετά από ένα διάστημα κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις για να πάρουν το «οκ» ή έστω μία γνώμη. Εάν δε σε έχει γνωρίσει ακόμα στους φίλους του, ή δε σου μιλάει καν για εκείνους και κάθε φορά που πας να πεις κάτι γι’ αυτό εκείνος εκνευρίζεται, ε κάτι τρέχει ρε συ.

Σε περίπτωση που έχεις παρατηρήσει κάποια από τα παραπάνω σημάδια (ή και όλα), τότε ή που πρέπει να επιδιώξεις μια σοβαρή κουβέντα ή να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET