ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έχεις αμφιβολίες αν σ’ αγαπάει; Τα σημάδια που δείχνουν πως δεν εννοεί όσα λέει!

Για τις περισσότερες κοπέλες, μία από τις σημαντικότερες στιγμές σε μια σχέση είναι όταν ο σύντροφος της λέει το πολυπόθητο «Σ’ αγαπώ». Ναι, μπορεί να είναι μονάχα δύο λεξούλες, αλλά έχουν μέγιστη βαρύτητα. Ποια θα ξεχάσει τη μέρα που το αγόρι της, είπε πως την αγαπάει για πρώτη φορά; Ο ενθουσιασμός είναι ίδιος όπως στο […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

4 Ιανουαρίου, 2020

Για τις περισσότερες κοπέλες, μία από τις σημαντικότερες στιγμές σε μια σχέση είναι όταν ο σύντροφος της λέει το πολυπόθητο «Σ’ αγαπώ». Ναι, μπορεί να είναι μονάχα δύο λεξούλες, αλλά έχουν μέγιστη βαρύτητα. Ποια θα ξεχάσει τη μέρα που το αγόρι της, είπε πως την αγαπάει για πρώτη φορά; Ο ενθουσιασμός είναι ίδιος όπως στο πρώτο φιλί ή στην πρώτη επέτειο. Και μόνο στο άκουσμα αυτών των λέξεων νιώθεις να πλημμυρίζεις από συναισθήματα χαράς, ευτυχίας, πάθους και ανακούφισης. Η σχέση σου πλέον βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Οι καιροί ωστόσο έχουν αλλάξει και τίποτα δεν είναι τόσο ωραίο και ρομαντικό όσο φαίνεται. Γιατί μπορεί μεν να πει ότι σε αγαπάει, αλλά το πιθανότερο είναι να μην το εννοεί! Πού ξέρεις ότι δεν το λέει έτσι πάνω στην στιγμή ή γιατί ξέρει πως εσύ τον αγαπάς και νιώθει άσχημα να μην στο πει και εκείνος. Και το χειρότερο; Μπορεί να έχει λερωμένη τη φωλιά του και να θέλει να σου ρίξει στάχτη στα μάτια.

Πολλές εξηγήσεις, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα: Η αγάπη του για σένα είναι ψεύτικη. Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν πως δεν εννοεί τα λόγια αγάπης του;

#1 Σημασία δεν έχουν οι λέξεις, αλλά ο τρόπος που τις προφέρει

Σημασία δεν έχουν μονάχα οι λέξεις αλλά και ο τρόπος που τις λέει κάποιος. Τι εννοώ; Όταν θα σου πει πως σε αγαπάει θα αποκτήσει διαφορετική χροιά η φωνή του, θα υπάρχει μια ζεστασιά στα μάτια του. Δεν θα αποφεύγει το βλέμμα σου, αντιθέτως θα επικεντρώνεται στα μάτια σου και στον τρόπο που θα αντιδράσουν στο άκουσμα των συναισθημάτων του! Και κυρίως δε θα στο αναφέρει σαν να είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Όταν λες στον άλλον «σ΄αγαπώ» είναι σαν να σπας κάθε γραμμή της άμυνας σου για εκείνον.

#2 Θα σου το πει μόνο αφού το πεις εσύ πρώτη

Ίσως και να μην είναι εκείνος που θα ξεστομίσει πρώτος αυτές τις δύο λέξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι αν σου λέει πως σε αγαπάει εκείνος πρώτος. Αν δε στο λέει ποτέ από μόνος του, να είσαι βέβαιη πως δεν το νιώθει και απαντάει καθαρά από υποχρέωση. Σου απαντάει πως και εκείνος σε αγαπάει για να μη νιώσεις άσχημα, για να μη νιώσεις πως τα συναισθήματα σου δεν έχουν ανταπόκριση.

#3 Λέει πράγματα που αγαπάει σε σένα

Όλοι φοβόμαστε τις βαρυσήμαντες λέξεις, όπως είναι το «Σ΄αγαπώ». Είναι πολύ όμορφα τα κομπλιμέντα για μια γυναίκα. Είναι φανταστικό να σου λέει το αγόρι σου πως έχεις όμορφο χαμόγελο, υπέροχα μαλλιά και ξεχωριστά μάτια. Αλλά αυτό δεν είναι αγάπη. Αυτό μπορεί να το νιώσει για αρκετές κοπέλες, αυτό δε σε κάνει ξεχωριστή στο μάτια του. Αυτό δεν είναι αγάπη. Όταν αποφεύγει, λοιπόν, να σου λέει πως σε αγαπάει και αντί γι΄αυτό σε γεμίζει φιλοφρονήσεις, τότε όχι δε σε αγαπάει. Κουβέντα δεν ακούω!

#4 Δεν το λέει μπροστά σε άλλους

Κάποιοι άνθρωποι δε νιώθουν άνετα μπροστά σε άλλους και επιλέγουν να είναι πιο εσωστρεφείς όσον αφορά τα συναισθήματά τους. Το καταλαβαίνω. Μπορεί το αγόρι σου να θέλει να κρατήσει τις όμορφες στιγμές τις σχέσεις σας για εσάς τους δύο μονάχα. Και αυτό σεβαστό. Μην ξεχνάς όμως πως πέρα από το να τον δικαιολογείς ασταμάτητα υπάρχει και η αλήθεια. Ναι, η αλήθεια! Δε χρειάζεται να στο πει δυνατά για να το ακούσουν όλοι, μπορεί να στο ψιθυρίσει όμως στο αυτί. Ούτε που το σκέφτεσαι;

#5 Σ΄αγαπάει μονάχα όταν νιώθει πως σε χάνει

Όταν αγαπάς κάποιον τον αγαπάς κάθε λεπτό της μέρας. Σε αγαπάει όταν θα ξυπνήσετε μαζί, σε αγαπάει και θα στο πει όταν θα σε πάρε τηλέφωνο γιατί έχετε να μιλήσετε ώρες και του λείπεις. Σε αγαπάει και στο φωνάζει όταν γελάτε. Σε αγαπάει γιατί είσαι εσύ και σε αγαπάει ασταμάτητα. Αν τώρα, φίλη μου, γίνει κάποιο άσχημο σκηνικό τον χωρίζεις και τότε μόνο σου πει πως σε αγαπάει μην πέσεις στην παγίδα! Το κάνει φυσικά για να σε ρίξει. Οι άντρες γνωρίζουν ποια λόγια θα μας ρίξουν και τα λένε! Σε αγαπάει γιατί κατάλαβε πως είναι να σε χάνει είπες; Εδώ γελάμε!

#6 Οι πράξεις του δείχνουν άλλα

Σου είπε πως σε αγαπάει! Είναι τέλειο, υπέροχο, φανταστικό! Οι πράξεις όμως; Μην κρίνεις τους ανθρώπους στα λόγια αλλά στις πράξεις! Σου λέει ψέματα και δεν βρίσκει ποτέ χρόνο για σένα; Συνεχώς ανακαλύπτεις πως μιλάει με άλλες και δεν είσαι από τις προτεραιότητες στη ζωή του; Και όταν τον χρειάζεσαι ποτέ δεν είναι δίπλα σoυ; Σε παρακαλώ, μην ακούσω ξανά από το στόμα σου την δικαιολογία πως σου λέει συνέχεια να σε αγαπάει! Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε…

OUR20s

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET