fbpx

Σε ποιο σημείο του σώματός σου πρέπει να κάνεις τατουάζ με βάση το ζώδιο σου!


Το τατουάζ είναι μία μεγάλη απόφαση. Είναι κάτι που κουβαλάς πάνω σου μια ζωή ή τουλάχιστον ξεκινάς με αυτήν την λογική. Πρέπει λοιπόν να σκεφτείς πέρα από το σχέδιο ή τη φράση που θες να «χτυπήσεις» και το κατάλληλο σημείο που θα επιλέξεις.

Τα ζώδια λοιπόν είναι για άλλη μία φορά σύμμαχος μας και μας υποδεικνύουν ποια είναι τα πιο σωστά σημεία του σώματος μας που πρέπει να κάνουμε τατουάζ ανάλογα με τα αστρολογικά μας χαρακτηριστικά:

 Κριός: Στα μπράτσα

Oι Κριοί είναι δυνατά αλλά και δυναμικά άτομα. Αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες και το ιδανικό σημείο για να κάνουν κάποιο τατουάζ δεν είναι άλλο από το μπράτσο τους. Μερικοί μάλιστα Κριοί είναι και αθλητές/τριες με τα μπράτσα τους να είναι εξαιρετικά γυμνασμένα. Ωστόσο, ακόμα και εκείνοι που δεν διαθέτουν ένα άκρως γυμνασμένο σώμα αλλά επικεντρώνονται στις πνευματικές τους ικανότητες, πρέπει να επιλέξουν το σημείο του μπράτσου καθώς ανέκαθεν συμβολίζει την δύναμη παντός είδους.


 Ταύρος: Στο στέρνο

O Tαύρος είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια. Για αυτό δεν χρειάζεται να βρει ως αφορμή το τατουάζ για να ξεκινήσει μία συζήτηση με κάποιον. Ωστόσο, οι λίγοι τυχεροί που θα το δουν θα τον/την θεωρήσουν αρκετά σέξυ. Αν μάλιστα μιλάμε και για γυναίκα, μπορεί να τολμήσει να κάνει το τατουάζ της ακόμα και πιο κοντά στο στήθος.


 Δίδυμος: Στο πάνω μέρος της πατούσας

Οι Δίδυμοι είναι από τα άτομα που δεν κάθονται σε ησυχία. Θέλουν συνεχώς να ταξιδεύουν, να εξερευνούν νέους τόπους και να γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους. Ως Δίδυμος λοιπόν, δεν μπορείς να επιλέξεις κανένα άλλο σημείο από το πάνω μέρος του πέλματος.


 Καρκίνος: Στο εσωτερικό μέρος του καρπού

Οι Καρκίνοι είναι τα καλά παιδιά του ζωδιακού. Για αυτό και επιλέγουν να κάνουν το τατουάζ τους στο εσωτερικό μέρος του χεριού ώστε σε περίπτωση που κάνουν παιδιά ή βρουν μία ιδιαίτερη δουλειά (π.χ δασκάλα), να μπορούν να το καλύψουν με τα ρούχα τους.


 Λέων: Στην σπονδυλική στήλη

Oι Λέοντες έχουν αρχηγικές τάσεις και θέλουν συνεχώς ν πρωτοπορούν και να αναλαμβάνουν τα ηνία ενός νέου fashion trend. Για αυτό λοιπόν, το σημείο που θα επέλεγαν οι Λέοντες θα ήταν το επιβλητικό μέρος της σπονδυλικής στήλης.


 Παρθένος: Στην πλάτη

Οι Παρθένοι είναι πρακτικά άτομα για αυτό και δεν μπορούν να έχουν το άγχος να κρύβουν ένα τατουάζ που έχουν κάνει. Ωστόσο, θέλουν να διατηρούν χαμηλούς τους τόνους και έτσι επιλέγουν κάτι μικρό, διακριτικό και σε σημείο που να μην κεντρίζει τα βλέμματα.


 Ζυγός: Στο λαιμό

Oι Ζυγοί είναι λάτρεις της κομψότητας, για αυτό και συνήθως επιλέγουν να κάνουν μικρά τατουάζ σε απόκρυφα σχεδόν σημεία όπως είναι πίσω από το λαιμό. Θέλουν να φαίνονται αξιοπρεπείς και να ακολουθούν τους κοινωνικούς «κανόνες» για αυτό και διαλέγουν αυτό το σημείο, που μπορεί να κρυφτεί εύκολα. Αν όμως, νιώσουν οικειότητα είναι σίγουρο πως θα το φανερώσουν χωρίς δισταγμό.


 Σκορπιός: Στο μπούτι

Oι Σκορπιοί ζουν γενικά στα άκρα. Τί ποιο ακραίο λοιπόν από το να κάνεις ένα μεγάλο τατουάζ στο μπούτι σου; Ωστόσο, ένα τέτοιο τατουάζ θα βοηθήσει να επικεντρωθούν τα βλέμματα πέρα από το πρόσωπο και στα οπίσθια που είναι φυσικά το δυνατό σημείο μίας Σκορπίνας.


 Τοξότης: Στη μέση

Οι Τοξοτίνες είναι ελεύθερα πνεύματα και για αυτό δεν μπορούν να μείνουν «κολλημένες» σε ένα άτομο, ένα μέρος ή μία κατάσταση. Αν και για τους περισσότερους, το τατουάζ στη μέση είναι ταμπού, οι Τοξότες δεν το φοβούνται και το υποστηρίζουν ενεργά.


 Αιγόκερως: Στο εσωτερικό του αυτιού

Oι Αιγόκεροι είναι αφοσιωμένοι στην επιτυχία. Προσπαθούν πολύ σκληρά σε όλες εκφάνσεις της ζωής τους και θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. Ωστόσο, οι γυναίκες Αιγοκερίνες που δίνουν μεγάλη έμφαση στην καριέρα, ψάχνουν μέρη του σώματος τους που να μην είναι πολύ φανερά, για αυτό και επιλέγουν μικρά τατουάζ σε μέρη όπως το εσωτερικό του αυτιού.


 Υδροχόος: Στο κλειδοκόκαλο.

Oι Υδροχόοι μπορούμε να πούμε ότι ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, για αυτό και δεν φοβούνται να προστάξουν περήφανα το τατουάζ του χωρίς φυσικά να νιάζονται για τα σχόλια των άλλων. Θέλουν αφενός να έχουν κάτι ασυνήθιστο αλλά και εξισου κομψό πάνω τους και με αυτήν την λογική διαλέγουν να κάνουν τατουάζ κοντά στην κλείδα.


 Ιχθείς: Στα πλευρά

Οι Ιχθείς είναι γενικά αναποφάσιστα άτομα, για αυτό και στην αρχή δεν είναι απόλυτα σίγουροι αν θέλουν πραγματικά να κάνουν ένα τατουάζ. Ωστόσο, είναι αρκετά δημιουργικοί και έχουν τρομερή φαντασιακή αίσθηση, κάτι που τους πάει σε επιλογές χρωματιστών τατουάζ σε σημεία όπως τα πλευρά.


Aκολούθησε λοιπόν τα άστρα και θα βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει γάντι!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET