fbpx

Σε ποιες στάσεις θα απολαύσετε το σεξ, αν έχετε σκάσει και οι δυο από το φαγητό!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το άρθρο που πάντα ήθελα να γράψω, το άρθρο αυτό με το οποίο θα ταυτιστείς και θα πεις «Ναι ρε φίλε, έχει κι αυτά το σεξ». Γιατί όπως και να το κάνουμε ισχύει. Υπάρχουν και πρακτικά προβλήματα πολλές φορές, που εμποδίζουν τη σεξουαλική πράξη ή τέλος πάντων δε σ’ αφήνουν να την ευχαριστηθείς και τόσο.

Έχουμε και λέμε. Είστε και οι δύο φαγωμένοι μέχρι σκασμού. Σε τέτοιο σημείο, που όλα γύρω σας γυρίζουν και θέλετε απλά να βγάλετε ό,τι χλαπακιάσατε προηγουμένως. Παρά την αδιαθεσία στην οποία βρίσκεστε ωστόσο, νιώθετε και μια κ@υλα, οπότε θέλετε και το σεξάκι σας! Και πώς θα το κάνετε αυτό; Το μόνο που σκέφτεστε είναι ότι αν κουνηθείτε έστω και λίγο, είτε θα ξεράσετε είτε θα αποκοιμηθείτε. Μέση λύση για τα χάλια σας δεν υπάρχει.

Ή μήπως υπάρχει;

Αρχικά, φτιάχτε ατμόσφαιρα. Βάλτε να παίζει χαλαρή μουσική, ανάψτε κεριά, κάντε ένα μασαζάκι και μετά ετοιμαστείτε κανονικότατα να του δώσετε να καταλάβει. Απλά για να μην έχουμε κανένα ευτράπελο, θα ακολουθήσετε τις συμβουλές μου και θα το κάνετε χωρίς πολλούς πειραματισμούς και σε συγκεκριμένες στάσεις, μιας και δεν το ευνοεί η κατάστασή σας.

Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές οι στάσεις στο σεξ, που ενδείκνυνται για καλοφαγάδες σαν εσάς:

1 | Στάση του λωτού

Είναι η στάση που κάθεστε και οι δύο οκλαδόν, έτσι ώστε να τυλίγει ο ένας τα πόδια του στη μέση του άλλου και να επιτυγχάνεται η διείσδυση. Επειδή δεν είστε για πολλά – πολλά (προφανώς), να την κάνετε την στάση, αλλά όχι με σθένος, ε. Οι κοιλίτσες είναι ευερέθιστες και έτοιμες να σκάσουν. Το πολύ το πάνω – κάτω δε βοηθάει την κατάσταση, οπότε προτείνω αργά και σταθερά.

2 | Κουτάλι

Αυτή η στάση πάει παντού. Και πώς να μην πηγαίνει δηλαδή, αφού πραγματικά βολεύει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Στο κουτάλι είστε και οι δύο πλαγιασμένοι, με τον έναν να κοιτάει την πλάτη του άλλου (συνήθως ο άντρας είναι αυτός). Again, δε χρειάζεται να δείξεις σήμερα πόσο… έμπαινες και πόσο καλά κάνεις ό,τι κάνεις. Είμαστε ένα βήμα πριν σας χάσουμε και τους δύο από το φαΐ, οπότε είναι συνετό οι ρυθμοί να είναι μειωμένοι.

3 | Ιεραποστολικό

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Όχι βέβαια. Σιγά μην ξεχνούσα το ιεραποστολικό, βρε κουτό. Ακόμη μία στάση που συναντάμε παντός καιρού. Και επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση την περισσότερη δουλίτσα την κάνει ο άντρας της υπόθεσης, ελπίζω φίλε μου να είσαι κι εκείνος που έχει φάει το λιγότερο από τους δυο σας. Ωστόσο για ακόμη μία φορά, αργά και σταθερά!

4 | Ανάποδη καβαλάρισσα

Ε όχι, δε θα παλεύει μόνο ο άντρας σ’ αυτήν τη σχέση. Ήρθε και η ώρα σου κοπελιά. Καβάλα και δώσ’ του να καταλάβει. Σε θέλω δυναμική και σίγουρη, αλλά και πολύ προσεκτική όμως. Είστε και οι δύο σε μία κατάσταση δύσκολη, οπότε με το μαλακό τα χοροπηδητά. Πρόσφερε απλόχερη θέα, αλλά κόψε λίγο από τον ρυθμό, γιατί το πολύ το κούνημα στις περιπτώσεις αυτές, μπορεί να αποβεί μοιραίο.

5 | Από πάνω

Με την ίδια λογική που καβάλησες ανάποδα, τώρα καβαλάς με την κανονική φορά. Μην επαναλαμβάνομαι πάλι, στην περίπτωσή σας, περισσότερο μετράει το πάθος και το attitude, παρά η επιθετικότητα ή η άρτια εκτέλεση. Κέρδισέ τον με τις κινήσεις σου, μιας και δε μπορείς να δώσεις τα πάντα, αφού γουρούνιασες για ακόμη μία φορά. Ό,τι μπορεί παιδιά ο καθένας.

6 | Αμοιβαίος αυνανισμός

Αν δε δείτε φως στο τούνελ με καμία από τις προηγούμενες στάσεις, τότε ρίξετε το κυριολεκτικά στη μ@λ@κί@. Οκ, συμβαίνουν κι αυτά, ειδικά αν αποφασίσατε να φάτε μέσα στη μέρα όσο τρώτε για όλη τη βδομάδα. Επιστρατεύστε τσοντοταινίες και sex toys και ξεκινήστε τον αμοιβαίο αυνανισμό. Είτε ο ένας στον άλλο, είτε ο καθένας μόνος του. Είναι ξεκάθαρα η ύστατη των λύσεων, αν όλα γύρω σκοτεινιάζουν και σας παίρνει μία αιωνιότητα να τελειώσετε.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET