fbpx

Σε περίπτωση που σας έτρωγε κάτι σήμερα, χώρισαν Αθηνά και Δώρος!


Κακά μαντάτα φέρνω. Ψάχνω εδώ και ώρα πώς θα σας το πω με τρόπο, όχι τίποτα άλλο, για να μη σας στεναχωρήσω, αλλά δε βρίσκω παιδιά. Οπότε θα το ρίξω ωμά και τσουβαλάτα.

Δώρος και Αθηνά χώρισαν! This is the end….

Ψυχραιμία, θέλει ψυχραιμία. Ας πιω λίγο καφέ να χαλαρώσω, γιατί δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ κι αυτόν το χωρισμό. Απανωτοί το τελευταίο διάστημα, σαν βόμβες σκάνε.

Πριν δύο εβδομάδες είχαμε το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, που προφανώς προκάλεσε την έκπληξη όλων, αλλά εντάξει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Τι να κάνουμε, οι σχέσεις και οι γάμοι δεν έχουν πάντα happy end.

Άλλα μη γίνει και συνήθεια ρε παιδιά να τραβάμε χωριστούς δρόμους. Όχι τίποτα άλλο, πόσους χωρισμούς να αντέξουμε κι εμείς πχια;

Μετά το παραπάνω διαζύγιο λοιπόν, μια άλλη σχέση φτάνει στο τέρμα της, αυτή του Δώρου και της Αθηνάς.

Ένα ζευγάρι που μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα κρατήσει στο χρόνο όπως και η ηλικία της δεύτερης, τελικά έρχεται να μας διαψεύσει. Ο σφοδρός έρωτας που γεννήθηκε στο ριάλιτι Power of Love λύγισε, το ίδιο και οι ρόλοι που είχε αναλάβει η Αθηνά μέσα στη σχέση. Για την ακρίβεια ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να τραβήξει την κόκκινη γραμμή, όπως έδωσε να εννοηθεί στο insta story που ανέβασε, όπου έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση:

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή σου».

Όπως βλέπετε, η Αθηνά Χρυσαντίδου μεταξύ άλλων ζητά και την κατανόησή μας.

Θέλει να μείνει λίγο μόνη να σκεφτεί, γιατί ο χωρισμός έφερε ακαταστασία στη ζωή της. Προφανώς και θα σεβαστούμε την επιθυμία της, αλλά επειδή το κενό μέσα μας είναι ήδη μεγάλο, ας θυμηθούμε μια αγαπημένη στιγμούλα του πρώην ζευγαριού.

(Θα έβαζα τα μήλα, αλλά σκέφτηκα να κρατήσω τον ρομαντισμό).

Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε λοιπόν, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε, και πιο τρανταχτό παράδειγμα από το άδοξο τέλος του συγκεκριμένου ζευγαριού, δε θα μπορούσαμε να βρούμε. Μπορεί η Αθηνά να έβλεπε κοινή πορεία στο δρόμο με τα δέντρα και τα αμάξια, αλλά τελικά αυτή διεκόπη απότομα…

Υ.Γ. Στην καρδιά μας θα παραμείνει για πάντα το βαδυστόχαστο ζευγάρι που γνωρίσαμε. 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET