fbpx

Ρωτήσαμε τους φοιτητές πόσο συχνά κάνουν σεξ και να τι μας απάντησαν!


Τι να πω; Τις έχετε αγαπήσει τις έρευνες παιδιά μου όπως φαίνεται, οπότε δε θέλω να σας τις στερήσω. Έτσι κάθε φορά προσπαθώ να σκαρφιστώ κι από μία καινούρια για να μάθουμε τι παίζει στη σεξουαλική ζωή των φοιτητών εκεί έξω. Και σήμερα λοιπόν το θέμα μας δεν είναι άλλο από το σεξ. Πιο συγκεκριμένα όμως, πόσες φορές την εβδομάδα το τιμάει ο μέσος φοιτητής/φοιτήτρια;

Υπάρχει διαδεδομένη η άποψη ότι τα νιάτα του δίνουν και καταλαβαίνει πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, λόγω ηλικίας και όρεξης. Βράζει το αίμα, αφού. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα; Κάνουν σεξ τόσο συχνά τελικά οι φοιτητές/φοιτήτριες όσο πιστεύεται; Ή μήπως όχι;

Για να αποκτήσουμε μία πιο σαφή εικόνα λοιπόν, ρωτήσαμε φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια και τα συμπεράσματα… δικά σας:

#1

Είμαι 23 και ακόμη παρθένα, οπότε απ’ ό,τι βλέπεις, τα στερεότυπα δεν αφορούν όλους.

Μαρία, 23, Φοιτήτρια ΕΚΠΑ

Πολλά μπράβο στη φίλη Μαρία, που όχι απλά δεν ντράπηκε να το παραδεχτεί, αλλά αμφισβήτησε και τα στερεότυπα που υπάρχουν πάνω σ’ αυτό το θέμα.


#2

Αρκετά συχνά και μάλιστα με διαφορετικούς συντρόφους. Μου αρέσει να έχω πολλές εμπειρίες.

Αλέξης, 22, Φοιτητής Παντείου

Και πολύ καλά κάνει το παιδί. Απλώς Αλέξη να σου υπενθυμίσω πως σ’ αυτήν την περίπτωση, η προφύλαξη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Δεν ξέρεις τι κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσεις και από ποιο ΣΜΝ πάσχει το εκάστοτε άτομο. ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ πάντα παιδιά.

#3

Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Συνήθως κάθε Σαββατοκύριακο.

Αντριάνα, 20, Φοιτήτρια Γεωπονικού

Καλή φάση. Τουλάχιστον κάνει σεξ. Και οι 2 φορές εδώ που τα λέμε δεν είναι λίγες, αλλά ούτε και πολλές.


#4

Κάθε μέρα. Μένω μόνος, οπότε βρίσκομαστε με την κοπέλα μου σπίτι μου και επειδή είμαστε ακόμη στις αρχές της σχέσης, ε του δίνουμε και καταλαβαίνει.

Λουκάς, 22, Φοιτητής Πολυτεχνείου

Να τα μας. Εδώ είμαστε. Βρήκαμε το είδωλο. Γεια σου βρε Λουκά με τις ορέξεις και τις αντοχές σου. Αυτό πάει να πει πολύύύ σεξ!

#5

Κάθε μέρα και ειδικά το ΣΚ από 2 φορές τη μέρα.

Νίκος, 23, Φοιτητής ΠαΠει

ΕΥΓΕ! Αυτά θέλω, ρε παιδιά. Ο Νίκος έχει πάει ένα βήμα παραπέρα από τον Λουκά (που είδαμε προηγουμένως) και όχι απλά κάνει σεξ κάθε μέρα, αλλά το ΣΚ ανεβάζει κι άλλο τις ταχύτητες. Να ‘σαι καλά και να μας κάνεις περήφανους, φίλε μου.


#6

Δεν είμαι σε σχέση, οπότε κάνω σεξ περιστασιακά, όποτε έχω την ευκαιρία. Ας πούμε, 2-3 φορές το μήνα.

Κατερίνα, 20, Φοιτήτρια Αριστοτελείου

Κομπλέ. Ειλικρινής απάντηση και πολύ λογική η Κατερίνα μας. Κάνει σεξ ευκαιριακά μιας και δεν έχει σχέση, οπότε δεν μπορεί να υπολογίσει και τις φορές με ακρίβεια. Εξαρτάται όμως κι από τις συγκυρίες.

#7

Δεν έχω κάνει σεξ ακόμη. Δεν έχω νιώσει έτοιμη, ούτε κι έχω βρει τον κατάλληλο.

Βίκυ, 19, Φοιτήτρια Παντείου

Το σεξ δεν είναι εύκολη υπόθεση και ποτέ δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις. Εφόσον δε νιώθεις έτοιμος/η και δεν έχεις βρει το άτομο που να σε συναρπάσει αρκετά ώστε να προχωρήσεις, τότε καλά κάνεις κι απέχεις. Όταν έρθει η στιγμή, ο καθένας το νιώθει και το θέλει περισσότερο από ποτέ.


#8

Χώρισα πρόσφατα και δεν έχω ξεπεράσει ακόμη την πρώην μου, οπότε… no sex!

Πέτρος, 22, Φοιτητής ΟΠΑ

Οκ, είναι κι αυτές οι περιπτώσεις που η αποχή είναι από επιλογή. Χωρισμός και αμέσως βουρ για σεξ, σημαίνει είτε ότι η σχέση δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία για σένα, είτε ότι τον/τη χώρισες εσύ, είτε ότι το κάνεις για να καλύψεις το κενό. Όλα είναι θεμιτά, παιδιά μου!

#9

Ξέρω γω, δεν το έχω υπολογίσει κιόλας, αλλά νομίζω 2 με 3 φορές τη βδομάδα.

Κλειώ, 19, Φοιτήτρια Χαροκοπείου

Κομματάκι αναποφάσιστη η Κλειώ, αλλά την καταλαβαίνουμε, γιατί δε γίνεται να υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα στο σεξ. Τη μία εβδομάδα μπορεί να είναι 5 οι φορές γιατί έτσι έτυχε, ενώ την άλλη καμία. Τον μέσο όρο θέλουμε όμως, ρε guys!


#10

Έχω σχέση από απόσταση οπότε ας πούμε 1 φορά στους τρεις μήνες, αλλά αυτή η 1 φορά θα μετράει για όλες… καταλαβαίνεις.

Κώστας, 23, Φοιτητής στο εξωτερικό

Όχι απλά καταλαβαίνουμε, αλλά σε συμπονάμε κιόλας, Κώστα μου. Δύσκολο πράγμα αυτό που περνάς, αλλά αξίζει αν έχεις βάλει τη σχέση σου ψηλά. Όσο για τη 1 φορά που δεν είναι 1, γιατί φαντάζομαι ότι παίζει να είστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο για ολόκληρη μέρα, έχω να πω ότι έτσι είναι το σωστό!


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET