fbpx

Ρωτήσαμε 10 φοιτητές τι πιστεύουν για το σεξ στο πρώτο ραντεβού και να τι μας απάντησαν!


Να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού ή να μην κάνεις; Αυτό ήταν το ερώτημα που κλήθηκαν ν’ απαντήσουν για ακόμη μία φορά 10 φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια και το τι άκουσα πάλι, δε λέγεται (άλλο που θα το πω). 

Το ότι το σεξ στο πρώτο ραντεβού αποτελεί (ακόμα) θέμα ταμπού, το γνωρίζουμε όλοι πιστεύω. Ωστόσο, γι’ αυτό υπάρχουν τα ταμπού, για να τα σπάμε. Από την άλλη, η απάντηση σ’ αυτήν την ερώτηση δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρη. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, γιατί πρέπει να έχουμε κατά νου πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κατά συνέπεια οι επιθυμίες και οι ενδοιασμοί του.

Κάποιος/α μπορεί από την πρώτη στιγμή να σου ξυπνήσει τα πιο άγρια ένστικτα, ενώ με κάποιον/α άλλο/η να θες να το πας λάου – λάου, να περάσουν 2-3 ραντεβού πρώτα και μετά να πέσετε στο κρεβάτι. Υπάρχουν και ορισμένες προκαταλήψεις σαφώς. Ένας άντρας που κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι μάγκας, αλλά μία γυναίκα που το δοκιμάζει θεωρείται εύκολη. Επειδή λοιπόν και οι προκαταλήψεις υπάρχουν για να τις σπάμε, δεν ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Και τι ισχύει τελικά; Λέμε ναι στο σεξ από το πρώτο ραντεβού ή καλύτερα όχι; Οι παρακάτω απαντήσεις θα μας διαφωτίσουν (ελπίζω):

#1

Ποτέ όμως! Και εύκολη θα με πει και δε θα υπάρχει καθόλου μυστήριο.

Μαργαρίτα, 21, Φοιτήτρια ΕΚΠΑ

Τα βλέπετε, έτσι; Τα λέω εγώ, αυτές οι προκαταλήψεις του Έλληνα όσα χρόνια και να περάσουν, δύσκολα θα αποτιναχτούν από πάνω του. Η φίλη μας από δω λοιπόν, δεν κάνει ποτέ σεξ στο πρώτο ραντεβού, γιατί ο τύπος θα την πει εύκολη και θα χάσει και το μυστήριό της η όλη φάση. Τι να σχολιάσω εγώ τώρα, οέο;


#2

Όπως μου βγει. Κ@ύλες είναι αυτές και δεν κρατιούνται.

Φώτης, 24, Φοιτητής ΟΠΑ

Δωρικός αλλά ειλικρινής ο Φώτης. Θα κάνει ό,τι του πει η καρδούλα του ή τέλος πάντων, κάποιο άλλο όργανο του σώματός του εκεί πιο χαμηλά… Παιδιά, έτσι είναι. Αν το θες, το κάνεις χωρίς να το αναλύεις πολύ. Αν πάλι θες να κρατηθείς για τους χ, ψ λόγους κι αυτό δικαίωμά σου είναι.


#3

Αν μία κοπέλα μου αρέσει πραγματικά, δε με νοιάζει να περιμένω. Δε θα σκεφτώ το σεξ.

Γιώργος, 20, Φοιτητής ΑΠΘ

Οκ… Θα ήθελα πάάάρα πολύ να σε πιστέψω βρε Γιώργο, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου. Βέβαια, μπορεί να σε παρεξηγώ άδικα κι όντως να είσαι η φωτεινή εξαίρεση στην παράνοια που ζούμε με τις σχέσεις στην εποχή μας, αλλά ο κανόνας δεν είναι αυτός. Τα αγοράκια στις μέρες μας σκέφτονται σίγουρα πιο πονηρά από σένα.


#4

Εννοείται. Θέλω να τσεκάρω αν ταιριάζουμε σεξουαλικά, αλλιώς να μην ασχοληθώ ξανά.

Μάνος, 25, Φοιτητής Παντείου

Να τα, αυτά ακριβώς εννοούσα παραπάνω. Όχι, σοβαρά τώρα. Τον καταλαβαίνω τον φίλο σ’ αυτό που λέει. Όταν οι σχέσεις ενός ατόμου βασίζονται κυρίως στο σεξ, τότε είναι κρίσιμο να τσεκάρεις αν ταιριάζεις ή όχι σεξουαλικά με κάποιον/α. Αν ναι, κομπλέ. Αν όχι, λογικό να απομακρυνθείς. Με ωραίο τρόπο όμως, ε! Μην πληγώνουμε κόσμο.


#5

Όχι. Όταν από το πρώτο ραντεβού κάνεις σεξ, τότε η σχέση δεν πάει ποτέ μακριά.

Λένα, 23, Φοιτήτρια Γεωπονικού

Αυτό αλήθεια, αδυνατώ να το καταλάβω. Μάλλον προκύπτει από προσωπική εμπειρία, οπότε πάω πάσο. Πάντως ακόμη και να σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να παιχτεί σεξ από το πρώτο ραντεβού δηλαδή και μετά η σχέση να μην τραβάει, δεν είναι καλό να έχεις τέτοιες δογματικές απόψεις. Παιδιά, δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο. Για γκρι το συζητάμε…


#6

Αν συμφωνούμε και οι δύο, γιατί όχι; Το σεξ είναι απλά σεξ. Τίποτε παραπάνω.

Αρίστος, 22, Φοιτητής Παν. Αιγαίου

Μπράβο ρε Αρίστο, τέτοιες απόψεις θέλω να ακούω. Είναι τόσο απλό, ρε παιδιά. Μην το περιπλέκετε και χαλάτε την στιγμή. Αν μετά το ραντεβού σάς έρθει η όρεξη και το θέλετε και οι δύο, φυσικά και να βγάλετε τα μάτια σας. Αν πάλι, ένας από τους δύο δεν ψήνεται και τόσο, δε χρειάζεται να πιέζετε καταστάσεις. Θα υπάρξει κι άλλη φορά άλλωστε (ελπίζω).


#7

Όχι ρε συ. Πρέπει να τον ξέρω τον άλλον πρώτα. Να έχουμε βγει περισσότερα ραντεβού.

Κωνσταντίνα, 19, Φοιτήτρια Παν. Πατρών

Άρα η απάντηση εδώ για το σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι ξεκάθαρα αρνητική. Κατανοητό να θες να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον άλλον προτού προχωρήσεις και να νιώσεις την απαραίτητη οικειότητα, αλλά μην το πολυζαλίζεις κι εσύ. Καλή η σκέψη και η λογική, αλλά τα ένστικτά μας πρέπει να τα εμπιστευόμαστε περισσότερο κάποιες φορές.


#8

Ναι, φυσικά. Το ότι θα κάνω σεξ μαζί της δε σημαίνει ότι τη σέβομαι λιγότερο.

Άγγελος, 24, Φοιτητής Παν. Κρήτης

Ωραιότατα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Το σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν έρχεται πάντα σε συνάρτηση λοιπόν με το ότι ο άντρας δε σέβεται τη γυναίκα. Φυσικά και τη σέβεται, απλά το ένστικτό του, του είπε ότι θέλει να κάνει σεξ μαζί της. Και στο κάτω κάτω, ποια τη χαλάει το γεγονός ότι ο άλλος τη θέλει τόσο ώστε δε βλέπει την ώρα να προχωρήσουν στο κυρίως πιάτο;


#9

Σιγά μην του τα δώσω όλα στο πιάτο. Θα πρέπει να προσπαθήσει πάάάρα πολύ.

Μαρίνα, 23, Φοιτήτρια Καλών Τεχνών

Χμμ, διακρίνω κάποιο κόμπλεξ εδώ; Σόρρυ που στο λέω φιλενάδα, αλλά όχι και να σε επικροτήσω επειδή θες να κάνεις τη ζωή ενός ανθρώπου δύσκολη. Τι πάει να πει «θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ»; Τι να κάνει δηλαδή; Να πέσει στα πόδια να σε παρακαλάει ή να κάνει ό,τι θες μέχρι να τον λυπηθείς και να ενδώσεις; Από εμένα είναι όχι, πολύ λάθος σκεπτικό.


#10

Είμαι σε σχέση εδώ και 5 χρόνια και έκανα σεξ στο πρώτο ραντεβού. Νομίζω ότι απάντησα στην ερώτησή σου.

Κώστας, 24, Φοιτητής ΠαΠει

Αγόρι μου εσύ! Η τρανταχτή απόδειξη, λοιπόν, ότι το σεξ από το πρώτο ραντεβού όχι απλά δε βλάπτει, όχι απλά δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού, όχι απλά δε συνεπάγεται έλλειψη σεβασμού, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνια σχέση. Μπράβο, πολύ χάρηκα!


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET