Ας το παραδεχτούμε. Το μυαλό μας μετά το σεξ be like: άκυρες σκέψεις, ανησυχίες και ερωτήματα!

 
Θα έλεγε κανείς ότι οι after sex στιγμές είναι οι πιο κατάλληλες να σκεφτείς όλα εκείνα που δε σε απασχόλησαν μέσα στην εβδομάδα. Από το να θυμηθείς ότι ξέχασες να βγάλεις τις φακές από την κατάψυξη ή ότι δεν απάντησες στο email του καθηγητή, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι φοράς το ίδιο εσώρουχο με την τελευταία φορά που συναντηθήκατε, αλλά ευτυχώς ο χαμηλός φωτισμός βοηθάει να μη γίνει αντιληπτό.

Είτε είσαι σε σχέση 8 χρόνια, είτε είστε στις αρχές ή απλά περνάτε καλά, οι σκέψεις που κάνεις μετά το σεξ είναι ό,τι πιο random υπάρχει! Και να σου πω και κάτι; Δεν είσαι ο/η μόνος/η που κοιτούσε το ταβάνι και σκεφτόταν ότι θέλει βάψιμο ή αναρωτιόσουν αν έκλεισες το θερμοσίφωνα! Συμβαίνει σε όλους μας και είναι απόλυτα φυσιολογικό από τη στιγμή που δεν ανησυχείς για την προστασία σου.

Thanks to DUO, ανοίγουμε το φάκελο «After Sex Thoughts» ρωτώντας 10 από εσάς για τις πιο
άκυρες σκέψεις που έχετε κάνει μετά το σεξ
και ιδού οι απαντήσεις που πήραμε.
Ταυτιστείτε ελεύθερα! 

Όσο άκυρες κι αν δείχνουν οι παραπάνω σκέψεις λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν είναι.
Πρώτον γιατί τις κάνουμε όλοι και δεύτερον αποδεικνύουν ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από προβλήματα όταν η προστασία σου είναι δεδομένη. Με την πλήρη ασφάλεια που προσφέρει το DUO, η φαντασία είναι ελεύθερη να… οργιάσει και το μυαλό μας να χαθεί σε αμέτρητες σκέψεις όσο άσχετες κι αν είναι αυτές αφήνοντας στην άκρη φόβους και άγχη για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή αν κόλλησες κάτι!

Editor: Στέλα Τσάναϊ
Designer: Ανδριανή Γεωργουλοπούλου
© 2021 Neopolis.gr