ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ρωτήσαμε 8 φοιτητές για το καλύτερο σεξουαλικό μήνυμα που έχουν λάβει και να τι μας είπαν!

Απ' ό,τι φαίνεται από τις απαντήσεις, το 'χουμε με το σεξτινγκ παιδιά!

Mademoisex

17 Οκτωβρίου, 2019

Μπορεί να έχει περάσει καιρός από το τελευταίο #ρωτήσαμε, αλλά δε θα χαθούμε κιόλας. Γι’ αυτό κι επιστρέφω μ’ ένα δυνατό θέμα σεξουαλικού περιεχομένου (φυσικά). Προτού περάσουμε στο ψητό όμως, έχω μια ερώτηση: Παιδιά, sexting κάνετε ή όχι; Ήρεμα ρωτάω, αλλά… θα γίνω έξαλλη σε περίπτωση αρνητικής απάντησης.

Νομίζω πως έχω γράψει άπειρα άρθρα σχετικά με το sexting και το πόσο σημαντικό το θεωρώ για μία σχέση. Είναι τόσα πολλά που κερδίζουν και τα δύο μέρη, που είναι απλά χαζό να σε πιάνουν οι ντροπές ή να θεωρείς ότι δεν είσαι εσύ γι’ αυτά, δεν έχεις πείρα. Θα το κάνεις και θα πεις κι ένα τραγούδι, για να μπορώ εγώ μετά να σε ρωτάω και να βγάζω άρθρο.

Αυτή τη φορά λοιπόν, #ρωτήσαμε 8 φοιτητές και φοιτήτριες για το καλύτερο σεξουαλικό μήνυμα που έχουν λάβει και να τι άκουσαν και πάλι τα αυτάκια μας:

#1

Δεν είναι ακριβώς σεξουαλικό μήνυμα, αλλά έχω μεγάλη αδυναμία στους κοιλιακούς. Οπότε, κάθε φορά που ένας τύπος μου στέλνει τους κοιλιακούς του, τρελαίνομαι.

Μαριάννα, 20, Φοιτήτρια Παντείου

Η αλήθεια είναι πως το σκεφτόμουν αν θα το λάβω ως σεξουαλικό μήνυμα, αλλά τελικά το έκανα, γιατί και μόνο που οι κοιλιακοί την ερεθίζουν, το λες και μέρος της όλης σεξουαλικής κλιμάκωσης. Κοιλιακοί λοιπόν. Να ένα ακόμη μέρος που μπορείτε να στέλνετε αγόρια προτού χαμηλώσετε κι άλλο τον φακό της κάμερας. Αν πάλι δεν έχετε, μην σκάτε. Υπάρχουμε κι εμείς που είμαστε της άποψης «άντρες με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα».

#2

Μου είπε ότι θέλει απλά να πάω σπίτι της και να μου κάνει στοματικό σεξ. Ε, πας ή δεν πας;

Ανέστης, 25, Φοιτητής Γεωπονικού

Είσαι ήδη στην πόρτα της και δεν το ξέρεις, το συζητάς; Πολλοί είναι οι άντρες που θα σε ζηλέψουν φίλε Ανέστη και θα σταθούν στο μήνυμα, αλλά εγώ θα πω ένα μπράβο στην κοπέλα που δεν κώλωσε κι έστειλε ακριβώς αυτό που σκεφτόταν. Τόσο απλά και τόσο ειλικρινά. Δεν είναι να τα πολυζαλίζουμε αυτά ρε σεις. Κι αυτό είναι και το νόημα του sexting, να στέλνουμε αυτά που προστάζει κι επιθυμεί το σώμα μας εκείνη την ώρα.


#3

Φωτογραφία με πέος από το αγόρι μου, επιτρέπεται και με το παραπάνω. Δεν είναι σαν τις ντικ πικ από άκυρους. Όταν μου στέλνει λοιπόν το πέος του, καταλαβαίνεις…

Αλεξάνδρα, 23, Φοιτήτρια ΠΑΜΑΚ

Χμμμ, υπάρχουν dick pics και dick pics λοιπόν. Φωτογραφίες με πέος δέχεστε ευχαρίστως από τα αγόρια σας, αλλά από άγνωστο όχι. Και πολύ καλά κάνετε! Γιατί δεν υπάρχει κάτι πιο σιχαμένο από άγνωστο τύπο που αποφασίζει να στείλει το πέος του για να φλερτάρει ή να την πέσει. Με γεια σου με χαρά σου λοιπόν. Dick pick ιτ ιζ.


#4

Θέλω πολύ να κάνουμε τρίο μου είπε. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΝΑΙ! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

Πέτρος, 23, Φοιτητής ΠαΠει

Νομίζω το τρίο είναι η υπέρτατη φαντασίωση κάθε άντρα εκεί έξω κι ένα τέτοιο σεξουαλικό μήνυμα μπαίνει αυτομάτως στα καλύτερα που έχουν λάβει ποτέ. Όλοι δηλώνουν ότι θα ήταν πολύ τυχεροί αν βίωναν μία τέτοια εμπειρία. Βέβαια, λίγοι το καταφέρνουν τελικά, αλλά μετά καυχιόνται δίχως τέλος στους φίλους τους. Από τη στιγμή όμως που εκείνη σου έκανε τέτοια πρόταση, ποιος τη χάρη σου!


#5

Μου έστειλε ότι μαζί μου κάνει το καλύτερο σεξ που έχει κάνει ποτέ. Αυτό είναι απίστευτα κολακευτικό για μία γυναίκα.

Ράνια, 24, Φοιτήτρια Χαροκοπείου

Πράγματι είναι. Το σεξ αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο σε μία σχέση κι αν ένα ζευγάρι τα βρίσκει εκεί, τότε η σχέση δύσκολα αποτυγχάνει. Όπως είναι σημαντικό για έναν άντρα να γνωρίζει ότι ικανοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα του, είναι εξίσου σημαντικό και για την κοπέλα να παίρνει την επιβεβαίωση ότι κάτι κάνει πολύύύ καλά κι αυτή στο κρεβάτι.

#6

Έστειλε να με ενημερώσει ότι βλέπει τσόντα και αυνανίζεται. Κ@ύλωσα και μόνο με την εικόνα που έκανα στο μυαλό μου.

Μάρκος, 23, Φοιτητής Παν. Κρήτης

Λογικό. Η κοπέλα σου να βλέπει τσόντα και να αυνανίζεται και εσύ να μένεις μόνο με την εικόνα γιατί είσαι μακριά και δε μπορείς να κάνεις join. Εκτός κι αν μπορείς βέβαια, κάνοντας μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι. Της το δίνω πάντως για το μήνυμα που έστειλε, τον σκόπο του τον πέτυχε. Κι εσύ τούρμπο έγινες κι εκείνη ικανοποιήθηκε. Win win καταστάσεις, για πάρτε ιδέες κορίτσια.


#7

Μου έστειλε απλά γυμνές φωτογραφίες της. Δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος να λυγίσει.

Κωνσταντίνος, 21, Φοιτητής Παν. Ιωαννίνων

Η δύναμη των nudes! Σε καταλαβαίνω. Καλή και η φαντασία και τα λόγια, αλλά σαν το οπτικό ερέθισμα δεν έχει. Μπορεί να απολαμβάνεις το κορμί της, αλλά ποτέ δε σου φεύγει η λαχτάρα κάθε φορά που τη βλέπεις μπροστά σου γυμνή. Λατρεύεις κάθε σημείο του σώματός της και δε βαριέσαι ποτέ να την κοιτάζεις από πάνω μέχρι κάτω και να σκέφτεσαι τι θα ήθελες να της κάνεις αν ήσουν εκεί…

#8

Ξέρει πόσο πολύ μου αρέσουν τα sex toys. Μου έστειλε μία φωτογραφία με ένα καινούριο που μου πήρε ως δώρο και μου είπε ότι ανυπομονεί να το χρησιμοποιήσουμε. Ε, εντάξει. Με σκλάβωσε…

Λένα, 26, Φοιτήτρια ΕΚΠΑ

Μπράβο παιδιά μου που χρησιμοποιείτε sex toys, εύγε! Χαίρομαι πολύ γι’ αυτήν την κοπέλα που κάνει συλλογή από σεξουαλικά βοηθήματα και βρήκε τόσο ερεθιστικό το δώρο που της έκανε το αγόρι της. Έτσι πρέπει να είναι παιδιά το σεξ. Χωρίς ταμπού, χωρίς προκαταλήψεις. Με πειραματισμό, προσπάθεια και καλή διάθεση.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET