fbpx

Ρωτήσαμε 10 φοιτητές αν θα έβγαιναν ραντεβού με… ινφλουένσερ και να τι μας είπαν!


Instagram αυτή η μάστιγα, δε βρίσκετε; Και το κουτσό Μαράκι χαρακτηρίζεται ως μπραντ αμπάσαντορ, ινφλουένσερ και ινσταγκράμερ! Γελάω να ξέρετε. Πέραν ελαχίστων κοριτσιών, που πράγματι έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ ή τρόπο ζωής και προβάλλοντάς τον μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, το να κάνεις giveaways ή να ανεβάζεις τον κώλο και τα βυζγιά σου στο Instagram, σόρρυ φιλενάδα, αλλά δε σε καθιστά κάτι το ξεχωριστό.

Αφού είπα τα πράγματα ως έχουν, ήμουν πολύ περίεργη να μάθω ποια η άποψη των αντρών για τα κορίτσια μας.

Η μοναδική σχέση που παίζει να έχουν οι άντρες με τις ινσταγκράμερς είναι εκείνα τα σχόλια που κάνουν κάτω από φωτογραφίες τους, του τύπου: «κα@λα είσαι, μο@νάρα είσαι, τι γυναικάρα είσαι εσύ, θέλω να σε…» και τα λοιπά. Οι εν λόγω κοπέλες από τη μεριά τους, παραπονιούνται ότι οι άντρες πλέον δεν τις φλερτάρουν από κοντά, γιατί τις φοβούνται μένοντας απλώς στα παραπάνω (αισχρά) σχόλια μέσω facebook και instagram.

Άραγε ισχύει αυτό ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν τις πολυπλησιάζουν;

Αυτή τη φορά #Ρωτήσαμε 10 άντρες φοιτητές αν θα έβγαιναν ποτέ ραντεβού με μία κοπέλα του Instagram και να τι μας είπαν. Τα συμπεράσματα δικά σας!

#1

Για σεξ, ναι, σίγουρα, αλλά όχι για κάτι σοβαρό.

Κώστας, 22, Φοιτητής Παντείου

Από την πρώτη κιόλας απάντηση διαπιστώνει κανείς ότι τα κορίτσια αυτά προδιαθέτουν τους άντρες για κάτι το εφήμερο και σίγουρα όχι μακροχρόνιο. Οκ, έχει κι αυτό τη λογική του. Όταν εκτίθεσαι διαρκώς σε τόσο κόσμο, είναι λίγο δύσκολο ο άλλος να σε πάρει στα σοβαρά και να σ’ εμπιστευτεί.


#2

Ούτε καν. Να βγω μαζί της και να συζητάμε για τι πράγμα; Για τους followers της;

Λεωνίδας, 25, Φοιτητής ΕΚΠΑ

Να τος κι αυτός, 2/2 ήδη. Το λες κι ανησυχητικό. Ο Λεωνίδας λοιπόν τρέφει τις αμφιβολίες του για ένα τέτοιο ραντεβού, καθώς δε θα έχει τι να πει με μια τέτοια κοπέλα, όπως επίσης θεωρεί ότι θα είναι επικεντρωμένη μόνο στο Instagram. Πώς να αποκτήσει δηλαδή περισσότερους followers, πώς να βγάλει χρήματα, πώς να πάρει likes, κλπ. Το αγοράζω ΚΑΙ αυτό.


#3

Είμαι εγωιστής σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μου. Η κοπέλα μου θέλω να είναι μόνο δική μου. Όχι να δείχνεται σε κοινή θέα.

Άγγελος, 26, Φοιτητής Παν. Μακεδονίας

Υπάρχουν κι αυτοί οι άντρες, που επιζητούν την αποκλειστικότητα και δεν αισθάνονται καλά να γνωρίζουν ότι η κοπέλα τους μπορεί να χρειαστεί να δημοσιεύσει και προκλητικές φωτογραφίες για χάρη των followers. Αυτής της άποψης είναι σίγουρα ο Άγγελος, που δε θέλει να μοιράζεται αυτή που έχει δίπλα του και να τη χαίρονται τα μάτια άλλων γυναικών ή αντρών.


#4

Είσαι καλά; Αυτές δε βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα. Ζουν στο συννεφάκι τους.

Μανώλης, 23, Φοιτητής ΠΑΠΕΙ

Όπως βλέπετε, από όλους είναι όχι μέχρι στιγμής. Ε τι να πιστέψουν ρε κορίτσια μετά οι άντρες, όταν βλέπουν ότι όλη τη μέρα βομβαρδίζετε το Insta με ιστορίες, δείχνοντας τι τρώτε, τι πίνετε, τι φοράτε, με ποιους συναντιέστε και φωτογραφίζεστε με επαγγελματίες φωτογράφους δίχως αύριο! Από τη λίγη εμπειρία που έχω, ένας άντρας δύσκολα αντέχει όλες αυτές τις καταστάσεις μαζεμένες.


#5

Τα πάντα είναι φωτογραφίες γι’ αυτές. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να τη φωτογραφίζω κάθε μέρα, όλη μέρα. Αυτά αλλού.

Παύλος, 21, Φοιτητής Παν. Αιγαίου

Ουπς. Αυστηρός ο Παύλος. Δεν ξέρω και τι άλλο να σχολιάσω. Μα τα λένε οι ίδιοι, τι να πεις πάνω στην άποψη του άλλου; Και να έλεγα ότι είναι σύμπτωση τα τόσα άκυρα, δυστυχώς δεν είναι. Η πλειοψηφία έως τώρα είναι κατηγορηματική. ΟΧΙ στα ραντεβού με ινφλουένσερζ.


#6

Ψηφίζω το φυσικό. Λέμε ΟΧΙ σε ψεύτικους κώλους, βυζιά, μύτες και χείλη.

Βασίλης, 23, Φοιτητής Παν. Πaτρών

Αρχικά, χαίρομαι που είσαι υπέρ της φυσικής ομορφιάς και κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Βέβαια, τέτοια λέτε οι περισσότεροι, αλλά είστε οι ίδιοι που όταν βλέπετε τσόντες, διαλέγετε μόνο εκείνες όπου οι γυναίκες έχουν μεγάλα βυζιά και κώλους. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Το παραβλέπω αυτό και κρατάω την ψήφο υπέρ της φυσικότητας.


#7

Γιατί να βγω ραντεβού με κάποια που δείχνει ό,τι έχει και δεν έχει δημόσια; Μαλάκας είμαι;

Ιάσωνας, 27, Φοιτητής ΟΠΑ

Ακόμη ένας φίλος που θεωρεί σημαντική την προσωπική ζωή του καθενός, όπως και την ιδιωτικότητα. Και με το δίκιο του. Αν το καλοσκεφτείτε, ελάχιστοι είναι οι άντρες που όταν είναι σε σχέση θέλουν να δείχνονται και να ανεβάζουν πράγματα για αυτή. Δε νιώθουν και πολύ άνετα με τέτοιες συμπεριφορές.


#8

Στο παρελθόν είχα βγει με μία που έλεγε ότι ήταν influencer. Μαλακίες… Ε, καμία σχέση αυτό που έβλεπα στο Instagram με αυτό που αντίκρισα από κοντά. The horror!

Αντώνης, 25, Φοιτητής Παν. Κρήτης

Επιτέλους κι ένας που είχε και μία σχετική εμπειρία. Κακή βέβαια, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί εμπειρία. Το Instagram είναι πράγματι πολύ ύπουλο, γιατί δείχνεις στους άλλους την εικόνα που εσύ θες να δουν και η οποία μπορεί να είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Αυτό συνέβη και στον Αντώνη, που είχε πάει με κάποιες προσδοκίες ο άνθρωπος και του βγήκε μάπα το καρπούζι.


#9

Όχι. Καλές είναι για κα@λάντα σε DM’s, αλλά ως εκεί.

Ορέστης, 21, Φοιτητής ΑΠΘ

Οκ, τέρμα τα αστεία. Κορίτσια, καλό θα ήταν να σκεφτείτε σοβαρά μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε όλη αυτή τη φάση με το Instagram και να αλλάξετε τροπάριο, γιατί στο τέλος δε θα έχει καμία σας γκόμενο καθώς φαίνεται. Βέβαια, τα πάντα είναι επιλογές, οπότε ή θα κερδίσεις στα σόσιαλ ή στην αγάπη.


#10

Με ποια από όλες; Είναι όλες ίδιες και δεν τις ξεχωρίζω.

Ρένος, 23, Φοιτητής Πολυτεχνείου

Χιουμοράκιιι not. Ε όχι ρε Ρένο, μην τις βάζεις όλες στο ίδιο τσουβάλι, αυτό είναι τραβηγμένο. Το λες μήπως επειδή η μία ανταγωνίζεται την άλλη στο ποια θα βαφτεί περισσότερο, ποια θα φορέσει τα λιγότερα ρούχα, ποια θα πάει τις πιο τζαμάουα διακοπές και ποια θα κάνει τις περισσότερες πλαστικές; Α πα πα, τι πράγματα είναι αυτά; Πιπέρι στο στόμα.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET