ΟΜΟΡΦΙΑ

Red Nail Theory: Η viral θεωρία που υποστηρίζει ότι τα κόκκινα νύχια ελκύουν τους άντρες!

Μ’ ένα μανικιούρ θα το επιβεβαιώσουμε!

Γεωργία Σιμιτζή

21 Σεπτεμβρίου, 2022

Όσες τάσεις πάνε κι έρθουν στο μανικιούρ, τα κόκκινα νύχια δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Classy, sexy και διαχρονικά, αποτελούν μία από τις top επιλογές όπως κι αυτό το φθινόπωρο καθώς επίσης, έχουν μια πολύ ισχυρή επιρροή στην ενέργειά μας. Το κόκκινο δεν είναι ένα τυχαίο χρώμα. Συμβολίζει το πάθος, τη δύναμη και μας χαρίζει αυτοπεποίθηση. Όμως εκτός από αυτά είναι και το χρώμα του έρωτα και της αγάπης. Κι εκεί ακριβώς θα σταθούμε…

Σύμφωνα με το TikTok τα κόκκινα νύχια δεν περνάνε απαρατήρητα από τους άντρες και μάλιστα υπάρχει σχετική θεωρία που το επιβεβαιώνει, η οποία έχει γίνει viral.

Το hashtag #rednailtheory συγκεντρώνει σχεδόν 10 εκατομμύρια views και τα αντίστοιχα βιντεάκια περνάνε το ένα μετά το άλλο από το fyp μου. Η αλήθεια είναι ότι θεωρούσα το μανικιούρ μου το τελευταίο πράγμα που θα ενδιέφερε το ανδρικό φύλο, όμως σύμφωνα με το TikTok ισχύει το αντίθετο.

@chiaraking Never going back #rednailtheory #rednails ♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo

Τι είναι όμως η «θεωρία των κόκκινων νυχιών»; 

Ώρα να την μάθουμε by a Tik Tok expert, aka @girlbosstown. Στο βίντεο έδειξε την Hailey Bieber να έχει κόκκινα νύχια – πώς και δεν τα έκανε glazed donut κι αυτά; – και ορκίζεται ότι «όποτε έχω κόκκινα νύχια, τα αγόρια το σχολιάζουν». Παραδέχεται ότι αρχικά πίστευε πως είναι «το χρώμα των νυχιών της γιαγιάς» και σοκαρίστηκε όταν γίνονταν αντικείμενο συζήτησης με τους άνδρες.

Τα αγόρια έλκονται από τα κόκκινα νύχια, γιατί μεγαλώνοντας τα πρώτα τους celebrity crush, οι δασκάλες τους, η πρώτη τους γνωριμία με το γυναικείο φύλο στα 90s είχαν πάντα κόκκινα νύχια.

@girlbosstown #greenscreen #haileybieber ♬ original sound – GirlBossTown

Τα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη θεωρία αυξάνονται με πολλές κοπέλες να το έχουν δοκιμάσει. Βλέποντας τα βίντεό τους στην εφαρμογή, πράγματι τα αγόρια τους φίλαγαν τα χέρια, τις έπαιρναν αγκαλιά και γενικά έδιναν μεγαλύτερη προσοχή. Μια άλλη χρήστης άλλαξε το αγαπημένο της χρώμα, καθώς πήρε αμέτρητα κομπλιμέντα υπέρ των κόκκινων νυχιών και στη συνέχεια ΠΟΛΛΑ μηνύματα στο Snapchat. 

@laciecouto lol #greenscreen ♬ Meanwhile we silly tf – topher

Ποιος το περίμενε ότι ένα μανικιούρ θα βελτίωνε την ερωτική μας ζωή! Όλα δείχνουν να επιβεβαιώνουν αυτή τη θεωρία. Με τόσα που είδαμε και διαβάσαμε, σίγουρα έχουμε την περιέργεια να το δοκιμάσουμε και να τσεκάρουμε τις αντιδράσεις των αντρών/του αγοριού μας. Και πού ξέρεις, μπορεί να αναζωπυρώσει τη φωτιά στη σχέση και να σου δώσει όλη την προσοχή του – ακόμη κι αν παίζει βιντεοπαιχνίδια ή βλέπει μπάλα!

Disclaimer: Προφανώς τα νύχια δεν μπορούν να αλλάξουν τα συναισθήματα κάποιου προς εσένα ή να σου λύσουν τα προβλήματα. Μην περιμένουμε και θαύματα! 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα Kylie Cosmetics έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ουρλιάζουμε από χαρά!

HAPPY BODY

Πεζοπορία για αρχάριους: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν κανονίζεις για πρώτη φορά!

ΣΤΥΛ

Ρούχα που υπάρχουν x1000 στην ντουλάπα σου γιατί… έτσι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET