Τιβί

Η Ραφαέλα από το Bachelor… stazi σέξινες σε βίντεο κλιπ, αυτό θα πει χαμηλών τόνων!

Κάποιος μας κοροϊδεύει.

Neopolis Team

12 Οκτωβρίου, 2020

Καιρό έχουμε να τα πούμε για το The Bachelor, παρόλο που συμβαίνει ένας κακός χαμός στα τελευταία επεισόδια, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και spoilers για τη νικήτρια της καρδιάς του Παναγιώτη. Ίσως φταίει που κανείς μας δε θέλει να παραδεχτεί ότι το βλέπει, και προτιμάμε να το παρακολουθούμε σιωπηλά, χωρίς σχόλια και αναλύσεις. Μεγάλη αλήθεια αυτή εντωμεταξύ, και αφορά γενικότερα τα ριάλιτι και όχι μόνο το συγκεκριμένο.

Σήμερα όμως θα σπάσουμε αυτή τη σιωπή, γιατί υπάρχει update για μία παίκτρια και υποψήφια νύφη, που δύσκολα αφήνεται ασχολίαστο.

Πηγαίνοντας όχι και τόσο πίσω, στην πρεμιέρα του ριάλιτι συγκεκριμένα, είχαμε την τύχη να μάθουμε ποιο από τα κορίτσια έκανε την καλύτερη πρώτη εντύπωση στον Bachelor και πήρε το σημαντικότερο μέχρι στιγμής τριαντάφυλλο. Αυτή ήταν η Ραφαέλα Γεωργίου φυσικά, η κάπως ντροπαλή – έως και ξενερωμένη θα λέγαμε – κοπέλα του σπιτιού, την οποία πού την ψάχνεις πού τη βρίσκεις, αμίλητη σε μια γωνίτσα θα τη βρεις. Τώρα τελευταία βέβαια, έχει δείξει λίγο δόντι.

https://www.instagram.com/p/CE99ec3l2mv/

Η 20χρονη με το low profile και τη συνεσταλμένη προσωπικότητάς της βέβαια, προτού μπει στο παιχνίδι είχε χαρίσει εντελώς απλόχερα ό,τι σέξινες διαθέτει, για χάρη ενός βίντεο κλιπ κυπριακού τραγουδιού με τίτλο ‘Stazi’ και ερμηνευτή τον ράπερ Ablaze.

Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, σημαίνει κάτι το stazi στα κυπριακά ή αυτό που σκέφτηκε το μυαλό μας εξ αρχής;

Όσο κι αν δε θέλουμε να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, η εικόνα της Ραφαέλας στο παιχνίδι απέχει αρκετά από την τολμηρή της εμφάνιση στο παραπάνω βίντεο. Κάποιος καχύποπτος θα έλεγε ότι πάει να μας παραπλανήσει κι εμάς και τον Bachelor, αρνούμαστε όμως να πιστέψουμε ότι υπάρχουν τέτοιες δόλιες συμπεριφορές.

Διότι αν ισχύει, τότε πιθανόν να ισχύει και για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και τα πράγματα για τον εργένη μας γίνονται πιο περίπλοκα, αφού στα ατομικά ραντεβού δε μαθαίνει ούτε τη μισή αλήθεια για τις κοπέλες που έχει απέναντί του. Στο τέλος θα μείνει με την εμπειρία να φασώνει 20 διαφορετικές γυναίκες, αλλά χωρίς σύζυγο… Το απευχόμαστε ολόκαρδα.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET