ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μπορείς να αναγνωρίσεις τα παρακάτω 10 κοκτέιλ; Κάνε το quiz κι ανακάλυψε πόσο κοκτεϊλάς είσαι!

Καλοκαιράκι έχουμε, επομένως το αναμενόμενο είναι να θέλουμε να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε! Και τι είναι αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό μας, όταν λέμε να βγούμε για ποτό; Ένα άκρως δροσερό και γευστικό κοκτέιλ. Δόξα τω Θεώ στους καταλόγους των μαγαζιών υπάρχουν άπειρα κοκτέιλ πλέον που καλύπτουν όλα τα γούστα, οπότε δε θα […]

Default avatar

Guest Author

1 Ιουλίου, 2017

Καλοκαιράκι έχουμε, επομένως το αναμενόμενο είναι να θέλουμε να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε! Και τι είναι αυτό που έρχεται πρώτο στο μυαλό μας, όταν λέμε να βγούμε για ποτό; Ένα άκρως δροσερό και γευστικό κοκτέιλ.

Δόξα τω Θεώ στους καταλόγους των μαγαζιών υπάρχουν άπειρα κοκτέιλ πλέον που καλύπτουν όλα τα γούστα, οπότε δε θα δυσκολευτούμε να βρούμε εκείνο που θα συνδυάζει τα αγαπημένα μας συστατικά.

Βέβαια, μέχρι να καταλήξουμε στο αγαπημένο μας πρέπει να περάσουμε από 40 κύματα ή μάλλον να δοκιμάσουμε χίλιες δυο βλακείες, τις οποίες και παρατάμε μετά την πρώτη γουλιά. Γενικά, λεφτά για πέταμα, γιατί όσο και να το κάνεις είναι ακριβά τα άτιμα!

Ωστόσο, όσα περισσότερα δοκιμάζουμε, τόσο πιο ειδικοί γινόμαστε στον τομέα των κοκτέιλ. Έτσι, αν κι εσύ θες να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου και να μπορείς να περηφανεύεσαι άνετα στην παρέα ότι ξέρεις κάθε κοκτέιλ και μόνο στην όψη του, τότε πάρε θέση και κάνε το παρακάτω quiz:Τελικά ξέρεις από …κοκτέιλ;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET