ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα σου κάνει το καλύτερο στοματικό ever; | Η τακτική που πρέπει να υιοθετήσει κάθε άντρας!

Αρχικά η συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει, κατά τη γνώμη μου, από την άποψη που έχουν οι ίδιες οι γυναίκες για το στοματικό. Τους αρέσει να το κάνουν ή όχι τελικά; Γιατί κακά τα ψέματα, προς τα έξω (κι εννοώ προς εμάς τους άντρες), έχει περάσει η εντύπωση πως οι κοπέλες αναγκάζονται και μπαίνουν σε αυτήν […]

Νότης Κουτσούκος

29 Νοεμβρίου, 2015

Αρχικά η συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει, κατά τη γνώμη μου, από την άποψη που έχουν οι ίδιες οι γυναίκες για το στοματικό. Τους αρέσει να το κάνουν ή όχι τελικά; Γιατί κακά τα ψέματα, προς τα έξω (κι εννοώ προς εμάς τους άντρες), έχει περάσει η εντύπωση πως οι κοπέλες αναγκάζονται και μπαίνουν σε αυτήν τη διαδικασία απλά και μόνο για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους.

Η αλήθεια όμως, φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετική. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από το 1990 και μετά (δεκαετία η οποία άτυπα κατονομάζεται ως η Δεκαετία του Στοματικού Έρωτα), ένα τεράστιο ποσοστό των γυναικών (πάνω από το 80%), θεωρούν τον στοματικό έρωτα ως κάτι απολύτως θεμιτό κι απαραίτητο στην σεξουαλική ζωή της εποχής μας. Παρατηρείται μάλιστα, το φαινόμενο πως όσο υψηλότερο το εκπαιδευτικό επίπεδο μιας γυναίκας, τόσο θετικότερη η άποψή της ως προς αυτόν τον τύπο του σεξ.

Έτσι, φτάνουμε στο συμπέρασμα πως ο αντικειμενικός στόχος ενός άντρα, δεν είναι να εξηγήσει στην παρτενέρ του τη σημασία και την αξία του στοματικού. Αυτό όπως είδαμε παραπάνω, το γνωρίζει ήδη. Ο στόχος είναι αρκετά διαφορετικός αφού ο άντρας οφείλει, για δική του απόλαυση κυρίως, να κάνει την κοπέλα του ακόμη καλύτερη σε αυτήν την …τέχνη! Μόνο που δεν πρέπει να μπερδεύεσαι, η φίλη σου δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη ούτε με οδηγίες από μέρους σου, ούτε βλέποντας «εκπαιδευτικές» ταινίες σχετικού περιεχομένου. «Ταλέντο στα χείλη» θα αποκτήσει μονάχα όταν το θέλει η ίδια με όλη της την ψυχή. Όχι επειδή πρέπει να το κάνει για να μη βαλτώσει η σχέση σας για παράδειγμα. Αυτό είναι και το σημείο ισορροπίας στο οποίο οφείλουμε να εστιάσουμε.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης λοιπόν, είναι πως κάνεις μια κοπέλα να πεθαίνει από πόθο να κατέβει χαμηλά. Και μπορεί να σου ακούγεται ουτοπικό, μόνο τέτοιο δεν είναι όμως. Αρκεί να ακολουθηθεί η σωστή τακτική. Τι πρέπει να αποφύγεις; Τα …σταράτα λόγια. Καλύτερα να μην της πεις τι θέλεις να σου κάνει. Όχι επειδή δε θα το κάνει αλλά επειδή υποσυνείδητα το συνδέει με απαίτηση δική σου κι όχι με επιθυμία δική της. Πρέπει δηλαδή, με τις πράξεις και τις κινήσεις σου να κάνεις τη σύντροφό σου να νομίζει πως η απόφαση να κατέβει ήταν ξεκάθαρα δική της. Είναι γνωστό άλλωστε, το σεξ είναι πολύ ύπουλο παιχνίδι (σαν την πολιτική ένα πράγμα)!

Πρώτο βήμα; Να τις προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Δεύτερο; Μετά από αυτές να προχωρήσετε κατευθείαν στο …κυρίως πιάτο. Μην της δώσεις χρόνο να ανταποδώσει. Με αυτόν τον τρόπο, της δίνεις να καταλάβει πως όχι μόνο πάσχεις να της μείνεις αξέχαστος, αλλά το κάνεις και χωρίς υστεροβουλία. Αυτή είναι και η κίνηση ματ που έχει πετύχει σε χιλιάδες άντρες εκεί έξω. Η κίνηση που θα την σκλαβώσει κι από την επόμενη φορά κιόλας, θα σε αρπάξει, θα σου ξεκουμπώσει το τζιν και θα σε κάνει να δεις τον ουρανό με τ’ άστρα. Αμφιβάλλεις; Δοκίμασέ το. Μία φορά νομίζω πως είναι υπέραρκετή για να πειστείς πάντως…

Το παραπάνω, είναι και το βασικό σκέλος της τακτικής που πρέπει να ακολουθήσει ο καθένας στη σχέση του. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι μικρές λεπτομέρειες που σε καθιστούν expert του είδους κάνοντας την πραγματική διαφορά. Κι αυτές έχουν να κάνουν με δύο παραμέτρους. Από τη μία την στάση που επιλέγει το κάθε ζευγάρι για τις στοματικές του περιπτύξεις κι από την άλλη ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι εσύ κατά τη διάρκεια του θεάρεστου αυτού έργου, της κοπέλας σου. Στο πρώτο σκέλος, οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες: φρόντισε η κοπέλα σου να είναι σε άνετη θέση. Να μην πονούν τα γόνατά της, να έχει ελεύθερα τα χέρια της σε περίπτωση που θέλει να τα χρησιμοποιήσει στο …παιχνίδι ή γενικότερα να παρέμβει κάπου και φυσικά να μπορεί να κινήσει σχετικά άνετα τον αυχένα και κατ’ επέκταση το κεφάλι της. Εκτός κι αν το σχέδιό σου έχει να κάνει με τον πνιγμό της. Τότε πάω πάσο… Στο δεύτερο σκέλος, τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα αφού κάθε κοπέλα έχει τα δικά της γούστα και τις δικές της επιθυμίες. Άλλες τρελαίνονται να τους μιλάς βρώμικα, άλλες θέλουν να τους πιέζεις το κεφάλι ή να τους τραβάς τα μαλλιά. Τι κάνεις για να μπεις στο νόημα; Απλό: δοκιμάζεις. Κάθε φορά, προχωράς λίγο περισσότερο από την προηγούμενη και παρατηρείς προσεκτικά τις αντιδράσεις της. Πότε ενθουσιάζεται; Πότε δυσανασχετεί και πότε φαίνεται να κουράζεται; Αν καταφέρεις και «διαβάσεις» σωστά τα μηνύματα που σου «στέλνει», τότε αδερφέ μου, είμαι στην ευχάριστη θέση να σε ονομάσω: ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΟ.

Άντε και καλή …διασκέδαση!

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET