ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς ένας άντρας δείχνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, χωρίς να πει λέξη!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δε λένε;

Default avatar

Guest Author

6 Ιουνίου, 2017

Οι άντρες δεν ήταν ποτέ καλοί στο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους ή να σου δείχνουν τις προθέσεις τους για εσένα.

Έχουν ωστόσο, άλλους τρόπους να δείχνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους, που πολλές φορές μας περνάνε απαρατήρητοι ή απλά αδιάφοροι. Γι’ αυτούς όμως, είναι σημαντικοί κι αρκετά ουσιώδεις, γι’ αυτό και πληγώνονται βαθύτατα όταν η κοπέλα τους δεν αντιλαμβάνεται πόσο ενδιαφέρονται για εκείνη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε περισσότερο κι όχι τα λόγια. Τα περισσότερα άτομα που προτιμούν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους με λόγια, χωρίς να τα συνοδεύουν με πράξεις, δεν είναι συνήθως και τα πιο ειλικρινή. Ωστόσο, αν έχεις παρατηρήσει το αγόρι σου να κάνει κάποια ή όλα από τα παρακάτω, να είσαι σίγουρη πως ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα:

1. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε κάνει να νιώθεις άνετα και χαρούμενη.

Μπορεί να πρόκειται για κάτι απλό, όπως το να σου δώσει το μπουφάν του μία κρύα νύχτα του χειμώνα ή να δει την ρομαντική ταινία που θες, ακόμα κι αν αυτός σιχαίνεται στην πραγματικότητα τις γλυκανάλατες, ρομαντικές ιστορίες.

Ό,τι κι αν κάνει, το κάνει γιατί λατρεύει να σε βλέπει χαρούμενη.

Δεν χρειάζεται να σου κατεβάσει τα αστέρια από τον ουρανό για να σου δείξει ότι ενδιαφέρεται, αλλά αυτές οι μικρές καθημερινές πράξεις που κάνει για εσένα ανά διαστήματα σου δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω που θες για να πεισθείς ότι νοιάζεται πραγματικά.

2. Όταν του μιλάς, σε ακούει. Σε ακούει πραγματικά.

Όταν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον, κάθεται υπομονετικά και σε ακούει στ’ αλήθεια. Δεν θα σε κατακρίνει ούτε θα σου πετάξει μία δήθεν συμβουλή για να τελειώσει μία ώρα νωρίτερα και να βγάλει την υποχρέωση. Δεν πρόκειται να σου πει πού τα θαλάσσωσες (το ξέρεις ήδη) ή τι θα μπορούσες να είχες κάνει διαφορετικά.

Στέκεται ακριβώς εκεί και ακούει όσα θέλεις να πεις και να βγάλεις από μέσα σου, γιατί αυτό είναι που χρειάζεσαι – κάποιον να σε ακούσει. Και σε ακούει επειδή ενδιαφέρεται.

3. Δεν σου λέει πάντα αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά είναι ειλικρινής μαζί σου.

Προφανώς και δεν θα γίνει αγενής απέναντι σου ούτε θα σε προσβάλλει, όμως θα σου πει μερικά πράγματα που δεν θέλεις και πολύ να τα ακούσεις. Κι αυτό το κάνει επειδή πιστεύει πως λέγοντας σου την αλήθεια, θα σε βοηθήσει να κρίνεις και να αποφασίσεις σωστά.

Ενδιαφέρεται πολύ για εσένα για να σου πει ψέματα. Σίγουρα θα μπορούσε να το κάνει, αλλά καμία σχέση που βασίζεται σε ψέματα, δεν διαρκεί πολύ – κι εκείνος βλέπει μέλλον με εσάς τους δύο. 

4. Δεν είναι ποτέ απασχολημένος για να περάσει χρόνο μαζί σου.

Μπορεί πράγματι να έχει μία πολύ κουραστική και ανυπόφορη μέρα, αλλά δεν θα σου πει ποτέ «όχι» στο να βρεθείτε ή έστω να μιλήσετε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο. Ο χρόνος του για εσένα δεν έχει σχέση με την αντοχή του, αλλά με την επιθυμία και παράλληλα την ανάγκη του να περάσει αρκετό χρόνο μαζί σου. Θέλει να είναι σίγουρος πως σου δίνει όλη την προσοχή που χρειάζεσαι.

5. Γίνεται προστατευτικός όταν ακούει πως κάποιος σε πλήγωσε.

Είτε πρόκειται για κάποια από τις φίλες σου που πάντα καταφέρνει να σε κάνει να κλάψεις, είτε για κάποιο συμφοιτητή ή συνεργάτη σου που σε ενοχλεί ή για εκείνον τον τύπο στο μπαρ που αποφάσισε να απλώσει τα χέρια του πάνω σου χωρίς να του έχεις δώσει δικαίωμα, είναι έτοιμος να παλέψει για εσένα.

Και δεν χρειάζεται να του το ζητήσεις καν. Την στιγμή που θα ακούσει ότι κάποιος σε στεναχώρησε ή ότι πιθανόν βρίσκεσαι σε κίνδυνο, θα έρθει επιτόπου να σε βρει.

6. Είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου.

Θαυμάζει ό,τι κι αν κάνεις και σε υποστηρίζει σε κάθε σου νέα προσπάθεια. Είναι σύμμαχος και βοηθός σου, αλλά παράλληλα και το άτομο που πιστεύει πιο πολύ από τον καθένα στις δυνατότητες και τα «πιστεύω» σου. Είναι δίπλα σου τόσο στην επιτυχία όσο και στην αποτυχία σου.

7. Είναι γενναιόδωρος μαζί σου στο σεξ.

Δεν κοιτά μόνο τη δική του σεξουαλική ικανοποίηση και απόλαυση, αλλά κυρίως τη δική σου. Κάνει αυτό που σου αρέσει τόσο πολύ και σε στέλνει σε έναν άλλο κόσμο από τους οργασμούς, όχι επειδή σκέφτεται πως έτσι θα πετύχει κάποιο σκοπό του, αλλά επειδή ξέρει ότι σου αρέσει πολύ. Το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο να σε ευχαριστεί κι επίσης είναι κάτι που ανάβει πολύ και τον ίδιο.

8. Όταν κάνει λάθος ή τα θαλασσώνει, απολογείται.

Υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν δέχονται να ζητήσουν συγγνώμη και να απολογηθούν για το λάθος που έκαναν. Γιατί; Γιατί δεν τους ενδιαφέρει πως σε έκαναν να αισθανθείς και για να μην πληγώσουν τον δικό τους εγωισμό, προτιμούν να προσποιούνται ότι εκείνοι είναι οι σωστοί παρά να παραδεχτούν ενώπιον σου πως έκαναν λάθος.

Υπάρχουν κι αυτοί οι άντρες όμως, που όταν αντιλαμβάνονται ότι έκαναν λάθος ή σε απογοήτευσαν, σου ζητούν συγγνώμη με απόλυτη ειλικρίνεια, παραδέχονται ότι έσφαλαν κι είναι πρόθυμοι να διορθώσουν το λάθος τους με κάθε τρόπο.

9. Όταν σε κοιτάζει, τα μάτια του λάμπουν.

Ο τρόπος που σε κοιτάζει και τα μάτια του λάμπουν κάθε φορά που του χαμογελάς, είναι αυτό που υποδηλώνει ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα και σε νοιάζεται όσο κανένας άλλος. Δεν χρειάζεται να σου μιλάει γλυκανάλατα και ρομαντικά μέχρι αηδίας, για να στο δείξει. Πολλές φορές τα λόγια είναι και λιγάκι προσποιητά και ψεύτικα.


Αν λοιπόν έχεις βρει αυτόν τον άντρα που σου αποδεικνύει το ενδιαφέρον του με τους παραπάνω τρόπους, φρόντισε να μην τον αφήσεις να φύγει από δίπλα σου κι άνοιξε καλύτερα τα μάτια και τα αυτιά σου για να δεις την πραγματική σημασία των πράξεων του, που καμιά φορά παραμελείς και υποτιμάς!

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET