ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9 μηνύματα που κάθε κοπέλα θα λάτρευε να της στείλεις και να της φτιάξεις τη μέρα!

Τα μηνύματα είναι εύκολα, απρόσωπα και η χαρά του τεμπέλη που βαριέται πολύ να σε πάρει τηλέφωνο και να μιλήσετε σαν άνθρωποι, γι’ αυτό και προτιμά να σου στείλει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι άξια προσοχής, ειδικά εκείνα που σε καλημερίζουν και προέρχονται από το άτομο που σε ενδιαφέρει τόσο. Τα πρωινά μηνύματα […]

Θεώνη Σταματοπούλου

8 Νοεμβρίου, 2016

Τα μηνύματα είναι εύκολα, απρόσωπα και η χαρά του τεμπέλη που βαριέται πολύ να σε πάρει τηλέφωνο και να μιλήσετε σαν άνθρωποι, γι’ αυτό και προτιμά να σου στείλει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι άξια προσοχής, ειδικά εκείνα που σε καλημερίζουν και προέρχονται από το άτομο που σε ενδιαφέρει τόσο. Τα πρωινά μηνύματα από τον αγαπημένο σου είναι απλά… το κάτι άλλο.

Αν είσαι τόσο τυχερή ώστε να έχεις λάβει κάποιο από τα παρακάτω μηνύματα έστω και μία φορά, σου βγάζουμε το καπέλο:

#1 «Καλημέρα όμορφη.»

Χρειάζεται κάποια περαιτέρω εξήγηση αυτό; Εννοώ και ποια δεν θα ήθελε να ξυπνήσει με τέτοια λόγια το πρωί; Ειδικά όταν όλες μας έχουμε ανακατωμένα μαλλιά, η ανάσα μας μυρίζει και η μάσκαρα που ξεχάσαμε να βγάλουμε χθες βράδυ έχει μουτζουρώσει τα μάτια μας. Είναι κολακευτικό να το ακούς από τον οποιονδήποτε βασικά, αλλά ειδικά από το αγόρι σου, είναι υπέροχο.

#2 «Μου λείπεις.»

Πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι λείπεις σε κάποιον. Φυσικά δεν θες να είναι λυπημένος και μελαγχολικός, αλλά και μόνο η σκέψη ότι του λείπεις όταν δεν είστε μαζί είναι πολύ γλυκό. Και φυσικά θα πρέπει να είναι αμοιβαίο.

#3 «Και τι δε θα έδινα να ξυπνούσα δίπλα σου.»

Ωω, είπε ακριβώς αυτό που σκεφτόσουν κι εσύ. Είναι όμορφο να ξέρεις πως κάνετε τις ίδιες σκέψεις. Ενώ απολαμβάνετε τον καιρό που είστε χωριστά και οι δύο έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε ο ένας δίπλα στον άλλο και έτσι πρέπει να είναι.

#4 «Αυτή η ταινία/αυτό το τραγούδι χθες μου θύμισε εσένα.»

Ακόμη κι όταν κάνει κάτι που είναι εντελώς άσχετο με εσένα, εισβάλλεις στις σκέψεις του. Είναι ένα από τα σημάδια ότι πραγματικά νοιάζεται για σένα. Αν λοιπόν σου στείλει ένα τέτοιο μήνυμα, η ταινία ή το τραγούδι είναι δευτερεύουσας σημασίας, γιατί και μόνο αυτό που σου είπε δείχνει ότι βρίσκεσαι ασυνείδητα στο μυαλό του ανεξάρτητα από τι κάνει.

#5 «Εύχομαι να έχεις μία υπέροχη μέρα.»

Αυτό καταρχάς αυξάνει τις πιθανότητές σου να έχεις μία υπέροχη μέρα. Όλοι έχουμε ανάγκη από έναν καλό λόγο το πρωί για να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια της μέρας μας. Ω ναι, θα έχεις μία υπέροχη μέρα χάρη σε εκείνον.

#6 «Είσαι ήδη στο μυαλό μου και μόλις ξύπνησα.»

Υπάρχει μία μεγάλη περίπτωση να ξύπνησε με κα*λες και φυσικά να σκέφτεται εσένα (και κυρίως το σώμα σου). Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται, επειδή σε θέλει πολύ. Όπως κι να ‘χει, είναι καλό να γνωρίζεις ότι κυριαρχείς στις σκέψεις του.

#7 «Σε αγαπάω.»

Στο τέλος της μέρας, όλοι μας δεν θέλουμε να μας αγαπάει κάποιος τόσο δα; Δεδομένου ότι η αγάπη είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο, να τον εκτιμάς λίγο περισσότερο κάθε φορά που σου το λέει.

#8 «Ξύπνησα χαμογελώντας κι αυτό εξαιτίας σου.»

Αυτή η φράση υπόσχεται να κάνει όχι μόνο εσένα να χαμογελάσεις, αλλά κι εμάς. Είναι υπέροχο να γνωρίζεις ότι είσαι κομμάτι της ευτυχίας ενός ανθρώπου, ειδικά όταν πρόκειται για κάποιον που νοιάζεσαι πολύ. Είναι γλυκανάλατο, ναι, αλλά χαμογελάς τόσο ώστε να μη σε ενδιαφέρει.

#9 «Σκίσε τους όλους σήμερα και δείξε τους πόσο τυχερός είμαι που σε έχω.»

Επίσης, όταν πρόκειται να έχεις μία δύσκολη μέρα στη σχολή ή στη δουλειά, θέλεις μερικά ανεβαστικά λόγια που θα σου δώσουν την απαραίτητη δύναμη για να ανταπεξέλθεις. Όταν λοιπόν ο σύντροφός σου σε ενθαρρύνει και αναγνωρίζει την αξία σου, αγάπα τον με πάθος.

 

OUR20s

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET