ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Έχεις ονειρευτεί να ζήσεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ; Τώρα που προσλαμβάνουν, είναι η ευκαιρία σου!

Δες το σαν ένα βήμα πιο κοντά να χωθείς κι εσύ στη βασιλική οικογένεια!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

12 Οκτωβρίου, 2018

Την είδες τη Markle πώς τρύπωσε στη βασιλική οικογένεια.

Το μόνο κακό είναι ότι πήρε τον τελευταίο εναπομείναντα single από τους απογόνους, οπότε το να κάνεις την τύχη σου τυλίγοντας έναν πρίγκιπα, θα παραμείνει μια παιδική φαντασίωση.

Αλλά και πάλι, δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπεις στο παλάτι.

Σκέψου μόνο πόσα άτομα έχουν να τρέχουν πίσω από τον καθένα, μην τυχόν και κουνήσουν το μικρό τους δαχτυλάκι. Στην ανάγκη – κι αφού δεν έχεις άλλη επιλογή – μπορείς να γίνεις ένα από αυτά.

Τώρα μάλιστα που βρίσκονται και στην αναζήτηση για έναν βοηθό μάγειρα, είναι η ευκαιρία σου να χωθείς. Μόνο που καλό θα ήταν να βιαστείς, γιατί οι αιτήσεις λήγουν στις 19 Οκτώβρη. Κι ακόμα καλύτερο θα ήταν να έχεις μια εμπειρία στην κουζίνα. Δε ζητάνε παρεούλα για τη βασίλισσα Ελισάβετ, μάγειρα ζητάνε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θέλουν έναν «έμπειρο και με προσόντα σεφ, με προϋπηρεσία στο catering». Ο τυχερούλης που θα επιλεχθεί, θα δουλέψει δίπλα στον αρχιμάγειρα, καθώς επίσης θα αναλάβει την καθοδήγηση και την οργάνωση του υπόλοιπου προσωπικού.

Σημαντικό είναι να έχει γνώσεις πάνω στη γαλλική κουζίνα, δυνατή προσωπικότητα, καθώς θα αναλάβει ηγετικό ρόλο όπως είπαμε και εμπειρία τροφοδοσίας μεγάλης ομάδας ατόμων. Μπαινοβγαίνει κόσμος και κοσμάκης εκεί στο παλάτι (από προέδρους μέχρι ποδοσφαιριστές), οπότε απαιτείται γερό στομάχι και γρήγορα χέρια!

«Οι ηγετικές ικανότητες είναι ζωτικής σημασίας. Είναι σημαντικό να μπορείς να σχεδιάζεις, να οργανώνεις και να αναθέτεις κάποια δουλειά αποτελεσματικά, καθώς επίσης να παρακινείς και να εξελίσσεις τους γύρω σου.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Συμπληρώνει ακόμη πως: «Ο Sous Chef πρέπει να ακολουθεί τους υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις.»

Εκτός των άλλων, ο Sous Chef θα έχει τη δυνατότητα να ζει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου θα του παρέχονται όλα τα γεύματα, ενώ επίσης θα δικαιούται δύο ρεπό την εβδομάδα και 33 μέρες άδεια το χρόνο.

Βέβαια, υπάρχει και κάτι ακόμα.

Κάθε φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέπτεται κάποιες από τις υπόλοιπες βασιλικές κατοικίες π.χ. το Παλάτι του Κένσιγκτον, ο βοηθός μάγειρα μαζί με άλλα μέλη της κουζίνας του Μπάκιγχαμ θα τη συνοδεύει. Τι θα πει αυτό; Ότι ίσως έχεις την ευκαιρία να μαγειρέψεις για τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle ή για τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton. 

Και μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποιος συγκεκριμένος μισθός, αλλά λόγους να τσιγκουνεύονται εκεί στο παλάτι δεν έχουν, οπότε κάτι θα λέει κι αυτός.

Όπως και να έχει το πράγμα, στείλε την αιτησούλα σου για καλό και για κακό, ποτέ δεν ξέρεις!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET