ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Τι θα έλεγες να κάνεις πρακτική στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής; Οι αιτήσεις άνοιξαν!

Αν είσαι φοιτητής ή σπουδαστής ΙΕΚ, ετοίμασε βιογραφικό!

Neopolis Team

25 Αυγούστου, 2022

Δε θα ευχηθούμε «καλό χειμώνα», ούτε θα πούμε «τα κεφάλια μέσα». Θα πούμε απλά ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε και πάλι ζεστά το θέμα των σπουδών και της εργασίας, μιας και μπαίνει Σεπτέμβρης!

Η αρχή του σχολικού και λίγο αργότερα του ακαδημαϊκού έτους έχει μια επίδραση πάνω μας που μας κάνει να σκεφτόμαστε με ανυπομονησία και ενθουσιασμό το επόμενό μας βήμα και τους τρόπους για να το πετύχουμε (ένα μήνα μας δίνω, το πολύ). Για κάποιους τα resolutions του Σεπτέμβρη περιλαμβάνουν τακτική παρακολούθηση μαθημάτων, για άλλους πρακτική άσκηση. Αν ανήκεις στους τελευταίους, την προσοχή σου.

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα προγράμματα πρακτικής που διαβάζουμε όλο το καλοκαίρι και καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση, οπότε this is your sign να τσεκάρεις άλλη μία επιλογή και να στείλεις αίτηση εφόσον σε ενδιαφέρει.

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής ανοίγει θέσεις σε σπουδαστές/τριες ΙΕΚ και φοιτητές/τριες Πανεπιστημίων ώστε να κάνουν την πρακτική του σε ένα διαφορετικό μουσείο, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, «με σύγχρονα εκθέματα, δίπλα σε ανθρώπους με εμπειρία».

Τα τμήματα/ειδικότητες στις οποίες απευθύνονται αυτές οι θέσεις, είναι:

  Διοίκησης και Οικονομίας

—  Marketing

—  Διοίκησης επιχειρήσεων

  Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών

  Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Λογισμικού  Η/Υ, Τεχνικός Η/Υ

—  Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών

—  Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών

—  Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected] με θέμα «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ» ή να τηλεφωνήσουν στα +30 6932 333 264, 210 300 7010.

Η πρακτική άσκηση μπορεί να διεξαχθεί είτε μέσω προγράμματος της σχολής σας (εφόσον αυτό αφορά πλήρη κάλυψη των εξόδων από το πρόγραμμα) είτε σε εθελοντική βάση**.

Σημειώνεται ακόμα πως εάν κάποιος ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει την άσκησή του χωρίς να είναι ενταγμένος/η στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, τότε από τη μεριά του Μουσείου αυτό είναι εφικτό χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα έμμισθης απασχόλησης. Μετά το πέρας αυτής, θα λάβει επίσημη βεβαίωση για την πρακτική άσκηση. Προτεινόμενος χρόνος εθελοντικής πρακτικής εργασίας: 3 μήνες 6ωρο εκτός Σ/Κ.

Βρες το κάλεσμα για την πρακτική άσκηση ΕΔΩ.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο λόγω έλλειψης καθηγητών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Θεσσαλίας καινοτομούν με τεχνολογία που βοηθά στην κίνηση των ΑμεΑ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ακόμα περιμένουν το στεγαστικό επίδομα οι φοιτητές που είχαν κάνει αίτηση από το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET