fbpx

5 βασικά πραγματάκια που πρέπει να ξέρεις για αυτόν/ή προτού το κάνετε!


Αχ αυτό το σεξ, από τη μία μπορεί να σε φτάσει στα ουράνια, από την άλλη μπορεί να σε παιδέψει πολύ. Εγώ παιδιά μαζί σας είμαι στο να χαίρεστε τη ζωή και τις σχέσεις χωρίς ταμπού και απαρχαιωμένες απόψεις που εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω μας, αλλά θέλω από εσάς και μια υπευθυνότητα. Ειδικά όταν όλα πλέον γίνονται μέσα από τα σόσιαλ μίντια.  

Οφείλετε λοιπόν, προτού πέσετε με τα μούτρα στο ψητό, να γνωρίζετε 2-3 βασικά πραγματάκια για τον άλλον. Να ξέρετε τουλάχιστον κατά πού βαδίζετε και να μην πέφτετε από τα σύννεφα κάθε φορά που ο άλλος δείχνει τον πραγματικό του εαυτό (ολογράφως ghosting). Γιατί μετά σου φταίει ο μaλ@κaς που σε παράτησε σύξυλη, αφού σε έριξε στο κρεβάτι. 

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να ξέρεις για κάποιον πριν να κάνεις σεξ μαζί του:

#1 Το σεξουαλικό ιστορικό του/της

Ντάξει δε σου λέω να μάθεις και αριθμό. Τουλάχιστον να καταλάβεις τι είδους σεξουαλικές σχέσεις συνηθίζει να συνάπτει για να ξέρεις κι εσύ με τι έχεις να κάνεις. Κυνηγάει απλώς καινούριες σεξουαλικές εμπειρίες με ένα νέο άτομο κάθε φορά ή το σεξ παίζει σημαντικό και κυρίως σταθερό ρόλο στη ζωή του/της; Μήπως τα fuck buddies είναι η μεγαλύτερη δέσμευση που μπορεί να κάνει; Αν λοιπόν τα θέλω και οι επιθυμίες σας ταυτίζονται ή τουλάχιστον κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, είστε σε καλό δρόμο.

#2 Την κατάσταση της υγείας του

Όχι, δεν εννοώ αν πέρασε γρίπη μέσα στο χειμώνα ή ανεμοβλογιά όταν ήταν μικρός/ή. Μιλάω για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Μπορεί να ντρέπεσαι να τον/την ρωτήσεις κάτι τέτοιο, αλλά είναι παραπάνω από απαραίτητο. Προτιμάς να κάνεις σεξ έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο ή υπό τον φόβο να κολλήσεις κανένα ΣΜΝ; Με αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζεις, γιατί δε μιλάμε μόνο για τη δική σου υγεία, αλλά και για την υγεία του/της άλλου/ης. Ειδικά αν είσαι γυναίκα, άρα πιο επιρρεπής στο να κολλήσεις κάτι, το να πληροφορηθείς για την υγεία του είναι μονόδρομος.

#3 Τα όριά του/της στο σεξ

Γιατί πού ξέρεις εσύ τι βίτσια έχει ο/η άλλος/η; Έχουν τρελαθεί όλοι να βλέπουν ό,τι κουλαμάρα κυκλοφορεί στις τσόντες, τα πιστεύουν και πάνε μετά να τα κάνουν στο κρεβάτι σε πραγματικό χρόνο και το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Σοβαρά τώρα, αν ένα πράγμα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι το σεξ πάνω απ’ όλα πρέπει να βασίζεται στη συναίνεση. Η ευχαρίστηση του ενός θα πρέπει να ξεκινά εκεί που τελειώνει του άλλου και το τι θέλει και μπορεί ο καθένας στο κρεβάτι θα πρέπει να καθορίζεται από πριν. Δεν έχουν όλοι τα ίδια φετίχ, διαστροφές και φαντασιώσεις. Εάν λοιπόν υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι απαγορευτικά για σένα στο σεξ, αλλά για εκείνον/η αντίστοιχα, καλό είναι να τα ξεκαθαρίσετε από την αρχή.

#4 Το τι θα γίνει μετά το σεξ

Τι σημαίνει το σεξ με αυτόν τον άνθρωπο; Θα είναι one-night stand; Θα είστε friends with benefits; Ή θα είναι η αρχή μίας όμορφης σχέσης; Πριν προχωρήσεις μαζί του/της, θα πρέπει να θέσεις αυτό το ερώτημα στον εαυτό σου και αναλόγως να πορευτείς. Ανάλογα με το τι αναζητάς εσύ και συζητώντας και με τον/την άλλο/η για τις δικές του/της προθέσεις, θα πάρεις τελικά την απόφαση να κάνεις ή να μην κάνεις σεξ μαζί του/της. Αν για παράδειγμα είσαι σε φάση για σοβαρή σχέση, ενώ εκείνος/η όχι, η λογική λέει να μην προχωρήσεις με αυτό το άτομο, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς.

#5 Το αν θες πράγματι να κάνεις σεξ μαζί του/της

Βασικά, αυτό είναι το πρώτο και βασικότερο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί πριν πάρεις την απόφαση να κάνεις κάτι με κάποιον/α. Πόσο πολύ θες να το κάνεις μαζί του/της; Το θες όντως ή απλώς το κάνεις επειδή βαριέσαι και δεν έχεις τίποτα άλλο να περάσει η ώρα σου ή μήπως αργότερα θα μετανιώνεις; Παιδιά, δεν είναι ωραίο να παίζουμε με τους άλλους. Αν αυτός είναι ο σκοπός σας, πεταχτείτε σ’ ένα sex shop και αγοράστε καμιά κούκλα ή κάνα βοήθημα να παίξετε κι αυτές τις πραγματικές ψυχές που πληγώνονται, αφήστε τες στην ησυχία τους.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET