ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

11 πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να γνώριζαν οι άντρες για το στοματικό σεξ!

Από όλες τις διαφορετικές σεξουαλικές πράξεις που υπάρχουν, το στοματικό σεξ είναι αυτό που περιέχει και το περισσότερο μυστήριο. Πρόκειται για κάτι που κάνεις με το στόμα σου, επομένως δεν υπάρχει πάντα η κατάλληλη επικοινωνία και συνεννοήση μεταξύ των συντρόφων. Κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν οι παρανοήσεις σχετικά με το στοματικό σεξ, έτσι ώστε να […]

Neopolis Team

14 Νοεμβρίου, 2016

Από όλες τις διαφορετικές σεξουαλικές πράξεις που υπάρχουν, το στοματικό σεξ είναι αυτό που περιέχει και το περισσότερο μυστήριο. Πρόκειται για κάτι που κάνεις με το στόμα σου, επομένως δεν υπάρχει πάντα η κατάλληλη επικοινωνία και συνεννοήση μεταξύ των συντρόφων. Κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν οι παρανοήσεις σχετικά με το στοματικό σεξ, έτσι ώστε να μην έρχεται ο ένας από τους δύο συντρόφους ή ακόμη και οι δύο σε δυσχερή και αμήχανη θέση.

Αυτά είναι τα πράγματα που οι γυναίκες εύχονται να γνώριζαν οι άντρες σχετικά με το στοματικό σεξ:

1. Από την στιγμή που οδηγείς το κεφάλι μου σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, ξέρω τι θες.

Ναι, η δήθεν διακριτική κίνησή σου για στοματικό, στην πραγματικότητα είναι ό,τι πιο προφανές υπάρχει. Οι γυναίκες καλώς ή κακώς επειδή το συζητούν πολύ το θέμα, έχουν μάθει να διακρίνουν πότε κάποιος το πάει για στοματικό ή όχι. Πίστεψέ με λοιπόν, είναι πολύ πιο ερωτικό να μου το ζητήσεις με λόγια (προφανώς και με ωραίο τρόπο) παρά σπρώχνοντάς με προς τα κάτω. Έλεος, λίγο τακτ δε βλάπτει!

2. Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι: «Πότε να έκανε ντους τελευταία φορά άραγε;»

Ως γνωστόν τα γεννητικά όργανα τόσο των αντρών, όσο και των γυναικών παράγουν πολλών ειδών μυρωδιές. Έχει να κάνει με τον καιρό, την διατροφή και φυσικά με το πόσο καλή υγιηνή διατηρεί ο καθένας μας. Όταν λοιπόν, μια γυναίκα συναντά ένα πέος το οποίο μυρίζει (άσχημα), με τι διάθεση να προχωρήσει στοματικό σεξ; Προσοχή σε αυτά παιδιά!

3. Δεν έχω καμία απολύτως ιδέα τι να κάνω με τα …«μπαλάκια» σου.

Σε μερικούς αρέσει να τα αγγίζουμε, ενώ σε άλλους όχι. Τι να κάνω λοιπόν; Να τα αγγίξω; Να προσπαθήσω να τα περιποιηθώ με τη γλώσσα ή τα χείλη μου; Ό,τι κι αν είναι, ΠΕΣ ΜΟΥ σε παρακαλώ πολύ. Θέλω και πρέπει να ξέρω για να μην κάνω κάτι λάθος!

4. Με φρικάρει η φάση όταν παραμένεις σιωπηλός.

Σου αρέσει; Δεν σου αρέσει; Πες κάτι γαμώτο! Τι περιμένεις δηλαδή; Να μυρίσω τα νύχια μου; Δείξε μια ανταπόκριση, κάτι τέλος πάντων που να σηματοδοτεί ότι γίνεται καλή ή κακή δουλειά εκεί κάτω. Μην ξεχνάς ότι ως γυναίκα έχω και τις ανασφάλειές μου και θέλω έναν μπούσουλα για να συνεχίσω.

5. Μετά από κάποια στιγμή αρχίζω να βαριέμαι.

Κι όταν λέω μετά από κάποιο διάστημα, εννοώ μετά από μερικά λεπτά. Εκτός κι αν υπάρχει κάτι άλλο να μου αποσπά την προσοχή κατά την διαδικασία. Λίγη τηλεόραση ή μουσική θα βοηθούσε πιστεύω…

6. Αν δεν με έχεις ρωτήσει πρώτα, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να τελειώσεις στο στόμα μου.

Αν το κάνεις αυτό, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να με κάνεις να μη σου ξαναμιλήσω ποτέ! Μη με φτάσεις ποτέ σε αυτό το σημείο. Δε θέλεις να γίνεις αυτός ο παρτενέρ μου.

7. Και προφανώς δεν υποχρεούμαι να καταπιώ ΤΙΠΟΤΑ, αν δεν το θέλω πραγματικά.

Και πάλι ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ! Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, επειδή μια κοπέλα μπορεί να το έκανε μία φορά, δε σημαίνει ότι θα το κάνει οποιαδήποτε κι ες αεί, από εδώ και στο εξής. Η όρεξη και η διάθεση διαφέρει ανά περίσταση. Και προφανέστατα, κάθε κοπέλα έχει τις δικές της προτιμήσεις κι επιθυμίες.

8. Δεν είναι και η καλύτερή μου να έχεις ένα τόνο τρίχες εκεί κάτω.

Εντελώς άβολο. Ναι μεν η εικόνα ενός τέρμα άτριχου άντρα δεν είναι και η πιο ερεθιστική, αλλά και η πολλή τρίχα παραπάει. Να κάνουμε στοματικό και να βγάζουμε ταυτόχρονα τρίχες από την γλώσσα μας, είναι τουλάχιστον εκνευριστικό αν όχι κι αηδιαστικό…

9. Τη στιγμή που το στόμα κι ο λαιμός μου στεγνώσουν θα σταματήσω ό,τι κάνω, ακόμη κι αν δεν έχεις τελειώσει.

Όπως έχει πει και η σοφή Samantha Jones: «Δεν την λένε blow JOB τυχαία»!

10. Θα σου κάνω στοματικό αποκλειστικά και μόνο όταν το θέλω ΕΓΩ!

Είναι ψέμα ότι μερικές γυναίκες το λατρεύουν ενώ άλλες το μισούν. Εξαρτάται σχεδόν πάντα από τον σύντροφο και την περίσταση. Όταν το κάνω, σημαίνει ότι θέλω να το κάνω. Όταν δεν το κάνω, μάντεψε εσύ τι σημαίνει…

11. Το ότι έχω περίοδο και δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ, δε σημαίνει ότι θα σου κάνω στοματικό.

Ας το ξανατονίσουμε: ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET