fbpx

6 πράγματα που κάνεις όταν γουστάρεις κάποιον και είναι τέρμα… creepy!


«Τι εννοείς creepy; Η οποιαδήποτε κίνησή μου είναι μελετημένη, διακριτική και δεν την παρεξηγεί ποτέ κανείς». Χα χα, έτσι νομίζεις!

Δε λέω, εσύ μπορεί να είσαι προσεκτική, αλλά κι ο άλλος δεν είναι βλάκας. Όταν από εκεί που δε σε γνώριζε και δε σε είχε δει ποτέ ξανά στη ζωή του (ή σε είχε συναντήσει ελάχιστες φορές τελοσπάντων), τώρα ξαφνικά σε βρίσκει συνεχώς μπροστά του, κάτι θα ψιλιαστεί ο άνθρωπος. Αλλιώς μιλάμε για συνωμοσία σύμπαντος δίχως προηγούμενο! Κι επειδή οι άντρες δεν τα πολυπιστεύουν αυτά, καλύτερα να βρεις μια πιο ρεαλιστική δικαιολογία, όταν τελικά θα κληθείς να λογοδοτήσεις για τις ύποπτες κινήσεις σου.

Αν πάλι δε θέλεις να φτάσεις μέχρι εκείνο το σημείο, τότε προσπάθησε να φέρεσαι λίγο πιο… νορμάλ και να αφήσεις τις παρακάτω υπερβολές:

#1 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σπίτι του

Στο κέντρο να θες να πας, θα το κάνεις μέσω Λαμίας μόνο και μόνο για να περάσεις (τυχαία) από το σπίτι του. Και σα να μην έφτανε αυτό, θα πεις κι ένα «μιας και ήταν στο δρόμο μου, είπα να περάσω να δω τι γίνεται», για να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου, ή σε όποιον άλλον σε δει να περιφέρεσαι εκεί τριγύρω. Ωραία, και πες το πετυχαίνεις το πρόσωπο, τι ακριβώς θα κάνεις; Θα του μιλήσεις και θα του πεις ότι εντελώς τυχαία βρέθηκες κάτω από το σπίτι του; Θα κάτσεις να το χαζεύεις; Πες μου, τι; Την επόμενη φορά να πάρεις και κιάλια για να ξημεροβραδιάζεσαι στα δέντρα της γειτονιάς…

#2 Με κοιτάς που σε κοιτώ;

Να εύχεσαι να μη σε κοιτά που τον κοιτάς! Στην καλύτερη, θα τον ματιάσεις. Στη χειρότερη, θα τον τρομάξεις και θα αρχίσει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί… «ρε, είναι επικίνδυνη αυτή!». Όσο μακριά κι αν βρίσκεται, να ξέρεις ότι ο άνθρωπος το διαισθάνεται όταν έχεις καρφωμένο το βλέμμα σου πάνω του. Ειδικά αυτό το βλέμμα που παίρνεις όταν απλώς κάθεσαι και χαζεύεις το κόλλημά σου, τότε ίσως και να νιώθει να του τρυπάει τα σωθικά. Τόσο διαπεραστικό!

#3 O πιο καλός ο stalker είσαι εσύ

Τι σνιαφ-σνιαφ, τι ινστα, τι facebook, τα περνάς όλα ένα χέρι για να είσαι πλήρως ενημερωμένη για την ημέρα του. Γιατί αυτά που σου είπε από μόνος του δε σου έφταναν, στάνταρ σου κρύβει πράγματα. Τα οποία ωστόσο όλως περιέργως, δεν έχει καμία πρόθεση να κρύψει από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Οκ, δεν πρόκειται να σε σταματήσω από το stalking σου, άλλωστε είναι από τις πιο ακίνδυνες εμμονές σου, αφού δύσκολα θα καταλάβει ο άλλος ότι τη βγάζεις όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι κάνοντας ανανέωση στα προφίλ του. Ωστόσο ένα θα σου πω: πρόσεχε τα σκρινσοτ, μπορούν να σε προδώσουν άσχημα! 

#4 Είδες φως και μπήκες

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: το να τον παρακολουθείς χωρίς αυτός να σε καταλαβαίνει (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύεις), ή το να σε πετυχαίνει συνέχεια μπροστά του οπουδήποτε κι αν πάει; Από την άλλη όμως σκέφτομαι, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι από τα δύο, ή ακόμα χειρότερα και τα δύο;! Είπαμε, να βρεθείτε τυχαία στο δρόμο, σε ένα πάρτι, σε ένα μαγαζί, αλλά όχι και συνέχεια. Εκτός κι αν τον έχεις για τόσο τούβλο (ο καθένας με τα γούστα του…), οπότε σε παίρνει να τα κάνεις. Αν δεν ισχύει αυτό, τότε θα σου πρότεινα να τις ελαττώσεις λίγο τις guest εμφανίσεις σου, γιατί το κακό δε θα αργήσει.

#5 Τα δικά σου, δικά σου και τα δικά τους, δικά τους

Φαντάζομαι στα «δικά σου» συμπεριλαμβάνεις το κομενάκι και στο «δικά τους» δίνεις μια έννοια τύπου «κοντά τα χέρια σας λυσσάρες!». Ε λοιπόν, λάθος! Καταρχάς το παιδί έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει με όποιον και όποια θέλει, ενώ εσύ από την άλλη δεν έχεις κανένα δικαίωμα να του απαγορεύεις να συναναστρέφεται με ανθρώπους και να κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας. Μα και μόνο που τα διαβάζεις, αστεία δε σου φαίνονται; Είναι τώρα λόγος να σε πιάνουν οι τρέλες σου επειδή μίλησε με μια κοπέλα; Πρόσεχε, γιατί σε συνδυασμό με τα παραπάνω, δε θα σου κάνει παραπονάκια μόνο, θα τα κάνει πάνω του κι όπου φύγει-φύγει!

#6 Μηνύματα από παντού

Στέλνεις και ξαναστέλνεις και σταματημό δεν έχεις. Ούτε κάτι για να πείτε έχεις, αλλά αυτό δε σε εμποδίζει από το να τον βομβαρδίζεις πρωί, μεσημέρι, βράδυ με μηνύματα. Καλύτερα να στέλνεις λίγα και καλά, παρά πολλά τα οποία δεν έχουν και κάποιο ιδιαίτερο νόημα, απλώς και μόνο για να γίνεται κουβέντα. Όσο για τα συνεχή μηνύματα τύπου «Πού είσαι;» «Με ποιον είσαι;» «Τι κάνεις;», μπορείς να μαντέψεις τι πρέπει να τα κάνεις… Στο καλό να πάνε!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET