ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Baby, it’s cold outside | Μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το σεξ όταν έξω έχει παγωνιά!

Όσο η θερμοκρασία πέφτει, τόσο ανεβαίνει η διάθεση για αγαπουλίτσες και χουχουλιάρικο σεξ!

Mademoisex

19 Νοεμβρίου, 2018

Οι ζεστές μέρες μας άφησαν χρόνους και τα κρύα έκαναν επιτέλους την εμφάνισή τους.

Και η αλήθεια είναι πως το χουχούλιασμα στο σπίτι το θέλουμε, το ζητάμε. Να περνάμε όλη τη μέρα ξαπλωμένοι με μία ζεστή σοκολάτα στο χέρι, φορώντας άνετα φουτεράκια και φυσικά αν μοιραζόμαστε το κρεβάτι, απολαμβάνοντας ένα επίσης χουχουλιάρικο σεξάκι.

Μπορεί έξω λοιπόν η θερμοκρασία να έχει πέσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πέφτει και η διάθεση για σεξ. Δε σε έχει προβληματίσει ποτέ, γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε; Εμένα ναι, γι’ αυτό έψαξα και βρήκα τους λόγους εκείνους που το σεξ το φθινόπωρο και το χειμώνα γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό και επιθυμητό. Και κάπου εδώ, η φήμη ότι το καλύτερο σεξ γίνεται το καλοκαίρι, θα πρέπει να καταρριφθεί.

Για ρίξε μια ματιά στα παρακάτω ενδιαφέροντα πράγματα για το σεξ όταν έξω έχει κρύο. Βάζω στοίχημα ότι δεν τα ήξερες!

1 Οι άντρες θέλουν περισσότερο φίκι-φίκι όταν έξω κάνει κρύο

Σε μία έρευνα του Psychology Today, παρατηρήθηκε ότι οι άντρες έχουν πολύ περισσότερες ορέξεις όταν έχει ψοφόκρυο. Πιο συγκεκριμένα, ζητήθηκε από 114 άντρες να βαθμολογήσουν την ελκυστικότητα μιας γυναίκας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Και όσο πιο χειμερινές ήταν οι φωτογραφίες που έβλεπαν, τόσο περισσότερο έδειχναν ενδιαφέρον. Όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό. Τους διεγείρει η ιδέα να γδύσουν μία γυναίκα από τα πολλά ρούχα που φοράει όταν κάνει κρύο. Θέλουν πολύ να ανακαλύπτουν τι κρύβεται από κάτω και έτσι αναζητούν περισσότερο σεξ.

2 Τα περισσότερα μωρά πιάνονται το φθινόπωρο και το χειμώνα

Από την στιγμή που τα ζευγάρια του δίνουν να καταλαβαίνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα, δεν το λες και παράλογο που τα περισσότερα μωρά γεννιούνται τους ζεστούς μήνες. Μάλιστα, ο πιο κοινός μήνας γενεθλίων είναι ο Σεπτέμβριος. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν γενέθλια τότε. Το οποίο τι σημαίνει; Ότι τα μωρά συλλαμβάνονται μέσα στο καταχείμωνο. Fun fact: ο λιγότερο κοινός μήνας σύλληψης είναι ο Αύγουστος. Κι όμως!

3 Το σπέρμα των αντρών είναι λιγότερο το καλοκαίρι

Να και μία καλή εξήγηση για το προηγούμενο. Που λέτε, έχει παρατηρηθεί ότι τους καλοκαιρινούς μήνες το σπέρμα παράγεται σε λιγότερες ποσότητες από οποιαδήποτε άλλη εποχή. Βέβαια, προς Θεού ε, αυτό δε σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε στην άκρη τα προφυλακτικά και να κάνετε σεξ αμέριμνοι με το που μπει Ιούνιος. ΟΧΙ. Αυτό που δείχνουν απλά οι έρευνες είναι ότι στατιστικά οι περισσότερες συλλήψεις γίνονται το Χειμώνα.

4 Οι αγαπουλίτσες είναι εντονότερες όταν έξω έχει κρύο

Η σεξολόγος Δρ. Charley Ferrer, υποστηρίζει ότι τα πάντα το χειμώνα, από το πώς διακοσμούμε το σπίτι μας και το γραφείο μας μέχρι κι από τις δραστηριότητες που κάνουμε, δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον μέσα στο οποίο γινόμαστε πιο συναισθηματικοί και θέλουμε να εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε στους αγαπημένους μας. Τα ζευγάρια αγκαλιάζονται όχι μόνο για να ζεσταθούν, αλλά και για να δείξουν ο ένας στον άλλον τι νιώθουν. Όσο πιο έντονα συναισθήματα υπάρχουν δε, είναι αυτονόητο ότι το σεξ θα είναι ωρολογιακή βόμβα.

5 Ο χειμώνας ευνοεί και τον σεξουαλικό πειραματισμό

Το καλοκαίρι όσο και να το κάνεις με την κωλόζεστη που έχει έξω, δεν μπορείς να κάνεις και τρομερά ακροβατικά στο σεξ. Θα πεθάνεις από τη ζέστη και δε θα ευχαριστηθείς και τίποτα. Το χειμώνα από την άλλη, οι άνθρωποι έχουν καλύτερη αίσθηση του σώματός τους, μπορούν να το ελέγξουν καλύτερα και αυτό φαίνεται και από τις σεξουαλικές τους συνήθειες. Ο πειραματισμός χτυπάει κόκκινο. Διαφορετικά κόλπα, στάσεις, σενάρια και πολλά άλλα κάνουν τα ζευγάρια όταν έχουν χουχουλιάρικη διάθεση.

6 Ακόμα και οι singles γίνονται πιο παιχνιδιάρηδες

Δεν έχουν μόνο τα ζευγάρια την τιμητική τους, αλλά και οι single άντρες και γυναίκες. Υπάρχουν τόσες πιθανές επιλογές από εδώ και από εκεί (σχολή, δουλειά, άλλες δραστηριότητες), που είναι απίθανο να μην πετύχει κάποιος single ένα γκομενάκι. Τώρα λοιπόν που θα βρεις τον έρωτα σε κάποιο νέο άτομο και θα κάνεις και πάλι σεξ, καταλαβαίνεις ότι είναι ένας λόγος από μόνος του για να το γιορτάσεις.

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET