Τα posts της Σούλα Γκλάμορους που αφιερώνουμε στην γκόμενα του πρώην μας! #βασικιά


Μπάρες παγωτού Derby από την Κρι Κρι!

Προσωπικά, τη Σούλα Γκλάμορους, την έμαθα από τον καυστικό και αδυσώπητο σχολιασμό της προς τις παίκτριες του "My Style Rocks". Ωστόσο, ήταν γνωστή στα ελληνικά σόσιαλ μίντια πολύ πριν από αυτό, όταν δηλαδή ξεκίνησε η αυτοτρολαριστική της περσόνα, μια απατημένη γυναίκα που προσπαθεί να παρηγορηθεί στα πλούτη. Μια ιστορία βγαλμένη κυριολεκτικά από τη ζωή.

Σε συνέντευξη της ανέφερε:

Ξέρεις τι είναι, εκεί που νομίζεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, ξαφνικά να σε εγκαταλείπει για ένα άλλο άτομο κατώτερο από σένα; Μεγάλο το πλήγμα. Οταν είδα, μάλιστα, κοινές φωτογραφίες τους λίγες ημέρες μετά στη σελίδα του πρώην φίλου μου, εκεί ανακάλυψα πως η τύπισσα έμοιαζε με... ποντίκι! Αυτό είναι και το παρατσούκλι που χρησιμοποιώ πια στις σχετικές με εκείνη αναρτήσεις μου. Αφησε εμένα για κείνη. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ένα... ποντίκι μού κατέστρεψε τη ζωή!

Η Σούλα μπορεί να φοράει μάσκα, ωστόσο με την κριτική που ασκεί σε συγκεκριμένα «αγαπημένα» πρόσωπα της ελληνικής showbiz, γίνεται αυτομάτως η απόλυτη «κολλητή».

«Πληγωμένη από τον χωρισμό μου, σκέφτηκα να δημιουργήσω μια σελίδα μέσα στην οποία θα μπορούσα να γράφω αυτά που ήθελα. Χωρίς να το καταλάβω, η σελίδα της Σούλας Γκλάμορους άρχισε να έχει μεγάλη επιτυχία, αφού πολλές κοπέλες και αγόρια ταυτίζονταν με αυτά που αναρτούσα», αποκάλυψε.

Στο στόχαστρό της προφανώς είναι η νυν του πρώην της και καθημερινά βρίσκει καλές αφορμές για να τη σχολιάσει. Εάν την ακολουθείς ήδη στο Instagram, θα το έχεις αντιληφθεί από όσα ανεβάζει.

Μπορεί να μη συμφωνούμε σε όλα μαζί της, «ταυτιζόμαστε» όμως με πολλά posts που έχουν να κάνουν με την κοπέλα που έχει πάρει τη θέση μας στο πλευρό του πρώην μας, εκείνου που κάποτε έλεγε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του με άλλη.

#sorrynotsorry με πολλή δόση χιούμορ!

#1. Κάθε φορά που μπαίνει σαν το... ποντικάκι στο προφίλ μας και κάνει καταλάθος like!


#2. Κάθε φορά που νομίζει ότι είναι για... μεγαλεία!


#3. Κάθε φορά που ξεπερνάει και την κάθε βασικιά!


#4. Κάθε φορά που νομίζει ότι είναι έξυπνη, αλλά στην πραγματικότητα καίει κάρβουνο!


#5. Κάθε φορά που νομίζει ότι είναι fashion girl!


#6. Τι θα θέλαμε να κάνουμε κάθε φορά που την βλέπουμε μπροστά μας!


#7. Κάθε φορά που το παίζει ιστορία!


#8. Κάθε φορά που βλέπουμε σχόλια -σπόντα με την κολλητή της για εμάς!


#9. Κάθε φορά που ανεβάζει selfie της!


#10. Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία μαζί του!

Afieromeno, agape!

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή: