Τιβί

Η ξεφτίλα… κοστίζει | Δείτε πόσο πληρώνονται οι παίκτες του Power of Love κάθε εβδομάδα!

Θα ήθελα πολύ να πω πως η ελληνική τηλεόραση βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά ούτε καν. Ειδικά αυτήν τη σεζόν πήξαμε στα ριάλιτι επιβίωσης (Survival, Nomads, Survivor), στις εκπομπές μόδας (Shopping Star, My Style Rocks) και στα new entries που ακούνε στο όνομα ‘Power of Love’ και ‘Game of Love’. Ειδικά τα δύο τελευταία ανέβασαν […]

Θα ήθελα πολύ να πω πως η ελληνική τηλεόραση βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά ούτε καν. Ειδικά αυτήν τη σεζόν πήξαμε στα ριάλιτι επιβίωσης (Survival, Nomads, Survivor), στις εκπομπές μόδας (Shopping Star, My Style Rocks) και στα new entries που ακούνε στο όνομα ‘Power of Love’ και ‘Game of Love’.

Ειδικά τα δύο τελευταία ανέβασαν τους δείκτες του ‘trash’ εκατό επίπεδα πιο πάνω. Το πολύ κακό βέβαια είναι πως το ‘Power of Love’ έχει καταφέρει να έχει τηλεθέαση…

Ας μιλήσουμε όμως για τους παίκτες του εν λόγω παιχνιδιού. Προφανώς κανείς δεν δήλωσε συμμετοχή επειδή ήθελε να βρει τον έρωτα της ζωής του, να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά. Όλοι ήθελαν την δημοσιότητα και την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια καριέρα στη showbiz. Δεν σε τιμάει βέβαια και πολύ όταν ψάχνεις τέτοιες ευκαιρίες στη ζωή σου και όταν πρέπει να περάσεις από τη ξεφτίλα για να πετύχεις (αν το καταφέρεις κι αυτό).

Φυσικά, δεύτερος παράγοντας ήταν και τα χρήματα που προσφέρει η παραγωγή. Το εύκολο χρήμα, άλλωστε, πάντα είναι δέλεαρ.

Για την ακρίβεια, οι παίκτες παίρνουν κάθε εβδομάδα 300 μέχρι 500 ευρώ, δηλαδή από 1.200 μέχρι 2.000 ευρώ το μήνα. Αντίθετα, οι καινούριοι άντρες παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι παίρνουν 500 ευρώ, ενώ οι γυναίκες 700 ευρώ.

Όλοι αυτοί ωστόσο έχουν υπογράψει και τη σχετική ρήτρα του συμβολαίου που δεν ξέρει κανείς εκτός από τους ίδιους. Κάθε νέος παίκτης που μπαίνει στο ριάλιτι, πρέπει πρώτα να δεχτεί τους δεσμευτικούς όρους, ένας εκ των οποίων είναι και η αναγκαστική παραμονή τού στο σπίτι του έρωτα για τουλάχιστον δύο μήνες. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να υποστεί τις ‘οικονομικές κυρώσεις’.

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET