ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποντίκι εμφανίζεται σε αμφιθέατρο στην Καλαμάτα, λογικά χρωστάει κι αυτό μαθήματα!

Τουλάχιστον από ένα 5 σε όλους, για την ψυχική οδύνη!

Neopolis Team

12 Σεπτεμβρίου, 2019

ΤΕΙ γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Εκεί που νόμιζες ότι πανεπιστημιοποιήθηκες και ανέβηκες κατηγορία, σου σκάει ποντίκι στο αμφιθέατρο, για να συνειδητοποιήσεις μια και καλή την πραγματικότητα των ελληνικών ΑΕΙ.

Κι αυτός λοιπόν είναι ο ένας τρόπος για να δεις τα πράγματα. Διότι υπάρχει και δεύτερος.

Καθώς μπαίνεις στο αμφιθέατρο, έτοιμος να τα δώσεις όλα, αντιλαμβάνεσαι πως τη δύσκολη αυτή φοιτητική υποχρέωση δε θα τη βγάλεις μόνος σου, αλλά με παρέα, εξίσου στρεσαρισμένη και αποπροσανατολισμένη σαν κι εσένα. Ίσως και λίγο παραπάνω.

Τουλάχιστον, το θέαμα που αντίκρισαν φοιτητές του Παν/μιου Καλαμάτας την ώρα που πήγαν να δώσουν το μάθημα των Πληροφοριακών Συστημάτων, κάπως έτσι θα το περιέγραφαν.

Ένα χαμένο και έντρομο τρωκτικό να περιφέρεται ανάμεσα στα έδρανα ενός αμφιθεάτρου, μην ξέροντας πού βρίσκεται και γιατί (κάτι μας θυμίζει αυτό το αίσθημα) και αναζητώντας τρόπο διαφυγής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κατά τ’ άλλα μικρό πλασματάκι, προκάλεσε πανικό και γέλιο, με άλλους να τρέχουν να του ξεφύγουν ανεβαίνοντας μέχρι και στα έδρανα, και τον καθηγητή να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να το διώξει από την αίθουσα, γιατί είχε και μερικά γραπτά να κόψει.

Η κατάληξη της ιστορίας βρήκε τους φοιτητές να δίνουν το μάθημά τους σε κάποιο άλλο αμφιθέατρο, οπότε μαντεύουμε ότι η επιχείρηση «απομάκρυνση ποντικιού» δε στέφθηκε με επιτυχία, όχι τουλάχιστον έγκαιρα. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, έτσι τρομαγμένο όπως το βλέπουμε στο παρακάτω βιντεάκι ευχόμαστε να κατάφερε να βγει αλώβητο από όλη αυτήν την περιπέτεια.

Γενικότερα, βλέπουμε λίγο τον εαυτό μας σε αυτό, οπότε σε περίπτωση που μπόρεσε να ξεφύγει χωρίς σωματικά και ψυχικά τραύματα, τότε ίσως μπορούμε κι εμείς… 

Αν πάλι μας βρίσκετε υπερευαίσθητους, καθώς μιλάμε για ένα ποντικάκι, ο Ρατατούης φταίει. Ντοντ μπλέιμ ας!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: 8 στους 10 αποφοίτους βρίσκουν αμέσως δουλειά, οι περισσότεροι στο αντικείμενό τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET