ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 «πονηρές» παραλλαγές κλασικών παιχνιδιών για βραδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Διασκέδαση εις διπλούν.

Mademoisex

13 Ιουνίου, 2020

Αν κάτι έχουμε μάθει από τις σχέσεις παιδιά μου, είναι ότι θέλουν αρκετή αφοσίωση και προσπάθεια για να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον. Το ότι βρήκες τον/την κατάλληλο/η δε σημαίνει ότι από εκεί και πέρα μπορείς να αράζεις στον καναπέ σου και να δηλώνεις απλώς δεσμευμένος/η. Θέλει να παλεύεις καθημερινά για να μη βαρεθείς ούτε εσύ αλλά ούτε κι ο/η σύντροφός σου τη σχέση σας και να μη χτυπήσει από νωρίς την πόρτα η ρουτίνα. Μεγάλη bitch αυτή εν τω μεταξύ, να την προσέχετε. 

Στόχος λοιπόν είναι να παραμείνετε μαζί κι ευτυχισμένοι κι αυτό θα γίνει μόνο αν κρατήσετε τη φλόγα αναμμένη. Και ξέρετε πού ποντάρουμε για να το καταφέρουμε αυτό φαντάζομαι. Χαίρομαι για τη γρήγορη και αυθόρμητη απάντησή σας, νιώθω πως έχω κάνει καλή δουλειά με τα άρθρα μου. Ναι, η σωστή απάντηση είναι στο σεξ.

Αλήθεια, με τα παιχνίδια πώς τα πάτε; Βάζετε φαντασία και σκηνοθεσία ή πιο… vanilla sex πεθαίνεις; Όπως και να ‘χει, από σήμερα θα κάνετε πιο kinky τις ερωτικές σας περιπτύξεις και θα σας βοηθήσω εγώ σ’ αυτό.

Τα έβαλα κάτω και σας έχω μερικές επικές παραλλαγές πολύ γνωστών παιχνιδιών που όλοι μας έχουμε παίξει με τις παρέες μας, σε μία πιο… ερωτική εκδοχή. Το θέμα είναι να βγει κάτι καλό από το παιχνίδι. Ιδανικά, να βγουν τα ρούχα σας…

Αποκαλυπτικό Twister

Το Twister φαντάζομαι το γνωρίζεις. Αν δεν το έχεις στη διάθεσή σου, προτείνω να το αγοράσεις, γιατί… θα τα βγάλει τα λεφτά του. Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί καλή ισορροπία, ευελιξία και ευλυγισία. Και επειδή ποτέ δεν είναι κακό να αλλάζεις τους κανόνες πού και πού, άκου τι θα γίνει. Θα συμφωνήσετε ότι όποιος πέφτει και χάνει το γύρο, θα βγάζει κι από ένα ρούχο. Βέβαια, αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να χάσει κανείς , αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι θα πάρει άλλη τροπή, όταν διάφορα (γυμνά) σημεία του σώματός σας μπορεί να βρεθούν ακόμη και στο πρόσωπο του άλλου… Και πώς να κρατηθείς τότε;

Uno… αλλιώς

Από την στιγμή που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια όλων μας, παίρνω σαν δεδομένο ότι σας βρίσκεται διαθέσιμο και το μόνο που μένει είναι να αλλάξετε λίγο τον τρόπο παιχνιδιού και να το κάνετε (ακόμη) πιο ενδιαφέρον. Έχουμε και λέμε. Παίρνεις τις κάρτες και επιλέγεις ορισμένες, για παράδειγμα αυτές που γράφουν +4, «χάνεις τη σειρά σου», κλπ γράφοντας πάνω τους «βγάλε ένα ρούχο». Αφού το κάνεις, ξεκινάς το παιχνίδι με τον/την σύντροφό σου χωρίς να τον ενημερώσεις για τη μικρή σου παρέμβαση. Σε όποιον τυχαίνει λοιπόν κάποια από αυτές τις κάρτες, θα πρέπει να βγάζει κι από ένα ρούχο. Αυτός που θα χάσει τελικά, θα είναι κι αυτός που θα έχει βγάλει όλα του τα ρούχα. Ναι, χάσιμο το λέμε τώρα…

Προκλητικό θάρρος ή αλήθεια

Αυτό κι αν είναι παιχνίδι που προσφέρεται άνετα για πονηρές παραλλαγές. Η δική σας λοιπόν θα είναι η εξής: Ο βασικός κανόνας είναι να μην προκαλέσει κανένας από τους δύο τον άλλο να βγάλει τα ρούχα του. Ακόμη, μετά από κάθε ερώτηση αλήθειας, θα πρέπει να μαντέψεις αν το αγόρι/κορίτσι σου είπε όντως την αλήθεια ή όχι. Αν μαντέψεις σωστά, βγάζει εκείνος/η ένα ρούχο. Αν μαντέψεις λάθος, βγάζεις εσύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δημιουργηθεί ένταση και πάθος και ξέρουμε όλοι πού θα σας οδηγήσει αυτός ο συνδυασμός.

Πόκερ να καίει

Αν είστε χαρτόμουτρα θα ξέρετε τι πάει να πει πόκερ . Φυσικά και δε θα το παίξετε κανονικά το παιχνίδι, αλλά σε πολύ καλύτερη και καυτή έκδοση. Βάλτε από πριν ως κανόνα να μη φοράτε πάνω σας περιττά πράγματα, όπως βραχιόλια, δαχτυλίδια, παπούτσια, ρολόγια κλπ, ώστε να μη χρονοτριβούμε και να μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Αυτό που πρέπει να συμφωνήσετε προτού ξεκινήσει το παιχνίδι είναι τη σειρά με την οποία θα αφαιρείτε τα ρούχα σας. Από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω; Ο χαμένος φυσικά είναι αυτός που στο τέλος του παιχνιδιού φοράει τα λιγότερα ή κανένα ρούχο/α.

Άτακτη Ναυμαχία

Τελευταίο και καλύτερο παιχνίδι η Ναυμαχία, ένα απίστευτα διασκεδαστικό επιτραπέζιο. Αυτή τη φορά ο χαμένος θα έχει ένα πολύ καλό λόγο για να βουλιάξουν τα πλοία του, κάτι που δε θα ήθελε να του συμβεί στην πραγματικότητα. Κάθε φορά που ένα πλοίο θα βυθίζεται από μία λάθος κίνηση, θα αφαιρείται και ένα ρούχο. Προτείνω να εντάξετε και τα προστυχόλογα στο παιχνίδι για να φουντώσουν τα αίματα λίγο παραπάνω.

Άντε βρε και καλή διασκέδαση!


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET