ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο στα εσπερινά σχολεία – Δεν θα γίνουν αύριο μαθήματα στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας

Ενόψει των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, του αντιδικτατορικού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης, το Υπουργείο γνωστοποιεί τα ακόλουθα: Οι σχολικές εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγµατοποιηθούν την Τρίτη 17 Νοεµβρίου 2015. Την ηµέρα αυτή δεν θα γίνουν µαθήµατα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθµιας και της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης. Μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων και εκπρόσωποι των […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2015

Ενόψει των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, του αντιδικτατορικού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης, το Υπουργείο γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

  1. Οι σχολικές εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγµατοποιηθούν την Τρίτη 17 Νοεµβρίου 2015. Την ηµέρα αυτή δεν θα γίνουν µαθήµατα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθµιας και της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης.
  2. Μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων και εκπρόσωποι των µαθητικών συµβουλίων καλούνται να διοργανώσουν στα σχολεία εκδηλώσεις, οµιλίες, που θα ανταποκρίνονται στη σπουδαιότητα και τη σηµασία των γεγονότων, στο πλαίσιο των οποίων παρακαλούνται όπως λάβουν υπόψη και αξιοποιήσουν τις µαρτυρίες Αγωνιστών της περιόδου του Πολυτεχνείου.
  3. Τα σχολεία της Πρωτοβάθµιας και της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης που στις 17 Νοεµβρίου είναι απογευµατινά, καθώς και τα ολοήµερα σχολεία Π.Ε., θα πραγµατοποιήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις στη διάρκεια του πρωινού κύκλου, έπειτα από συνεννόηση των Διευθυντών των αντίστοιχων συστεγαζόµενων σχολείων.
  4. Τα εσπερινά σχολεία, Γυµνάσια, Γενικά Λύκεια και Επαγγελµατικά Λύκεια θα πραγµατοποιήσουν τις εορταστικές τους εκδηλώσεις τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες τη Δευτέρα 16 Νοεµβρίου 2015. Ειδικότερα, όσον αφορά στις σχολικές µονάδες της Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης, ισχύουν όσα περιγράφονται στο αρ. 4, παρ.1γ των Π.Δ.200/1998 & 201/1998 (Α΄161), αντίστοιχα. Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθµιας και Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης της χώρας να ενηµερώσουν τα σχολεία της αρµοδιότητάς τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ορατό το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα, για όσους το έχασαν την προηγούμενη φορά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΠΙΣΝ γεμίζει από αύριο (1/12) φωτάκια και μπαίνει σε xmas mood με πολλές εκδηλώσεις!

TECH NEWS

Wonderbox: Ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό project εμπνευσμένο από τη Samsung Neo QLED 8K!

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET