ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δείτε ποια Τμήματα ΑΕΙ έχουν την υψηλότερη επαγγελματική αποκατάσταση.

Καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και οι νέοι κάνουν υπερπροσπάθεια να βρουν μία εργασία που παρά τα μειωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, θα τους προσφέρει έστω τα προς το ζην, η επιλογή του σωστού Τμήματος είναι αρκετά δύσκολη. Αν ετοιμάζεσαι λοιπόν και εσύ να εισέλθεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή αν ακόμα και αν σπουδάζεις ήδη σε κάποιο […]

Default avatar

Guest Author

18 Απριλίου, 2017

Καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και οι νέοι κάνουν υπερπροσπάθεια να βρουν μία εργασία που παρά τα μειωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, θα τους προσφέρει έστω τα προς το ζην, η επιλογή του σωστού Τμήματος είναι αρκετά δύσκολη.

Αν ετοιμάζεσαι λοιπόν και εσύ να εισέλθεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή αν ακόμα και αν σπουδάζεις ήδη σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ρίξε μια ματιά στα 5 Τμήματα των ΑΕΙ που μπορούν να σου ανοίξουν πολύ εύκολα τις πόρτες του επαγγελματικού σου μέλλοντος!

Αυτά τα τμήματα παρουσιάζει το Έθνος. Τα τμήματα ανήκουν στο 5ο επιστημονικό πεδίο Οικονομίας & Πληροφορικής και είναι τα:

  1. Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών): Το συγκεκριμένο Τμήμα παρουσιάζει ένα ρηξικέλευτο πρόγραμμα σπουδών ενώ προσφέρει στους σπουδαστές του συνεργασίες με άλλα ακαδημαϊκά τμήματα του όλα μαζί διαμορφώνουν μία πιο σφαιρική γνώση σε κάθε φοιτητή.
  2. Τουριστικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Πειραιά): Όπως όλοι γνωρίζουν ο τουρισμός είναι η «βαριά» βιομηχανία της Ελλάδας αλλά και πηγή εσόδων και μεγάλο μερίδιο του ελληνικού πληθυσμού. Το Τμήμα αυτό λοιπόν μπορεί να σου δώσει και εσένα μία ευκαιρία να εισέλθεις σε αυτόν το χώρο με τα καλύτερα ακαδημαϊκά εφόδια.
  3. Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού (ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας-ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας): Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν τόσο ως στελέχη (logistian) όσο και ευρύτερα ως στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων.
  4. Ναυτιλιακών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Πειραιά) – Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών (Πανεπιστήμιο Αιγαίου): Προετοιμάζονται στελέχη και επιστήμονες ικανούς να επανδρώσουν πλήθος θέσεων στα οικονομικοδιοικητικά πεδία της Ναυτιλίας
  5. Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου):  Ένας στοχευμένος συνδυασμός γνωστικού υποβάθρου μηχανικού και οικονομικοδιοικητικού στελέχους είναι το βασικό χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα του συγκεκριμένου τμήματος.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET