ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πήραν πτυχίο, μέθυσαν και (ξανα)ξεφτιλίστηκαν στους δρόμους!

Κλασικά και εικονογραφημένα τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν για ακόμη μια χρονιά από τους αποφοίτους του Κέιμπριτζ, οι οποίοι πήραν το πολυπόθητο πτυχίο και τα έκαναν όλα άνω κάτω. Μετά τον περίφημο χορό αποφοίτητης May Ball, εκεί όπου στην αρχή κρατάνε προσχήματα, οι απόφοιτοι μετά κυριολεκτικά τα έσπασαν. Ήπιαν δίχως αύριο μέχρι να γίνουν ‘σώβρακα’, κυλίστηκαν […]

Neopolis Team

20 Ιουνίου, 2018

Κλασικά και εικονογραφημένα τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν για ακόμη μια χρονιά από τους αποφοίτους του Κέιμπριτζ, οι οποίοι πήραν το πολυπόθητο πτυχίο και τα έκαναν όλα άνω κάτω.

Μετά τον περίφημο χορό αποφοίτητης May Ball, εκεί όπου στην αρχή κρατάνε προσχήματα, οι απόφοιτοι μετά κυριολεκτικά τα έσπασαν. Ήπιαν δίχως αύριο μέχρι να γίνουν ‘σώβρακα’, κυλίστηκαν στους δρόμους, ξεγυμνώθηκαν και έκαναν βουτιές στο ποτάμι με μία σαμπάνια στο χέρι. Το μπουκάλι είχε γίνει προέκταση του χεριού τους.

Και γράφουμε ότι στο May Ball κρατάνε προσχήματα, διότι πρόκειται για μια κοινωνική εκδήλωση υψηλού επιπέδου. Οι συμμετέχοντες δηλαδή έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο γεύμα που αποτελείται από πέντε πιάτα και χορεύουν διακριτικά και χωρίς ξεφτιλίκια. Μετά από αυτά, έρχεται το πιώμα.

Να σημειωθεί πως το May Ball έχει καθιερωθεί από το 1910, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες, όταν δηλαδή πέθανε ο βασιλιάς Εδουάρδος και μεταξύ 1939 και 1945 που κράτησε ο Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ένα μικρό δείγμα. Ούτε εμείς δεν κάνουμε έτσι.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET