Ποια μονόπετρα; Το νέο trend είναι τα… piercings στα δάχτυλα!


Στη σημερινή εποχή οι τάσεις έχουν την τιμητική τους. Υπάρχουν πρωτότυπες και ευφάνταστες, υπάρχουν όμως και παράξενες, όπως ακριβώς αυτή που ακολουθεί παρακάτω.

Το δαχτυλίδι του γάμου φαίνεται ότι τελευταία δεν αρέσει και τόσο. Πολλοί έχουν βρει ένα τρόπο να το αντικαταστήσουν κάνοντας στο δάχτυλο που φοριέται η βέρα, ένα tattoo που να δηλώνει ότι υπάρχει δέσμευση με κάποιο πρόσωπο. Η νέα τάση όμως που επικρατεί αρκετά, είναι και τα τρυπήματα.

Ο κόσμος δηλαδή πάει και κάνει piercing στο δάχτυλο και τη θέση της βέρας παίρνει ένα διαμάντι. Πόσο ασφαλής είναι αυτός ο τρόπος, όμως;

Ο επαγγελματίας τρυπήματος σώματος Μπίλι ΝτέΜπερυ από το Κίσιμε της Φλόριντα, εξηγεί: «Οι μικρές δερματικές βάσεις είναι ασφαλείς και το σώμα τις κρατά για χρόνια αν βρίσκονται σε σωστά μέρη και αν χρησιμοποιείται τιτάνιο στη εμφύτευση. Αυτό είναι διαφορετικό από άλλα τρυπήματα, αφού θεωρείται «επιφανειακό». Πραγματικά αφήνει ένα άτομο να ξεφύγει από τα παραδοσιακά τρυπήματα όπως στο αφτί ή στη μύτη. Με τη βάση να είναι στερεωμένη στη θέση της κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, οι κορυφές είναι εναλλάξιμες με μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και σχεδίων

Επιπλέον, δεν είναι τόσο οδυνηρό όσο φαίνεται και μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά. Ο ΝτέΜπερυ αναφέρει: «Το αν θα πονέσει εξαρτάται από τον καθένα. Μερικοί το χειρίζονται καλύτερα από άλλους. Αλλά νομίζω πως αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει γρήγορα ώστε να μην φτάσει σε σημείο που κάποιος δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί

Οι γιατροί πάντως εξακολουθούν να συμβουλεύουν τους ενδιαφερόμενους πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί με αυτή τη τάση.

Ο Τζόσουα Ζέινερ, ο διευθυντής της κοσμητικής και κλινικής έρευνας δερματολογίας στο νοσοκομείο του Μάουντ Σίνεϊ της Νέας Υόρκης, δήλωσε: «Η ανησυχία μου για τη δερματική διάτρηση στο δάχτυλο, είναι το μέρος της. Υπάρχει συνεχής κίνηση στα δάχτυλα, που θα μπορούσε να την μετατοπίσει. Σκεφτείτε πόσες φορές χτυπάμε τα χέρια μας στο τραπέζι ή στις πόρτες.»

Ωστόσο να πούμε πως στο εξωτερικό δεν γίνεται μόνο από εκείνους που είναι παντρεμένοι, αλλά και από νέους που απλά ακολουθούν την τάση ως κάτι διαφορετικό.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET