ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μερικά παιχνιδιάρικα μηνύματα να στείλεις στη σχέση σου για «καληνύχτα»!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κοιμηθεί στην σκέψη σου και μ' ένα μεγάλο χαμόγελο στα χέιλη. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο απ' αυτό;

Mademoisex

22 Οκτωβρίου, 2019

[cover]

Εσείς στέλνετε στη σχέση σας μηνυματάκια για «καληνύχτα» ή είστε τίποτα αναίσθητοι; Μια γλυκιά καληνύχτα μπορεί να κάνει τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι σου να χαμογελάσει λίγο πριν κοιμηθεί και να πει «ναι ρε φίλε, είμαι τόσο τυχερός/ή». Τα βράδια που περνάτε μακριά και δεν κοιμάστε μαζί, ένα μήνυμα για καληνύχτα είναι ο καλύτερος τρόπος για να του/της δείξεις ότι τον/την σκέφτεσαι προτού κοιμηθείς κι εκείνος/η το ίδιο με τη σειρά του/της.

Τα ζευγάρια από απόσταση ξέρουν πολύ καλά τι πάει να πει επικοινωνία αποκλειστικά κατά αυτόν τον τρόπο. Ρωτήστε κι εμένα να σας πω… Φυσικά όμως, μια όμορφη κουβέντα για να κλείσει κατάλληλα η μέρα, δεν είναι μόνο για τα ζευγάρια που τα χωρίζει μία πόλη ή ακόμη χειρότερα μία χώρα, αλλά για όλους εκείνους που θέλουν να διατηρούν μία στοιχειώδη επικοινωνία, ακόμα κι αν βρίσκονται καθημερινά και να ενισχύουν τη σχέση τους. Στην τελική, ένα παραπάνω μήνυμα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Αυτές είναι λοιπόν μερικές ιδέες για να στείλεις παιχνιδιάρικα μηνύματα στη σχέση σου για «καληνύχτα»:

Πες του/της πόσο σου λείπει απόψε το βράδυ

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να είσαι κουλουριασμένος/η κάτω από τα σκεπάσματα, αυτό είναι να είσαι κουλουριασμένος/η με το άλλο σου μισό. Από την στιγμή λοιπόν που νιώθεις την απουσία του/της, το πιο πιθανό είναι να νιώθει κι εκείνος/η το ίδιο. Στείλ’ του/της ένα γλυκό μήνυμα και πού ξέρεις, μπορεί να συναντηθείτε στα όνειρά σας.

Μου λείπεις τόσο που δε θα με πείραζε ακόμα και να ροχαλίζεις, όσο κοιμάσαι δίπλα μου. Ναι, τόσο μου λείπεις. Καληνύχτα!


Πόσο θα ήθελα να ήσουν τώρα εδώ να κοιμόμασταν αγκαλιά. Καληνύχτα αγάπη μου!


Βιάζομαι να κοιμηθώ και να περάσουν γρήγορα οι ώρες, μέχρι να σε ξαναδώ αύριο από κοντά. Καληνύχτα!


Δε θα μου λείψεις πολύ, γιατί θα φροντίσω να σε βλέπω όλη νύχτα στα όνειρά μου. Καληνύχτα μωρό μου!


Δε μπορώ να σου περιγράψω με λόγια πόσο μου λείπεις αυτήν την στιγμή. Οπότε πάρε μία φωτογραφία μου για να καταλάβεις πόσο. *στέλνεις φωτογραφία*

Πες του/της πόσα πολλά σημαίνει για σένα

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει η μέρα σου από το να σου λέει ο άλλος πόσο σημαντικός/ή είσαι στη ζωή του; Δε νομίζω. Οπότε μην τα τσιγκουνεύεστε τέτοια μηνύματα και κάντε μια καρδιά να φτερουγίσει.

Μωρό μου, ετοιμάζομαι να ξαπλώσω. Ήθελα απλά να σου πω πόσα πολλά σημαίνεις για μένα και πόσο σε αγαπάω. Καληνύχτα!


Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς να σου πω ότι σε αγαπάω για άλλη μια φορά. Σε α-γ-α-π-ά-ω!


Συγγνώμη που δε μιλήσαμε πολύ σήμερα, ήμουν φουλ απασχολημένος/η. Όπως κι αν έχει, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ χωρίς να σου πω ότι μου λείπεις πολύ και πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ. Καληνύχτα αγάπη!


Είσαι η τελευταία σκέψη που κάνω πριν κοιμηθώ και η πρώτη όταν ξυπνάω το πρωί. Καληνύχτα baby!


Σε λίγο θα ξαπλώσω και πρόκειται να ονειρευτώ το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο. Ναι, εσύ είσαι αυτός/ή!

Πες του/της πόσο πολύ τον/τη θες

Είναι βραδύ και το μοναδικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι το αγόρι/κορίτσι σου και πόσο πολύ τον/τη θες. Η απόσταση μπορεί να σε εμποδίζει να το δείξεις εμπράκτως, αλλά και τα λόγια μια χαρά κάνουν σ’ αυτήν την περίπτωση.

Είμαι στο κρεβάτι και μου έχουν μπει πονηρές ιδέες. Σκέφτομαι τι θα κάναμε αν ήσουν εδώ. Και όχι, δε θα κάναμε μόνο αγκαλίτσες, if you know what i mean.


Μωρό μου θα κοιμηθώ σε λίγο. Εσύ κάνε μου τη χάρη και φαντασιώσου όλα εκείνα που θα κάνουμε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε μαζί στο κρεβάτι.


Ελπίζω να έχεις όνειρα γλυκά απόψε. Εγώ πάντως σίγουρα, μιας και θα ονειρεύομαι εσένα.


Νυστάζω τόσο πολύ, αλλά αν ήσουν εδώ θα είχα όρεξη για άλλα πράγματα. Πού είσαι ρε μωρό μου;!


Όνειρα γλυκά, μωρό μου! *στείλε φωτογραφία σου, όπου σκεπάζεσαι μόνο με το σεντόνι και φαίνεται γυμνό κάποιο σημείο του κορμιού σου, έτσι για το σεξουαλικό του πράγματος*

Δε χρειάζεται να γράψεις πολλά, φτάνει να είσαι ειλικρινής και να δώσεις στον άνθρωπό σου να καταλάβει ότι τον σκέφτεσαι και τον νοιάζεσαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κοιμηθεί στην σκέψη σου και μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο στα χέιλη. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο απ’ αυτό;

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET