fbpx

Peaky Blinders: Kυριολεκτικά με αίτηση μπορούμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν!


Ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν των Peaky Blinders δεν ξέρουμε (και σαν να αργούν να μας ενημερώσουν εκεί στο BBC), ωστόσο πρέπει να τους το δώσουμε ότι ο διαγωνισμός που έχουν στήσει είναι αρκετά τίμιος. Διότι ένας τυχερός, θα καταφέρει να βρεθεί στο Μπέρμιγχαμ για να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου νέου κύκλου, στις 18 Ιουλίου, προτού αυτό παίξει στην τηλεόραση ή οπουδήποτε αλλού.

Το καλύτερο ωστόσο, είναι το γεγονός ότι όσο θα βλέπει τους Shelbys να κάνουν τα deals τους στην οθόνη, ταυτόχρονα θα τους έχεις δίπλα σου.

Οι ηθοποιοί θα παρευρεθούν στην πρεμιέρα, οπότε εάν δεν καίγεσαι και τόσο να πας μέχρι Αγγλία μεριά για να δεις απλώς ένα επεισόδιο λίγο νωρίτερα από τους άλλους, τότε σίγουρα καίγεσαι να δεις τον Cillian Murphy από κοντά!

Ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, μίλησε για το συγκεκριμένο event και για την επιλογή του μέρους όπου θα λάβει χώρα, λέγοντας:

Το Μπερμιγχαμ είναι το επίκεντρο του σόου και σημαίνει πολλά για μένα να επιστρέφω εδώ κάθε χρόνο και να ξεκινάω τη σειρά με ένα δυνατό κρότο. 

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε επίσης ότι ανυπομονεί να δει την αντίδραση του κόσμου πάνω στο εν λόγω επεισόδιο.

Σε περίπτωση λοιπόν που ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις την αρχή της 5ης σεζόν παρέα με τους Peaky Blinders, τότε μπορείς να μπεις εδώ και να δηλώσεις συμμετοχή. 

Ωστόσο, κι αφού αναγνωρίσαμε την πράξη αυτή καλής θέλησης από μεριάς BBC, η οποία δυστυχώς θα ικανοποιήσει έναν μόνο φαν της σειράς, θα έρθουμε και σε κάτι που δε μας έκατσε και πολύ καλά ομολογουμένως.

Διότι σαν να παίζουν με τον πόνο μας εκεί στο BBC, ρίχνοντάς μας ψιχουλάκια για να τσιμπήσουμε, και σαν ντέσπερεϊτ που είμαστε για τον 5ο κύκλο, δεν μπορούσαμε παρά να μην τον κάνουμε.

Μιλάμε φυσικά για το -αποκαλούμενο από το μεγάλο κανάλι- τρέιλερ, που έβγαλε πριν λίγες ημέρες, το οποίο στην ουσία μας δείχνει σκηνές από όλους τους προηγούμενους κύκλους και κάπου εκεί ανάμεσα υποτίθεται ότι πρέπει να διακρίνουμε και κάποιες νέες σκηνές από τα επερχόμενα επεισόδια, που θα βγουν… κανείς δεν ξέρει πότε.

Η γεύση που παίρνουμε από τον Tommy Shelby στο νέο κύκλο των Peaky Blinders, είναι καθώς τον βλέπουμε στο τέλος του βίντεο να στέκεται στη Βουλή, έτοιμος να βγάλει κάποιο λόγο πιθανόν. Στη συνέχεια βέβαια, ρίχνουμε άλλη μία ματιά στον Tommy, για 2 δευτερόλεπτα το πολύ, κατά την οποία διακρίνουμε ένα μαυρισμένο μάτι να ξεπροβάλλει κάτω από την τραγιάσκα του.

Ιδού και οι αποδείξεις:

Πάντως, όσον αφορά την πρεμιέρα του νέου κύκλου για το ευρύ κοινό, μερικοί φανς θεωριών συνωμοσίας, παρατήρησαν στο βίντεο ότι οι δείκτες του Big Ben έδειχναν 11 και 1, με το μυαλό τους να πηγαίνει στην 1η Νοεμβρίου.

Πρώτον, λίγο παρατραβηγμένο, και δεύτερον, δε μας συμφέρει καθόλου, γιατί πάμε πια αρκετά αργότερα από το αόριστο «τέλη καλοκαιριού, αρχές φθινόπωρο» που ξέραμε μέχρι στιγμής.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET