ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων με τους Onirama για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα.

Με μια φαντασμαγορική συναυλία των Onirama αλλά και πλήθος άλλων εκδηλώσεων ο μεγαλύτερος Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του στη Λάρισα! Το αγαπημένο συγκρότημα ξεσήκωσε τα περισσότερο από 2000 άτομα που βρέθηκαν στο campus, με αγαπημένα τραγούδια και έκανε μικρούς και μεγάλους να τραγουδούν και να χορεύουν […]

Default avatar

Guest Author

27 Ιουνίου, 2017

Με μια φαντασμαγορική συναυλία των Onirama αλλά και πλήθος άλλων εκδηλώσεων ο μεγαλύτερος Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του στη Λάρισα!

Το αγαπημένο συγκρότημα ξεσήκωσε τα περισσότερο από 2000 άτομα που βρέθηκαν στο campus, με αγαπημένα τραγούδια και έκανε μικρούς και μεγάλους να τραγουδούν και να χορεύουν ξέφρενα στους ρυθμούς του. Καπνός, πυροτεχνήματα και καλοκαιρινές μπάλες έδωσαν το δικό τους καλοκαιρινό τόνο  στο ξέφρενο σκηνικό που είχε διαμορφωθεί σε μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Θεσσαλίας.

Νωρίτερα το κοινό παρακολούθησε επίδειξη μόδας με τις σπουδάστριες του τμήματος Μόδας σε ρόλο μοντέλων, να φορούν δημιουργίες της εταιρίας “Sissy Christidou” και dj set από τους σπουδαστές Μουσικής Τεχνολογίας, Τσινιαράκη Ι. και Γκλόνα Γ. ενώ δεν έλλειψαν και τα Beauty Events από τους σπουδαστές Κομμωτικής και Επ. Μακιγιάζ.

Το event παρουσίασε ο επικεφαλής του τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ, κ. Σωτήρης Πολύζος, πλαισιωμένος από σπουδαστές του τομέα.

Σ’ ένα υπερσύγχρονο campus 2.000 τμ στη Λάρισα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρίσκεται πλέον κοντά στην σπουδάζουσα νεολαία του Θεσσαλικού Κάμπου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, στο κέντρο της!

Ο σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βαγγέλης Ροδόπουλος ευχαρίστησε το προσωπικό και τους καθηγητές των Τμημάτων, όπως επίσης και τους σπουδαστές και τις οικογένειές τους για τη στήριξη στον Όμιλο, ενώ τόνισε ότι η πολύ επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας γεμίζει τους ανθρώπους του ΙΕΚ με ακόμη περισσότερες προσδοκίες και ευθύνη για τη νέα χρονιά.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET