ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Αν δεν έχεις ξέρεις που να βγεις Παρασκευή και Σάββατο, τότε σου έχουμε τρεις προτάσεις!

Αν σε πετυχαίνουμε στη φάση που ακόμα δεν έχεις σκεφτεί που θα περάσεις το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου, τότε έχουμε να σου προτείνουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Μία βόλτα στο Steam που βρίσκεται στο Γκάζι θα βάλει φωτιά στην διασκέδαση σου. Έτσι λοιπόν αύριο Παρασκευή, ο Franziskus Sell και ο Jacob Hildenbrand, γνωστοί ως Format:B, […]

Neopolis Team

1 Φεβρουαρίου, 2018

Αν σε πετυχαίνουμε στη φάση που ακόμα δεν έχεις σκεφτεί που θα περάσεις το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου, τότε έχουμε να σου προτείνουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Μία βόλτα στο Steam που βρίσκεται στο Γκάζι θα βάλει φωτιά στην διασκέδαση σου.

Έτσι λοιπόν αύριο Παρασκευή, ο Franziskus Sell και ο Jacob Hildenbrand, γνωστοί ως Format:B, θα βρίσκονται στο Steam Club σε μια καυτή MotorFunk βραδιά.  

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Berlin School of Audio Engineering (SAE), όπου γρήγορα το κοινό πάθος τους οδήγησε να αναδειχθούν στην τοπική club σκηνή και να παρουσίασουν το project Format:B. Έχοντας έδρα το Βερολίνο κερδίζουν διεθνή αναγνώριση με συνεχείς πετυχημένες παραγωγές και αμέτρητες εμφανίσεις σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Το Σάββατο ωστόσο είναι ακόμα πιο δυνατό. Κι αυτό γιατί έχει και stand up comedy και χορό μέχρι το πρωί. Απ’όλα έχει ο μπαξές, δηλαδή.

Το σωστό το pre-drinking και το pre-partying πριν αρχίσουνε δηλαδή να βαράνε τα γνωστά ντάπα-ντούπα στο Steam, θα ξεκινήσει με 4 κωμικούς.

Χρύσα Κατσαρίνη – Blink Mike – Αλέξανδρος Τιτκώβ – Δημήτρης Χριστοφορίδης

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Steam, στις 21:00 αυστηρά, η Χρύσα Κατσαρίνη θα ανέβει στη σκηνή. Μετά θα έχετε ζεσταθεί η φάση αρκετά για τον πρώτο κωμικό, που λογικά θα είναι ο Blink Mike.Μετά σκάει ο Αλέξανδρος Τιτκώβ για να φωνάζει διάφορα, γιατί σπίτι του η μάνα του βαρέθηκε να τον ακούει. Ακολουθεί ακόμα λίγο Χρύσα Κατσαρίνη στο 2ο μέρος, απλά μόνο και μόνο για να πείτε «καλά εντάξει πολύ καλή είναι τελικά, απλά θυμόμουν τα δικά μου στην αρχή και δε μπορούσα να γελάσω ελεύθερα άστα να πάνε ρε μου έχει φάει τη ζωή αυτός ο βλάκας πωω τί τον θυμήθηκα πάλι άντρες βλάκες». Κι εδώ θα βγει ο Δημήτρης Χριστοφορίδης. Ο Τζίμης ο Τίγρης. Ο προβοκάτσιας. Ο μέσ’ από ‘δώ. Αρμέξτε όσο μπορείτε από το momentum της παράστασης, γιατί μετά θα κατέβει και θα χειροκροτάτε για περισσότερο…
Αλλά πιο πιθανό είναι να λέτε «εντάξει 22:30 πήγε, ώρα να χορέψουμε τίποτα».

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Και πάμε στο ντάπα ντούπα. Το Σάββατο το Steam σβήνει κεράκια για τα τρία χρόνια λειτουργίας και ετοιμάζει ένα πραγματικά εκρηκτικό πάρτυ. Υπόσχεται ένα μαραθώνιο party που θα νοιώθετε την ένταση σε κάθε εκατοστό του κορμιού σoυ! 

Θα “ευχηθούν” από τα decks οι: 

D vibe
Fo
Hudd
Kronos
Manolaco
Mikee
Olga
Soulfellaz
St.m
Tech1ne

 

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET