ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

11 παράλογα πράγματα που λένε οι …μπαμπάδες και μας βγάζουν κάθε φορά έξω από τα ρούχα μας!

Αγαπάς τον μπαμπά σου και δεν θα τον άλλαζες για τίποτα στον κόσμο, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι μερικές φορές δεν μπορείς να τον υποφέρεις. Όπως και να το κάνουμε, δεδομένου ότι μας περνούν κάποια χρόνια παραπάνω, είναι λιγότερο εξοικειωμένοι σε κάποια πράγματα από ότι εμείς. Από τη μόδα και τα ηλεκτρονικά έως […]

Θεώνη Σταματοπούλου

2 Νοεμβρίου, 2016

Αγαπάς τον μπαμπά σου και δεν θα τον άλλαζες για τίποτα στον κόσμο, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι μερικές φορές δεν μπορείς να τον υποφέρεις. Όπως και να το κάνουμε, δεδομένου ότι μας περνούν κάποια χρόνια παραπάνω, είναι λιγότερο εξοικειωμένοι σε κάποια πράγματα από ότι εμείς. Από τη μόδα και τα ηλεκτρονικά έως τα μέρη που βγαίνουμε και με ποιους βγαίνουμε, εκφέρουν πάντα άποψη κι ας μην έχουν ιδέα για τι μιλάμε.

Αυτά είναι λοιπόν τα πράγματα που λένε οι μπαμπάδες και μας βγάζουν έξω από τα ρούχα μας:

1. «Ρώτα τη μάνα σου.»

Και αν δεν του αρέσει η απάντησή της θα σου πει, «Γιατί παιδάκι μου τη ρώτησες; Βλακείες σου λέει.» Και κάπου εδώ μπαίνουμε στη ζώνη του λυκόφωτος. Όταν ειδικά τα κορίτσια κάνουν ερωτήσεις του τύπου «Μπαμπά, να ανοίξω κι άλλο τα μαλλιά μου; Μήπως να κάνω ανταύγειες;», εκεί είναι που σίγουρα θα σε στείλει στην μάνα σου γιατί δεν έχει καμία ιδέα για τι πράγμα τον ρωτάς.

krysten-ritter-eyeroll-seriouly

2. «Μην το πεις στη μάνα σου.»

Όταν αποφασίζει να πάρει κάτι πάνω του και να το αναλάβει εξ ολοκλήρου, το κάνει με πλήρη μυστικότητα. Και σε παρακαλάει να μην το πεις στη μάνα σου γιατί θα την ακούσει άσχημα. Όπως για παράδειγμα, όταν βαριόταν να πάει στο μανάβικο να πάρει λαχανικά και έφαγες για μεσημεριανό συμπυκνωμένη κονσέρβα σούπας. Πόσο ανυπομονείς να το μαρτυρήσεις στη μαμά σου!

jennifer-aniston

3. «Όταν φτάσεις στην (τάδε) ηλικία, τα ξαναλέμε.»

Συνήθως θα σου πει αυτή τη φράση όταν του την πεις για κάτι το οποίο εκείνος θεωρεί ότι κάνει άρτια λόγω της ηλικίας του, την οποία εσύ δεν έχεις φτάσει ακόμη και δεν ξέρεις. Μετάφρασέ την κάπως έτσι: «Εσύ πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες ΜΟΥ, όχι εγώ.»

whatever

4. «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις έτσι έξω ντυμένη.»

Εκτός κι αν έχει δίκιο και τα έχεις βγάλει όλα έξω βέβαια. Σε άλλη περίπτωση, αν είσαι φυσιολογικά ντυμένη και σου κάνει παρατήρηση, ο άνθρωπος είναι τρελός.

pththt

5. «Δεν είμαι ο προσωπικός σου σοφέρ.»

Ναι το αναγνωρίζεις ότι ο μπαμπάς σου είναι μονίμως μέσα στο αυτοκίνητο να κάνει τα θελήματά σου, αλλά αυτό μέχρι να είσαι σε θέση να οδηγείς μόνος/η σου. Αν φέρνει αντίρρηση, πες του «Μήπως προτιμάς να με πηγαινοφέρνει το αγόρι μου όπου θέλω;» Α οκ, το ίδιο φαντάστηκα κι εγώ, μπαμπάκα μου.

rihanna

6. «Οι άντρες μόνο ένα πράγμα θέλουν από σένα.»

Σεξ. Σου προσφέρει ένα κομμάτι σοκολάτας; Σεξ. Έρχεται σπίτι σου να κάνετε μία εργασία; Σεξ. Αναπνέει; Σεξ. Μπαμπά πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι.

have-mersy

7. «Δεν κοιμάμαι. Απλά ξεκουράζω τα μάτια μου.»

Είστε μαζί στο καθιστικό. Του μιλάς σοβαρά και ζητάς την ειλικρινή γνώμη του πάνω σε κάτι κι εκείνος απλά σου γνέφει. «Κοιμάσαι;» τον ρωτάς. «Όχι παιδάκι μου, απλά ξεκουράζω τα μάτια μου» επιμένει. Εσύ όμως ξέρεις ότι βρίσκεται ήδη στο δεύτερο όνειρο. Αυτή ήταν κι η τελευταία φορά που ζήτησες τη συμβουλή του.

6357895911622487531320012135_anigif_enhanced-buzz-26995-1389213202-4

8. «Καλά δεν μπορούσες απλά να με πάρεις τηλέφωνο;»

Δεν είναι δικός σου το λάθος αν δεν ελέγχει τα μηνύματα που του στέλνεις. Τα τηλεφωνήματα είναι περιττά πλέον, αν είναι απλά για να του πεις ότι είσαι καλά και σε λίγο φτάνεις στο σπίτι. Γι’ αυτό αρκεί ένα μήνυμα.

ok

9. «Τους λογαριασμούς σου τους πλήρωσες;»

Αν σου κάνει απλά μία ρητορική ερώτηση, τότε είναι εκνευρισμένος. Αυτή η ερώτηση πάει πακέτο με την ερώτηση «Νομίζεις ότι έχω καμία τράπεζα;»

hehe

10. «Δεν είσαι και φτιαγμένη από ζάχαρη δα.»

Σου το λέει κάθε φορά που αρνείσαι να βγεις έξω γιατί βρέχει. Ενώ εσύ του εξηγείς ότι δεν θες να βραχείς και τα μαλλιά σου να φριζάρουν, εκείνος σου απαντά ότι μάλλον δεν είσαι δικό του παιδί γιατί εκείνος δεν σε μεγάλωσε για να λες τέτοιες βλακείες.

2_gif

11. «Γιατί αγοράζεις τόσο ακριβά τζιν ενώ έχουν τρύπες;»

Πλήρης άγνοια για τη μόδα. Έχει επίσης την εντύπωση ότι όλα τα ρούχα πρέπει να είναι ανθεκτικά και λειτουργικά, όπως και διαχρονικά.

annoyed

 

OUR20s

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET