Τιβί

«Πάρα Πέντε» και «50-50» οι πρώτες σειρές που επιστρέφουν στο νέο Mega, ωραία ξεκινάμε!

Σαν κάπως να ανυπομονούμε...

Neopolis Team

26 Ιανουαρίου, 2020

Πλησιάζει η μέρα που το Mega θα βρει ξανά θέση στο τηλεκοντρόλ μας και μαζί οι ελληνικές σειρές που έχουμε αγαπήσει. Αυτό το κομμάτι του προγράμματος άλλωστε, είναι που μας ενδιαφέρει περισσότερο.

Στις 3 Φεβρουαρίου λοιπόν, το παλιό νέο κανάλι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και είμαστε σίγουροι πως εκείνη την ημέρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων. Αυτό που μας καίει όμως, δεν είναι τίποτε άλλο πέρα απ’ τις σειρές και τις ταινίες που θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε. Γιατί εντάξει, καλό το Youtube δε διαφωνούμε, αλλά όταν έχουμε χαλαρώσει στον καναπέ, ψιλοβαριόμαστε να ανοίγουμε λάπτοπ, θέλουμε κάτι πιο άμεσο. Ένα πάτημα κουμπιού για την ακρίβεια.

Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη όλες τις φήμες και τις ειδήσεις για τις εκπομπές και τους παρουσιαστές που θα κάνουν ποδαρικό κι επικεντρωνόμαστε σε δύο ελληνικές σειρές που θα επανέλθουν με την επιστροφή του καναλιού και θα προβάλλονται τα μεσημέρια. Αυτές, όπως έγινε γνωστό, θα είναι το «50-50» και το «Πάρα Πέντε».

Κοινώς, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα τούτη η χρονιά.

Αυτές οι δύο σειρές είναι και οι «σίγουρες» για το ξεκίνημα, μιας και σύντομα αναμένεται να προστεθούν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του καναλιού οι «Απαράδεκτοι». Αν ισχύουν και τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα, η διοίκηση του καναλιού έχει δώσει τα χέρια και με το Λάκη Λαζόπουλο, πράγμα που σημαίνει οτι επιστρέφουν σε επαναλήψεις άμεσα και οι «Δέκα μικροί Μήτσοι».

Σημειώνεται πως η ταινιοθήκη του Mega θα αξιοποιηθεί πλήρως κι απο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα προστεθούν πολλές νέες παραγωγές, με δημιουργούς όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να βρίσκονται ήδη σε επαφές με το κανάλι.

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

BINGE WATCHING

«Υπάρχω»: Στο πρώτο trailer ο Χρήστος Μάστορας δείχνει ότι «το έχει» ως Καζαντζίδης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET