BINGE WATCHING

Πάνω από 3 εκατομμύρια οι υπογραφές για να φύγει η Amber Heard απ’ το Aquaman 2!

Αποφασισμένοι οι υποστηρικτές του Johnny Depp!

Neopolis Team

4 Μαΐου, 2022

Ένα νέο χολιγουντιανό story απασχολεί έντονα την υφήλιο τον τελευταίο καιρό κι αυτό αφορά τη διαμάχη Johnny Depp – Amber Heard. Με τη δίκη να μεταδίδεται live, ο κόσμος έχει βρει ευκαιρία να εισχωρήσει στη ζωή ενός μεγάλου σταρ του σινεμά και να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του. It’s giving δίκη O.J. Simpson, μόνο που εδώ ευτυχώς δε μιλάμε για φόνο.

Μιλάμε όμως για ενδοοικογενειακή βία, η οποία σύμφωνα με στοιχεία έχει εκφραστεί μέσα από ακραία περιστατικά, τα οποία έχουν οδηγήσει τον περισσότερο κόσμο να λάβει θέση υπέρ του άντρα ηθοποιού. Ανάμεσα στους υποστηρικτές του βρίσκεται και ένα μεγάλο μέρος αμερικανών ηθοποιών, καθώς επίσης πρώην σχέσεις του Depp.

Οι αποφάσεις μάλιστα των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόταν ο ίδιος, να τον απομακρύνουν από τα projects τους, το μόνο που κατάφεραν ήταν να του φέρουν ακόμα περισσότερους υποστηρικτές. H Disney και η Warner Bros δεν ήθελαν σχέσεις με ένα άτομο που κατηγορείται για κακοποίηση, αλλά έτσι αναρωτιόμαστε… γιατί η Amber παραμένει στην παραγωγή του Aquaman;

Τον Δεκέμβριο του 2019 ο Johnny μήνυσε την πρώην γυναίκα του κατηγορώντας τη για κακοποίηση, με στοιχεία που έρχονται στη φορά να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του. Είναι κατανοητό να μη θέλει κάποιος να λάβει ξεκάθαρη θέση μέχρι να αποφανθεί το δικαστήριο, αλλά όταν στην υπόθεση υπάρχουν κατηγορίες κι από τις δύο πλευρές, δε γίνεται να τιμωρείς μόνο τη μία.

Αυτό είναι που έχει εξοργίσει τους περισσότερους. Και για αυτό έχει δημιουργηθεί petition από το 2020 για να απομακρυνθεί η Amber Heard από το Aquaman 2.

Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια υπογραφές και στοχεύοντας τις 4,5, καταλαβαίνει κανείς πως ο κόσμος έχει μπουχτίσει. Μαντεύουμε μάλιστα πως μία από αυτές ανήκει στον Jason Momoa, συμπρωταγωνιστή της Heard στην ταινία, μιας και φέρεται να είχε άσχημες σχέσεις μαζί της.

Το petition έχει δημιουργηθεί από την Jeanne Larson και απευθύνεται στην DC Entertainment και την Courtney Simmons, αντιπρόεδρο του τμήματος Μάρκετινγκ της Warner Bros, αναφέροντας:

Οι άντρες είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας, όπως οι γυναίκες. Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί, όπως επίσης πρέπει να γίνουν ενέργειες ώστε να αποτραπεί μία γνωστή θύτης από το να τιμάται μέσα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. 

Κάντε το σωστό. Απομακρύνετε την Amber Heard από το Aquaman 2.

Όσοι ζητούν την εν λόγω απομάκρυνση έχουν βρει μάλιστα ιδανική αντικαταστάτρια, την Emilia Clarke. Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα αναλάβει όντως το ρόλο της στη δεύτερη ταινία, αλλά τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET