ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Είσαι φοιτητής του ΕΚΠΑ; Δες τι πρέπει να κάνεις στις 10 Απριλίου 2016!

Οι Πρυτανικές Αρχές, παράλληλα με τις ενέργειες που πραγματοποιούνται κεντρικά, αλλά και σε συνεργασία με τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους ως προς το ζήτημα της καθαριότητας των χώρων του Πανεπιστημίου, καλούν όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας στον δεύτερο εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου για το 2016. Ο εθελοντικός καθαρισμός οργανώνεται για […]

Neopolis Team

30 Μαρτίου, 2016

Οι Πρυτανικές Αρχές, παράλληλα με τις ενέργειες που πραγματοποιούνται κεντρικά, αλλά και σε συνεργασία με τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους ως προς το ζήτημα της καθαριότητας των χώρων του Πανεπιστημίου, καλούν όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας στον δεύτερο εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου για το 2016.

Ο εθελοντικός καθαρισμός οργανώνεται για την Κυριακή 10 Απριλίου στις 10 π.μ. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση σχετικά με τα επιμέρους σημεία συνάντησης.

Οι Πρυτανικές Αρχές συνεχίζουν να διεκδικούν από την Πολιτεία τα απαραίτητα κονδύλια για την κάλυψη όλων των αναγκών του Ιδρύματος, μεταξύ των οποίων είναι και η καθαριότητα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET