Το τίμιο οφθαλμόλουτρο της ημέρας | Μια ιστοσελίδα γεμάτη από πανέμορφους άντρες στο μετρό!


Ένα blog υμνεί τον ανδρισμό σε όλο του το μεγαλείο. Άντρες ελκυστικοί και γοητευτικοί φωτογραφίζονται ανυποψίαστοι από τον κόσμο στο μετρό της Βρετανίας. Στο Tube Crush γίνεται εν ολίγοις σωστό οφθαλμόλουτρο.

Στην ουσία λοιπόν το Tube Chush φιλοξενεί φωτογραφίες όμορφων αντρών που έχουν γίνει πόθος έλξης από διάφορους χρήστες. Οι φωτογραφίες στη συνέχεια ανεβαίνουν στον ιστότοπο και περνούν από την "δοκιμασία" του like ή dislike. Ωστόσο δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν γυναίκες και άντρες που τολμούν να πατήσουν το dislike, αλλά γούστα είναι αυτά.

Ο εμπνευστής της ιδέας και ιδρυτής του Tube Crush είναι ο Steve Motion, ο οποίος μάλιστα μίλησε στην βρετανική Telegraph και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ορισμένοι άντρες που έχουν φωτογραφηθεί δηλώνουν υπερήφανοι και παροτρύνουν τους χρήστες να τους δώσουν μεγαλύτερη βαθμολογία.

Καθημερινά 3.000 κόσμος επισκέπτεται την ιστοσελίδα για να ρίξει μια κλεφτή ματιά στις φωτογραφίες με τις γυναίκες φυσικά να υπερτερούν, αλλά και τους άντρες να κατέχουν το σπουδαίο 40%. Από αυτούς οι μισοί είναι ομοφυλόφιλοι ενώ οι άλλοι μισοί είναι άντρες που ελέγχουν μήπως έχει ανεβεί και δική τους φωτογραφία.

Όπως πρόσθεσε ο Steve, υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις αντρών που έχουν ζητήσει να κατέβουν οι φωτογραφίες τους κι αυτό γιατί το είχαν ζητήσει οι κοπέλες τους.

Ωστόσο το νέο βήμα που σκέφτεται να κάνει ο Steve, ίσως να προκαλέσει έναν καταιγισμό αφαιρέσεων φωτογραφίων, μιας και όπως δήλωσε σκέφτεται να μπορεί ο κόσμος να επικοινωνεί με τους άντρες. Εκεί να δείτε τι θα γίνει. Χαμός!

Προς το πάρον πάντως το Tube Crush θα συνεχίσει να έχει άντρες αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα προσθέσει και φωτογραφίες γυναικών γιατί είναι «θέμα ισότητας».

Ποιοι άντρες όμως κερδίζουν στις προτιμήσεις των γυναικών;

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Coventry & Aberystwyth συγκέντρωσαν τις βαθμολογίες των φωτογραφιών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο λευκός, νέος, μυώδης και φαινομενικά ευκατάστατος άντρας είναι το πρότυπο που κυριαρχεί. Τουλάχιστον αυτού του τύπου άντρες δέχονται τα περισσότερα likes.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε:

Θα σου τραβήξουν την προσοχή: