ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Περνάει στη Νομική ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με 17.800 μόρια!

Η ειρωνεία...

Neopolis Team

28 Ιουνίου, 2024

Πριν μία ώρα περίπου βγήκαν οι βαθμολογίες των φετινών Πανελληνίων και πολλοί υποψήφιοι μπορούν να γνωρίζουν ακριβώς ή στο περίπου αν πιάνουν τη σχολή που επιθυμούν.

Ανάμεσά τους και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο γυναικοκτόνος της 19χρονης Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά, ο οποίος έδωσε για δεύτερη φορά φέτος Πανελλήνιες μέσα από τη φυλακή, αφού πέρσι τα παράτησε μετά το μάθημα της Έκθεσης. Όπως είχε γίνει γνωστό μάλιστα, αυτή τη φορά στόχευε σε σχολή Πολιτικών Επιστημών, σε αντίθεση με πέρσι που ήθελε να περάσει Νομική. Και οι δύο περιπτώσεις βέβαια, είναι πολύ οξύμωρες μπροστά στο έγκλημα που διέπραξε ο ίδιος το 2021.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λοιπόν, ο γυναικοκτόνος συγκέντρωσε 17.800 μόρια και όπως όλα δείχνουν, περνάει στη Νομική Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής. Μένει να δούμε αν θα εκμεταλλευτεί την… επιτυχία αυτή, και αν θα επιδιώξει όντως να πάρει πτυχίο πάνω στο δίκαιο. Σε κάθε περίπτωση, αν περάσει σε οποιαδήποτε από τις σχολές δηλώσει στο μηχανογραφικό του, η φοίτηση σε αυτή θα γίνει μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου βρίσκεται κρατούμενος.

Εντωμεταξύ, η είδηση αυτή έρχεται λίγο μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από έναν άλλον μεγάλο δικηγόρο στη χώρα μας. Δεν αποτελεί πολύ καλή εικόνα για την Ελλάδα και την κοινωνία της το γεγονός ότι γυναικοκτόνοι και κακοποιητές ενδιαφέρονται και ασχολούνται με το δίκαιο, θα έλεγε κανείς. Αντιθέτως, είναι πολύ ανησυχητικό για τις γυναίκες αυτής της χώρας και όχι μόνο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET