ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δε σταματάει πουθενά | Παγκόσμιο ρεκόρ η Άννα Κορακάκη στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι!

Η νεαρή αθλήτρια έχει βαλθεί να τρελάνει ολόκληρη την ελληνική, φίλαθλη γνώμη. Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε χθες στα 25 μ. αεροβόλο πιστόλι (χρυσό μετάλλιο και στο Ρίο), έρχεται να καταγράψει και την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών και στα 10 μ. πριν από λίγη ώρα. Πιο συγκεκριμένα, στα προκριματικά του αγωνίσματος στο σκοπευτήριο […]

Neopolis Team

8 Οκτωβρίου, 2016

Η νεαρή αθλήτρια έχει βαλθεί να τρελάνει ολόκληρη την ελληνική, φίλαθλη γνώμη. Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε χθες στα 25 μ. αεροβόλο πιστόλι (χρυσό μετάλλιο και στο Ρίο), έρχεται να καταγράψει και την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών και στα 10 μ. πριν από λίγη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, στα προκριματικά του αγωνίσματος στο σκοπευτήριο της Μπολόνια, η 20χρονη αθλήτρια κατέγραψε επίδοση 391/400, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του εν λόγω αθλήματος.

Προφανώς η προσπάθειά της δε σταματά εκεί, αφού έχει σαν στόχο να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του βάθρου, στο τέλος της διαδρομής και να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια σε ένα ακόμη αγώνισμα. Υπενθυμίζουμε άλλωστε, πως στα 10 μ. στο Ρίο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, συνεπώς το κίνητρό της είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Την ανακοίνωση του ρεκόρ έκανε ο προπονητής και πατέρας της, Τάσος Κορακάκης, μέσω σχετικού post στο facebook:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1689824441335753&id=100009246418438″ bottom=”30″]

Ειλικρινά, μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώσουμε για αυτό το κορίτσι, το οποίο εκπροσωπεί στο έπακρο τις αρετές, τις αξίες και το …ταβάνι που έχει η γενιά μας. Γιατί ως 20χρονοι, μπορεί να μην έχουμε τα μέσα και τις βοήθειες που είχαν οι λίγο μεγαλύτεροι εξ’ ημών, έχουμε όμως το ταλέντο και την όρεξη, να κατακτήσουμε τον …ουρανό!

Μπράβο Άννα!!!

 

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET