ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Όλα όσα έγιναν στο Cocktail Party του Colour Day Festival!

Το επόμενο ραντεβού; Σε λίγες μέρες… στο ΟΑΚΑ!

Neopolis Team

21 Ιουνίου, 2019

Με το φετινό Colour Day Festival να απέχει μόλις μια ανάσα, το Cocktail Party που έγινε την Τετάρτη 19 Ιουνίου μας έδωσε μια μικρή γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει στο μεγαλύτερο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας. Για το οποίο by the way νιώθουμε πιο έτοιμοι από ποτέ, αν αναλογιστεί κανείς το φαντασμαγορικό σκηνικό και τα ονόματα που θα βρεθούν στη σκηνή!

Εκτός των άλλων, με τους Σάββα Πούμπουρα και Φάνη Λαμπρόπουλο να αναλαμβάνουν ρόλο παρουσιαστή και showman αντίστοιχα, δεν αμφιβάλλεις ούτε λεπτό ότι θα περάσεις καλά. Για την ακρίβεια ΤΕΛΕΙΑ, όχι απλά καλά.

Ξεκινώντας όμως να μιλάμε για το pre-party που πραγματοποιήθηκε στο Momix την περασμένη Τετάρτη και τη γεύση που μας έδωσε για το μεγάλο show, το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου, το μόνο σίγουρο είναι ότι… από μεγάλα ονόματα άλλο τίποτα! Τρύφωνας Σαμαράς, Goin’ Through, REC και οι δύο προαναφερθέντες, Φάνης και Σάββας, ήταν μερικοί από αυτούς που έδωσαν το παρόν στο Cocktail Party.

Μαζεμένοι σαν μια παρέα στο Momix στο κέντρο της Αθήνας, οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν με τις μουσικές τους επιλογές στο φεστιβάλ, επώνυμοι φίλοι τους αλλά και πλήθος κόσμου πέρασαν να απολαύσουν καλή παρέα και το κοκτέιλ τους, δίνοντας έτσι ραντεβού για το ερχόμενο ΣουΚου στο ΟΑΚΑ για το Circus Project.

Ανάμεσα στα happenings της βραδιάς, ήταν και η δημιουργία του πρώτου Colour Day Cocktail, ενώ δεν έλειπαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι τα αστεία και τα πειράγματα. Ελπίζουμε να παραμείνουν στο ίδιο mood μέχρι το διήμερο φυσικά. 

Το επόμενο ραντεβού;
Σε λίγες μέρες…στο ΟΑΚΑ!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET