Σεξ με τον πρώην: Οι φάσεις που περνά κάθε κοπέλα, όταν πέφτει ξανά στο κρεβάτι του!


Όλες έχουμε στη ζωή μας ΤΟΝ πρώην, εκείνον που μας έκανε τον κόσμο και την ύπαρξη άνω κάτω και εν τέλει οι δρόμοι μας χώρισαν.

Φαντάζομαι τις έχεις ζήσει κι εσύ τις καταστάσεις σου. Ξέρεις λοιπόν, ότι όταν κάτι είναι δυνατό, δύσκολα χάνεται μια και καλή και γι’ αυτό έρχεται η στιγμή που σμίγετε ξανά και για λίγο όλα θυμίζουν τον παλιό καλό καιρό.

Ναι είμαι σίγουρη ότι στην αρχή έλεγες πως με τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει περίπτωση «ούτε καλημέρα να πούμε ξανά!». Ωστόσο φιλενάδα διαψεύστηκες αφού όχι μόνο καλημέρα είπατε, αλλά καταλήξατε και στο κρεβάτι, ή στο αμάξι, δεν ξέρω, όπου σας βόλεψε τελοσπάντων! Κάνατε έρωτα όπως τότε και νιώσατε σαν να μη χωρίσατε ποτέ.

Για να φτάσεις φυσικά σε αυτό το σημείο μαζί του, χιλιάδες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό σου και από άλλα τόσα στάδια εσύ η ίδια.

Φάση #1: «Εγώ μ’ αυτόν; Ούτε στον ύπνο του!»

Δε δέχεσαι καν να περνάει από το μυαλό σου η ιδέα να κάνεις κάτι ξανά μαζί του, πόσο μάλλον να το κάνεις πράξη! Ο άνθρωπος σου συμπεριφέρθηκε σκάρτα, επομένως δεν αξίζει δεύτερες ευκαιρίες (ούτε καν την πρώτη δεν άξιζε, αλλά πού να ήξερες…). Και μόνο η αναφορά του ονόματός του από τις φίλες σου, σε κάνει να ανακατεύεσαι. Ανήκει στο παρελθόν και καλά θα κάνει να παραμείνει εκεί.

Φάση #2: Αυτές οι καταραμένες αναμνήσεις σε ησυχία δε σ’ αφήνουν

Όπως και να το κάνουμε, όταν έχεις περάσει ορισμένες στιγμές με έναν άνθρωπο, δύσκολα τον ξεχνάς, όσο θυμό και πίκρα να έχεις μέσα σου. Από τη μία λοιπόν, η λογική σου λέει να μείνεις μακριά και από την άλλη η καρδιά σε οδηγεί και πάλι… στα σκατά (τα κάνει κάτι τέτοια η καρδιά ώρες-ώρες, η αλήθεια είναι). Σκέφτεσαι πως αν βρεθείτε ξανά, ίσως να πείτε ο ένας στον άλλον όλα αυτά που τόσο καιρό φοβόσασταν. Μπορεί όμως και να μην πάνε πολύ καλά τα πράγματα και να απογοητευτείς ακόμα περισσότερο.

Φάση #3: Karma is a bitch!

Και επειδή karma is a bitch… τσουπ, έρχεστε ξανά σε επαφή! Η επιθυμία σου (μην το αρνείσαι, δεν έχει νόημα) έγινε πραγματικότητα και πάμε πάλι από την αρχή! Συνομιλίες μέχρι το βράδυ, γελάκια και μόνο στην εμφάνιση του ονόματός του στην οθόνη και ασταμάτητα υπονοούμενα για συνάντηση… Εσύ από τη μια προσπαθείς να συγκρατηθείς και να έχεις στο μυαλό σου το λόγο που χωρίσατε, αλλά έχει ο άτιμος τον τρόπο του και τελικά σε πείθει!

Φάση #4: Το girls’ meeting κρίνεται απαραίτητο

Το ραντεβουδάκι κλείνει, εσύ τρως πολλέέές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη κάνοντας πρόβες για κάθε ενδεχόμενη συζήτηση, ενώ επίσης σίγουρα από το πρόγραμμα δε θα έλειπε κι ένα meeting με τις φιλενάδες. Υπεραναλύετε την κατάσταση, ψάχνετε ρούχα και μακιγιάζ για την περίσταση, ξανά αναλύετε την κατάσταση και στο τέλος σε κάνουν μια κούκλα, παρόλο που δε θεωρούν σωστή την απόφασή σου να βγεις με τον ακατανόμαστο.

Φάση #5: Μια κάποια ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου

Οκ, μπορεί να παλεύεις πολύ μέσα σου για να μην προδοθείς, αλλά με τον που τον συναντάς το μόνο πράγμα που μπορείς να σκεφτείς είναι να τον αρπάξεις και να τον φιλήσεις. Μπράβο σου όμως, γιατί στέκεσαι στο ύψος σου! Βέβαια, τι να το κάνεις; Λίγη ώρα μαζί του και ξέρεις ότι θα σε καταφέρει (πάλι). Για χαλαρό το πηγαίνετε ναι, αλλά όπως όλοι ξέρουμε το ένα φέρνει το άλλο, οπότε και θα καταλήξετε να κάνετε σεξ!

Φάση #6: Ναι το κάνατε και ναι ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα…

Το σεξ μαζί του είναι όπως τότε, φανταστικό-υπέροχο-μαγευτικό! Ξέρει ο ένας το σώμα και τις προτιμήσεις του άλλου και απογειώνεστε! Τον αγαπάς, είσαι πια σίγουρη γι’ αυτό, αλλά και για το ότι δεν μπορεί να σας χωρίσει τίποτα πια! Εκείνος είναι τέρμα τρυφερός μαζί σου, σου δίνει μεγάλες υποσχέσεις και τον αποχωρίζεσαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… Σαν να το έχουμε ξαναδεί κάπου το έργο, δε νομίζεις; 

Φάση #7: Παίρνεις μες στο βράδυ, στο σκοτάδι, μα κανένα αγάπης σημάδι

Το λέει και το Ελενάκι, το ζεις κι εσύ live. Περιμένεις πάνω από ένα κινητό να σε πάρει τηλέφωνο, μα δε χτυπάει το ρημάδι! Αποκλείεται, σκέφτεσαι, να μην εννοούσε αυτά που είπε… Λογικά κάτι θα του έτυχε, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα επικοινωνήσει μαζί σου. Και κάπως έτσι περνούν οι μέρες, χωρίς κανένα σημείο ζωής από το κελεπούρι…

Φάση #8: Ψέκασε, σκούπισε, τελείωσε

Μετά από μερικές μέρες εξαφάνισης λοιπόν, σου εξομολογείται πως ήταν μεγάλο λάθος αυτό που έγινε μεταξύ σας και πως δεν πρέπει να επαναληφθεί. Όσο για αυτά που ειπώθηκαν… «πάνω στην ένταση της στιγμής λέγονται πολλά». Στο καλό να πάει! Το θέμα είναι πως εσύ για άλλη μια φορά έγινες κομμάτια εξαιτίας του και άντε τώρα να (ξανά)επουλώσες τις πληγές…

Φάση #9: Ήταν όλα ένα λάθος (που δε θα επαναληφθεί)

Μετά από αυτήν την εξομολόγηση, κατηγορείς τον εαυτό σου για την αφέλειά σου, που δε σ’ άφησε να δεις τις προθέσεις του. Κορίτσι μου, δεν φταις εσύ, απλώς τον αγαπάς ακόμα και ήλπιζες πως ίσως κάτι να είχε αλλάξει πάνω του. Όλες τα έχουμε περάσει, μη μου αγχώνεσαι! Εκείνος φταίει, τέτοιος σκατόψυχος που είναι, αλλά θα τα βρει μπροστά του κάποια μέρα, πού θα πάει;

Φάση #10: Τουλάχιστον βεβαιώθηκες πως δεν αξίζει μία

Μπορεί να έχει και τα θετικά της αυτή η κατάσταση, αφού πλέον δεν θα είσαι πια με την απορία. Σου απέδειξε και με το παραπάνω πόσο μαλάκας είναι και πως δε σκοπεύει να το αλλάξει. Οπότε κι εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πας για άλλα, καλύτερα!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET